Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
-
LOGOUT
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
tiszavirág
üzenetére
Elején mindig feliratozok, végén nem ...családi videók, persze ha majd közkincs lesz egyszer némelyik, akkor igen...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
tiszavirág
üzenetére
GH2
vagy Sony A55 pl.
APSC szenzor, külső mikrofon ezeket azért előnyt adnak. -
K1m3rA
csendes tag
válasz
tiszavirág
üzenetére
Igen, én is sejtettem, hogy baromi drága lesz, de nem akarom rögtön a megjelenés napján már a dobozát feszegetni itthon. :-) A NEX-5-ről olvastam pár érdekes dolgot, szóval inkább a Nex-7-nél is megvárnám, hogy kiforrja magát... Ha mondjuk egy év alatt se megy le elfogadhatóra az ára, akkor marad a konkurencia olcsóbb felhozatala... Az a baj, hogy az alpha sorozat újdonságai is érdekelnek, de azok megint csak drágák lesznek megjelenésekor... :-) Mind1, ráérek várni, addig is gyűjtöm az infót a NEX családról! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
APSC szenzor, külső mikrofon ezeket azért előnyt adnak.