Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ennyit info-t tudok az X1250-ről:
CoD2
NFS Prostreet
Race - The WTCC Game, GTR2, Test Drive Unlimited, NFS Carbon -
VaniliásRönk
nagyúr
512-es 2600Pro kizárt, felesleges, 1280x1024 felett AA-val lenne értelme, de a GPU egyiket sem bírja. (ez áll 8600-ra is)
Hacsak nem sürgős a játék várj 3-4 hetet, megéri.
De pl. egy X1950GT is jó választás rövid távra, egyelőre gondolom úgyis XP-t használsz, az alá meg felesleges a DX10 vas. -
VaniliásRönk
nagyúr
Más, ez kétségtelen, de csak megszokás kérdése, én pl. alig vártam hogy 6600GT után újra ATi VGA-m legyen.
Csak azért kérdeztem hogy mi szól mellette, hogy van-e valami konkrét oka hogy 8600GT-t választottál.
(Egyébként valószínűleg a Leadtekben is van tuningtartalék bőven, bár nem tudom akarsz-e tuningolni.)Szerk.: Ha lesz keret HD3850-re akkor mindenképpen várj, elég komoly különbség van köztük.
-
-
bnss
veterán
-
Chaser
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), azokból pedig jelenleg csak a felsőkategóriás lapok a beszerezhetők, persze kivétel akadhat.