Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Olyan beállítottságú vagyok ezen a téren mint te.
Szeretem a tuningot, de csak ésszel, azaz ne pörögjön indokolatlanul a gép, ha nem kell.
Nem nyugodtam, és miután az RMClock a második nView-ban sem ment nálam el kellett fogadnom, hogy ott valamit a lap nem tud ilyen téren, mert alapesetben a C&Q viszont tökéletesen működött, csak ugyebár akkor nincs tuning.
Összeraktam minimális szinten az nView-t ismét, amikor hallottam erről a CrystalCPUID-ről, ami a mostani lapomban tökéletes, és megnéztem ehhez mit szól az nView. Ugyanazt, lefagyott, ahogy visszavette volna a szorzót és a feszt.
Az asusom jól bírja mindkettőt, gyakorlatilag 10,5x250-es FSB esetén is tökéletsen működik a C&Q ill. a Crystal is (az utóbbit azért használom, mert jobban kordában tartható).
Viszont KN9 Ultrámban 286-os FSB mellett is ment az RMClock normálisan, illetve ment ott is egy jó darabig a C&Q szintén + Asus M2N-E SLI-ben is 2600 fölött még ment a C&Q normálisan, RMC-t azért nem néztem, mert az új procit még nem normálisan detektálja. -
éN79
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Abit KN9 és KN9-S lapokkal egész komoly tuningeredményeket érnek el (300 FSB felett).
Míg az nView alapesetben tagadja meg a C&Q lehetőségét tuning esetén, addig ezeknél van lehetőséged OC esetén is valószínüleg egy bizonyos szintig használni, de egységesen jellemző, hogy valahol mindegyik lap blokkolja a dolgot, azaz egy szint fölött nincs OC és C&Q együtt, csak a határ más.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
ö igen A64-k tuning első lecke CnQ ki....
nem éppen egésséges az amikor pl egy 1,6Ghz-s Sempron-t megráncigálsz pl 2,6Ghz-re és bekapcsol közben fesz le és volt gép nicns gép restart....főleg,hogy a legtöbb Sempron alapfeszen is elvisz ennyit...ugye 1,6Ghz-nél 800-n hajtja nem tudom mekkora Vcoral....ez 2,6Ghz-n már 1,3Ghz lenne ami khm korántsem biztos,hogy elmegy azon az alacsony feszen...
amugy meg aki tuningol az nem fog 10W spórolásért jajgatni...ez a vélemyénem....
tuning és CnQ üti egymást -
-
ftc
nagyúr
válasz
joshua7
üzenetére
lényegében emelsz 70Mhz FSB-t szorozd be 2-el és adda memo orajeléhez...ami a 800-s esetében 940-s DDR2-nek fell meg...
tuningos lap intVGA-l Abit NF-M2 nView(ha jól hallottam) vagy megnéznék Biostar T-Force lapokat illetve Jetway lapokat...
Jah a hátő rámegyen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest