Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1855) hito


hito
nagyúr

Sziasztok...elkelne egy kis segitség, mert az őrület kerülget. Van egy TX-670P notim, USA-ból származik, tehát angol nyelvű recovery XP van rajta. A problémák ott kezdődtek, hogy gondoltam felhúzok rá egy magyar rendszer, aztán majd feldriverezem.
Eddig XP-vel és Vistával is próbálkoztam, de egyik oprendszeren se akarnak életre kelni a Hotkey-k (FN billkombinációk). Alul a hangerőállitó gombok se műxenek. Az égegyadta világon mindent megpróbáltam, az Event Service-től kezdve a Control Centerig mindent feltettem még DLL update-t is, majd ezeket variáltam különböző sorrendekben, de semmi.
Ami külön dühitő, hogy supporton rengeteg driverhez csak update van, az origi alkalmazás vagy drivel nincs fenn :W Szerintem elég alattomos dolog a Sonytól, hogy nem támogatja, ha az ember saját oprendszert akar feltenni, esetleg válogatna is a driverek között, mert nem akarja teleszemetelni a gépét.

Most Vista van fenn, maradnék is ennél ha lehet. Valaki esetleg pontosan meg tudná mondani, hogy melyik alkalmazásokat, honnan és milyen sorrendben kell feltenni ahoz, hogy végre müködjön pl. a fényerő-, hangerőállitás(?).

Priviben is jöhet a segitség, előre is köszönöm... :R

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.