Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1728) otkolon


otkolon
csendes tag

Üdv, vki találkozott már hasonló problémával?

A gép (FW21Z) állandóan, felcsatlakozás után kb 1 perccel elveszti a kapcsolatot az internettel (mobilinternetről van szó, express carddal és tökéletes lefedettséggel). Az elejétől fennáll ez a dolog, de mivel netre egy másik gépet használtam idáig, eddig nem igazán foglalkoztatott..

A mobiladapter (vagy hogy hívják) tökéletesen fennmarad a neten, csak éppen a GlobeTrotter jelzi, hogy disconnected. Innen esetenként segít a GlobeTrotter újraindítása, máskor a gépet kell ujraindítani, hogy újra kapcsolatot találjon. Aztán kezdődik az egész előlről..

Mindeközben a kis 3000-s lenovóm, ugyanott, ugyanezzel az express carddal, ugyanezzel a mobility management progival tökéletesen és gyorsan működik a neten, az isten szerelmére sem disconnectál...

Ide kapcs a 2-ik kérdés: hol is lehet ezt a cuccot szervízelni? Rémlik valami korábbi hozzászólás arról, hogy legközelebb bécsben (bár házhoz hozzák-viszik) de ez tényleg így lenne? Van vkinek ezzel már tapasztalata, mielőtt a bolt tájékoztatára hagyatkoznék..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.