Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1108) Bocsek


Bocsek
aktív tag

Üdv!

Anno ígértem, hogy új FW21E tulajdonosként írok a tapasztalataimról.
Mediamarktban vettem, ott több kirakott márka és típus közül a sonyknak volt messze a kegszebb képe. Úgy mentem hogy nézek valamilyen laptopot, ASUSt elsősorban, vagy valami mást. A VAIO-t én előtte számba sem vettem, de amikor megláttam egyből beleszerettem, és amikor az árcímkét is megláttam, akkor mondtam is hogy nekem ebből egyet rakjanak félre! :)
A kijelzője szép, az hogy egyenletes-e a háttérvilágítása nem tudom. Szerintem egyenletes, azért látszik nem annak, mert szerintem elég kicsi a betekintési szöge. Szóval ha megfelelő szögből nézem mondjuk a közepét, akkor a sarkoknál tényleg másmilyennek tűnik a háttérvilágítás, azonban ha a sarkát nézem egyenesen, akkor a többi részén látszik kevésbé egyenletesnek. (azt nem hinném hogy szemkövető technológiával figyeli hogy a monitor melyik részét nézem, és ott jobb éppen) :DDD Asztali TFT-hez képest annyi különbséget vettem észre, hogy kicsi a betekintési szög, azonban ahol jól látszik ott szerintem szebb (egy 4éves IBM és egy 3 éves Fuji-val összevetve). Az hogy a DIVx-ek pixelesednek-e szerintem kodek kérdése, nálam teljesen jók, szintúgy a DVD-k. Blue-Ray lemezt még nem próbáltam, annyi pénzt nem adok ki filmért, az egyik kollegámnak van egy csomó blue-ray lemeze, de ő meg nem adja őket kölcsön :S
Melegedésre azt tudom mondani hogy bizony melegszik, bár nekem eddig ez az első notim, és a hideg PC billentyűzetekhez vagyok szokva. Szóval érezni hogy hol van benne a vinyó, meg a videókártya, és azt is hallani mikor bekapcsol a ventilátor. Általános használat (net, photoshop, office....) közben egyáltalán nem zavaróan meleg, mikor GRID-del játszom, akkor bizony nem fázik a csuklóm, és a ventilátor is pörög szépen.

Szóval egyelőre én teljesen meg vagyok vele elégedve, mindenkinek csak ajánlani tudom!

VAIO for everyone!! :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.