Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Affene, na sebaj, azért köszi a segítséget, és hogy foglalkoztál a dologgal!

Amúgy Skype-ban nem mindig fagy ki totálisan, ha előtte elindítom a webkamera szoftverét (amúgy gagyi Genius Videocam), és ott kiválasztom a bemeneti forrást, majd kilépek, akkor ha nagyon gyors vagyok (!), át tudom állítani Skype-ban is a bemeneti forrást.
De ha ezeket a lépéseket nem teszem meg, akkor a Skype egyszerűen kifagy és kilép a fenébe, abban a pillanatban, ahogy belelépek a videobeállítások menüpontba.
Ezt a kifagyást egyébként már csak azért is furcsállom, mert több helyről hallottam olyat, hogy beszélgetésnél ha valaki megosztja a "kameráját" a másikkal, ami adott esetben épp a TV-Tuner (mert nem állította át), akkor neten keresztül a másik fél a partner TV-műsorát látja...
Dehát nálam ehelyett egyszerűen fagyással kilép, mintha valami kritikus hibát érzékelne.Szerk.: ja igen, egyébként hozzáteszem, hogy még a régi 3.8.0.188-as verzió van fent.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Az egészből ez a lényeg:
"I think I overcame the problem by uninstalling the Web Cam and TV Card and then reinstalling the TV Card and webcam last."
Tehát elsőként a tunerkártya, majd utóbb a webkamera driverét/szoftverét telepítve az egyik hozzászólónak megoldódott a gondja.Csak az a probléma, hogy én pontosan ebben a sorrendben csináltam. És mégis...
A gond ott gyökeredzik, hogy el szoktam távolítani a webkamerát az USB-portból, így nyilván az elsődleges forrásként csak a TV Tunert látja - hozzáteszem, hibásan, mert azért kicsit más a funkciója a kettőnek, attól függetlenül, hogy mindkettő egy képforrást dolgoz fel, ezt valahogy jobban elkülöníthették volna a Windows-ban.
Gondolom a megoldás esetleg az lehetne, hogy sosem húzom ki a webkamerát, de ez nem kivitelezhető... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Igazából abban reménykedtem, hogy van ahhoz hasonló megoldás, mint mondjuk a nyomtatónál, hogy be lehet állítani valamelyiket alapértelmezettnek, és akkor mindig az lesz elsőként kiválasztva, akárhonnan nyomtatsz is.
De nem találtam ilyet.
Vagy reménykedtem, hogy esetleg csak a Skype-hoz van rendelve egy registry-kulcs, ami alapján választ a kameraeszközök közül - és igaz, hogy a tuner nem kamera, mégis annak érzékeli...
Ja, 2003 óta 97 hozzászólás tényleg igazi hsz.-vadászat.

-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lamellus
üzenetére
Mondjuk úgy még nem próbáltam, és végül is nem rossz ötlet, csak macerás ezt mindig megcsinálni, ráadásul akkor ugye értelemszerűen nem használható a tuner (igaz, utána visszakapcsolható) reméltem, hogy esetleg van rá jobb megoldás.
Próbáltam azt is, hogy figyeltem RegMon-nal a registry-eseményeket, de nem sikerült rájönni a titok nyitjára.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)