Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
-
jpm
senior tag
hali! ugyanez a lapom van nekem is, nekem is kiírja ezt a szöveget ha túl nagyra állítom a szorzót. kikapcsolni nemtudom hogy kell. 166-os fsb-nél 12,5 szorzó felett írja ezt ki nekem ill. ha 219 fölé viszem az FSB-t de akkor az istennek nem tudom 10 fölé vinni a szorzót! szal a max nekem a 219x10. az sem mindegy hogy milyenre állítod a biosban (optimal, agressive, turbo, expert) én is ki szeretném kapcsolni ezt az izét de nem tudom hogy kell.
-
Mista Boller
tag
Hja, nezd meg a jumperelest, de lehet, hogy egyszeruen a memorinak tul alacsony a 150
Nalam a 400-as RAM nem igazan szereti a 160-at pl. De siman lehet akar idozites problema is. A ''kutyurol, ami nem engedi, hogy tuningoljuk'' en meg nem hallottam, en osszeraktam(FRN2-L) es ment 213x11.5-on(1.7+).Tuningpotencial van boven. Nezegesd at meg egyszer a memo, proci beallitasait, ennel ertelmesebb tanacsot ilyen masnaposan nem tudok adni.
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- További aktív témák...
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nalam a 400-as RAM nem igazan szereti a 160-at pl. De siman lehet akar idozites problema is. A ''kutyurol, ami nem engedi, hogy tuningoljuk'' en meg nem hallottam, en osszeraktam(FRN2-L) es ment 213x11.5-on(1.7+).Tuningpotencial van boven. Nezegesd at meg egyszer a memo, proci beallitasait, ennel ertelmesebb tanacsot ilyen masnaposan nem tudok adni.