Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csferke
senior tag
Márpedig így van, csak akkor mennek át az hívások/üzenetek ha mindkét fél online van.
Miért nem lehetne úgy mint a mobiltelefonoknál. Ott ugyebár az üzenet megérkezikamikor bekapcsolom a telót a listán pedig ott vannak a nemfogadott hívások. Ez más normális programoknál (ICQ, MSN...)szintén így működik.Nem is sejtettem, hogy a Skype ennyire GAGYI

-
kraftxld
félisten
Köszi a tesztet!
Nem 21-est kapnak, mert az a helyhez nem kötött szolgáltatások számmezője.
Abból a számmezőből kap amelyik körzetben van.
De ha nem választassz számhordozást akkor teljesen különböző számot kapsz mint a körzetben lévők.
pl korábban a telefonszám 0662 217 xxx volt, kábeltelefonnál pedig 0662 637 xxx lett -
Clarke
csendes tag
Nem tudom, nekem erős a gyanúm, hogy akkor küldi el, ha mindketten online-ba kerülünk, mert ahogy írtam a második accountom üzenete egyszer sem jelent meg az első accountomnál, amikor átjelentkeztem. Persze nem tudom, hogy tényleg mindkettőnek online kell-e lenni, hiszen nem tudok egy gépen a 2 accountommal egyszerre jelen lenni
De ha ez így van, akkor nem sok értelme van az offline üzenetküldésnek. -
dany27
őstag
nem mert én szabályos banki átutalást választottam és akkor írta hogy utaljak át 2798,63 HUF-ot erre a számlára meg h tegyem bele azt a számsort megjegyzésbe!
Ezt megcsináltam csak annyi különbséggel hogy kerekítettem és én 2800 HUF-ot utaltam!Ez gond lehet?? Kinek és hol szóljak??
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Társasjáték topic
- Hardcore café
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Objektívek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(hol kell beállítani, stb.)