Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2099) zolee001 válasza kecskesadam (#2080) üzenetére


zolee001
őstag

Hello
1, A mellékelt sofwareket nem fogja odaadni a Sony letöltésre azok csak a Recovery particiorol tudod telepiteni.
A recoveryn a programok szeletelve és csomagolva vannak általában sny kiterjesztéssel, nekem van egy extractor progim hozzá de nagyon tipusfüggö, bizonyos sony modellekkel müködik más modelleken viszont nem.
Amennyiben a Vistátol szabadulnál mondjuk Win7-re akkor a legegyszerübb az Upgrade, megmarad minden progid minden beállitásod.
Másik megoldás, a Vista rendszeren elinditod a file és program áttelepitöt vagy a nagytesoját a user migration tool-t, lemented vhova, aztán format c, telepited a wint-7et ezután az usmt-nek megmutatod az elmentett filet, elméletlieg müködni fog minden amennyiben sikeres a migrácio.
Nekem az összes Sony notin müködik bár soha nem volt europai modellem csak usa.
2, A wifis dolgot passzolom, van egy drivere és egy programja, fel kell telepiteni (emelt szintü jogosultság szükségeltetik mint mindegyik driver+sony progihoz) és müködik.
Természetesen elöbb a drivert telepitjük majd utána a programját.

3.Csak tippelem, hogy mi lehet az, az egyik egy processzor patch a termék honlapját tuit ott van a másik pedig egy memory card driver (memo stick/sd) átalában texas instruments szokott lenni.
4.A BT is csinál egy hálozatot mint pl a wifi, tehát BT-n keresztül is tudsz akár netet megosztani vagy akármilyen hálozatot.
Sima hálokártya szerü dolog BT-n keresztül, örülj neki vagy ha nem kell tiltsd le.
Üdv

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.