- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
-
LOGOUT.hu
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
tiszavirág #604 üzenetére
Elején mindig feliratozok, végén nem ...családi videók, persze ha majd közkincs lesz egyszer némelyik, akkor igen...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tiszavirág #31 üzenetére
GH2
vagy Sony A55 pl.
APSC szenzor, külső mikrofon ezeket azért előnyt adnak.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
K1m3rA
csendes tag
válasz
tiszavirág #6 üzenetére
Igen, én is sejtettem, hogy baromi drága lesz, de nem akarom rögtön a megjelenés napján már a dobozát feszegetni itthon. :-) A NEX-5-ről olvastam pár érdekes dolgot, szóval inkább a Nex-7-nél is megvárnám, hogy kiforrja magát... Ha mondjuk egy év alatt se megy le elfogadhatóra az ára, akkor marad a konkurencia olcsóbb felhozatala... Az a baj, hogy az alpha sorozat újdonságai is érdekelnek, de azok megint csak drágák lesznek megjelenésekor... :-) Mind1, ráérek várni, addig is gyűjtöm az infót a NEX családról! :-)