Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
yossarian
üzenetére
Abit VH6-T, tud Tualatint, és még van rajta egy ISA Slot.
Nekem is volt, most apám gépében van (1000-es Tua Cerka megy benne 1400-en :-), nincs semmi baj azzal, hogy VIA-s.
http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=VH6T -
Egon
nagyúr
válasz
yossarian
üzenetére
Nem... A ''konkurens'' chipseteket (VIA, stb.) nem ismerem, de az Intelnél a BX után elérhető, PPGA-FCPGA tokozású procikat fogadó chipsetek (i810, és a 815-ös különféle verziói) legjobb tudomásom szerint nem tartalmaznak ISA slotot...
Szerintem próbálj ki egy másik átalakítót, mielőtt bármit is vennél (ha még nem tetted meg...). -
Male
nagyúr
Szerintem vegyél egy jó átalakítót - sokkal olcsóbban megúszod, és általában két évig kihúzzák, akkor meg már hol lesz a 850-es Celeron...
Előtte mozgasd meg az átalakítót, lehet, hogy megoldja a gondot. Nekem segített, amikor egy FOP32 volt rajta, és a Slot1 rögzítői kilazultak (mert olyan könnyű ez a hűtő). Egy kicsit le kellett vágnom a rögzítő műanyagokból, hogy szorosabban tartsa az átalakítót a helyén, és azóta minden rendben (előtte majdnem fél centit lehetett billegtetni az átalakítót a slotban, a FOP32 ventije meg mozgatta is menet közben)
Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi