Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
guest
veterán
Nekem olyan problemam van, hogy ha nem default FSB-t allitok be, hanem ''lineart'', es mondjuk 135MHz-t, akkor ujraindulasnal hosszan resetel a gep es visszall 133MHz-re. Viszont a windows alatt csak 98MHz FSB-t allit be.
De pl ha 141MHz-t allitok be akkor frankon megy, de akkor is 143MHz-t allit be FSB-nek.
(A proci egyebeknt 150MHz-n is mukodik ha a dipkapcsolokkal azt allitom be, es defaultra teszem) Csak a BIOS-bol beallitott ertekeket kutyulja ossze.
Jo mi? Orvosolhato ez valahogyan? -
guest
veterán
ja meg annyi, hogy milyen opr-t hasznalsz?SIman mukodik az ac97 hangkartya win98se alatt is?
kocc -
guest
veterán
Hi
Nekem is ilyen alaplapom van, nalam is naygon ritkan elofordul ez, nem tudom mitol lehet ,gondoltam arra hogy a 300w-os tap keves az athlon xp1700-nek, de akkor a megoldas lehet az amit a szakszerviz mond:)
by
Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenMediaVault
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő