- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demo07
aktív tag
Hát nekem a megjelenést követően, elsők között kaptam meg Európán belül a fent említett szettet, még 2024. decemberében. Igaz akkor voltak problémák a vámmal, de így is jó áron jutottam hozzá, akkor 100K alatt, amiben benne volt a vámkezelés költsége is.
Ahogy itt is, az én esetemben is volt személyes megkeresés, mind a termék, mind a szállítás minőségvel kapcsolatban, és én is maximálisan elégedett voltam akkor is, és most is.
Nekem az első használattól kezdődően plug&play volt ténylegesen, és nem tapasztaltam EMI problémát sem.
De mivel cseréltem elasztomert, a kalibrációt érthető módon nem úsztam meg.
Viszont akkor is már az FB-s csoportjukban relatíve sok infó állt rendelkezésre, és jó útmutatás volt.
A sors ironiája, hogy több mint fél éve vissza van csomagolva a gyári dobozába, költözés és a SIM többi részének eladása miatt. (Visszatérés folyamatban.)
És igen a cockpit kérés nálam is az első féktávon be is jelentkezett, hogy akkor drága gazdám cseréld le mihamarabb
Idő közben egy cockpit is érkezett, bázis is úton, így egy ülés kell és után folytatódni fog a pedál kínzása. Amit bírni fog, a költözés előtti tartós 4-5 hónapos kínzás tapasztalásából eredően.
A gyári csavarokhoz és szerelési tartozékokhoz visszakanyarodva, nekem is az volt a véleményem, hogy ha muszáj azokat akkor alkalmazom csak. Szerencsére volt itthon rozsdamentes mindenből.
(Gyárilag valami gyengébb felületkezeléssel kezelt csavarok érkeztek, a fekete/antracit szetthez.)
Én a 3 pedálod változatot rendeltem annó, rgb-s szűzmáriával, mert akkor még nem volt olyan változat ami nem világított, és mindhárom pedálhoz volt gáz teleszkóp is. Utóbbit bánom, annyiből, hogy nem váltak be. Kiszerelésre kerültek, így jelen formában kidobott pénz.
Korábbi FB fórumos bejegyzésekben az első változat esetében előfordultak thermal drift jelenségek, amelyeknél eggyeseknek csak az újra kalibrálás segített. De mint mondtam az csak az előző szériánál fordult elő ritkán.
Esetemben ilyet nem tapasztaltam, mondjuk nem is volt nagy differencia a helység hőmérsékletét illetően, talán maximum 4-5 fok volt a teljes ingadozás téli-nyári szobahőmésékletben(tetőtér).
De amint újra hadra fogtam a szettet, akkor majd visszetérek ehhez, mert 2db haptic motor beszerzésével régóta szemezek, mint következő szint. Sohavégetnemérős fejlesztések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest