Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezy89
tag
Üdv! Na feltelepítettem, de elég gyeszurán fut valahogy
Minden grafikai beállítást levettem de így is csak kb 22 fps körül mozog, már ahogy megtudom ítélni szemmel... laptopot lehet valahogy tuningolni? Beállítottam, hogy a vga inkáébb a teljesítményre menjen az energiatakarékosság helyett, így vmivel jobb mint az elején, de még így is pengeélen táncol.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minden grafikai beállítást levettem de így is csak kb 22 fps körül mozog, már ahogy megtudom ítélni szemmel... laptopot lehet valahogy tuningolni? Beállítottam, hogy a vga inkáébb a teljesítményre menjen az energiatakarékosság helyett, így vmivel jobb mint az elején, de még így is pengeélen táncol.