Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1568) FazekasLaci válasza Tomi777 (#1567) üzenetére


FazekasLaci
aktív tag

Ezt a lehúzást. Én nem látok semmi különbséget a régi és e között a széria között....
Még jó, hogy megvettem november végén az fw21z-met. Most megspóroltam 50e-t? :)

Ha nem 64 bites az oprendszer (erre kérdezz rá), akkor tök mindegy, mert 3,5 GB-nál többet úgysem fog felismerni.

Mellesleg az angol és a magyar billentyűzetes Vaio között annyi a különbség, hogy más az enter gomb és az enter gomb (nem kétsoros, csak egy), és az enter gomb feletti sorban van egy plusz billentyű.

Tényleg jobb, ha a billentyűzet magyar, de ezért nem fogunk kiadni 60-nal többet.. Arra elég lesz egy szoftver, amivel át lehet tenni a billentyűket egyik helyről a másikra (ld. y és z csere). A gari meg ugyanaz, mint itthon, mert EU. Ezt már megnéztük a Sony honlapján, itthon intézik a garit. :)

Egyébként a múlt év végén hallottam, hogy minden notigyártó a gazdasági világválság visszahúzó ereje miatt kb. 15%-ot fog emelni. Akkor nem hittem el, hogy ezt egy piacgazdaságban meg lehet tenni csak úgy. Aztán látom. Meg lehet.... Klasszikus módon a külföldi vásárlással tiltakozom a vásárlói kizsákmányolás ellen, ahol nekünk kell várni az árura, aztán ha van, akkor már csak drágábban, mert van rá kereslet. Megjegyzem, amikor én vettem 350-ért a gépet, akkor is ugyanennyi volt az EUR, az árfolyamemelkedéssel nem nagyon lehet takarózni...

[ Szerkesztve ]

Laci - Ide is írhatsz nekem: fazekas@grasshopper.hu, vagy hívhatsz: 70/429-3200

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.