Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
elisha
tag
Már értelek! Technikai adatok kellenének. Ezeket azért nem ir(ok)tam mert ez is mindegy.
Elég egy ATA port, nem kell szabályozzon, pöröghet tőlem maximálisan minden benne.
Nézd, amiket eddig tapasztaltam a fórumokon, az az volt, hogy még arra sem kaptam egyértelmű választ, melyik az a lap, ami csak ezt a két dolgot megadja nekem. Stabilitás, erő
Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt 
Szerk: De ok. Nekem egy K7S41GX lapom volt az asrock-tól. Volt vele gond bőven, bár én a Samsung memóriára tippelek. Te, melyik tipust ajánlanád akkor? Megnézem őket is persze, végülis nyitottság az megvan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Innentől az összes többi kérdés másodlagos. Mert vagy erős mint a bika de fagy, ezt-azt nem ismer fel induláskor, BIOS hibák, egyebek. Ha meg netán minden rendben, egy komolyabb AVI tömörítéskor elvérzik a proci alatt. 690G, erről olvastam jókat már, keresgettem is, de még nem találtam mely lapokban van ilyen chipset. És bocsi ha felidegesítettelek. Nem szándékos volt