- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: Microsoft, te drága…
- MasterDeeJay: Nagyon budget egér és billentyűzet. Tigertech
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
+1 kitartó a 6 éves Xperia 5 II-vel. Nemrég gondolkodtam a cserén, aztán mégis maradt. Őszintén nem tudom mi másra cseréljem le. A környezetemben kb. 2 évente cserélik a készülékeket és nem azért, mert megunják, hanem mert valami lesz velük. A Sony-m meg csak működik töretlenül és az akkuja még mindig jó.
-
Elit3Zotya
addikt
Minimum ilyen zoomszenzor cserét várok el a samsungtól is, itt végre meglépték.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
tootzooz
csendes tag
Én még Xperia 1. el létezem. 5-6 éve és még mindig nagyon szeretem. Bár gondolkodom egy új telefonon, csak nem nagyon lehet kapni nálunk szolgáltatónál.
-
Polarstar
nagyúr
Nekem is volt V meg 10-is. Viszont Én a Clicks és Jolla miatt nem térek vissza. A 10--est tesóm kapta meg és meglepően tetszik neki!
Ha egy tapimobil..... Miatt elégedettlen ember azzal hív fel, hogy imádja: akkor ott van valami. Meglepően kényelmes szerinte, remek a mérete, iszonyat jó a hangja és szerinte ez egy szép modell. Mondja a vadember.
Viszont a cég csak próbálkozzon a képekkel. Ha nem tetszik, nem kell bekapcsolni.
Az, hogy ragaszkodnak a bevállt dolgokhoz mint a SD helye és Jack az pedig kifejezetten üdvözlendő.
-
mrlujoak
veterán
Nekem megérte. 160 és 200E forint között vettem a 10-es szériát. A 200E-ben ajándék BT fejessel.
Nekem ez az ár megérte. Nagyon. A kollégáim mind saját, mind céges mobilokkal 1 max 2 évet kínlódnak. Vegyesen Samsungon át Xiaomi-ig...
Várom nagyon a 10 VIII-at és meglátom mit veszek. Ha még találok új VII-et
-
janeszgol
félisten
Évek óta hibamentesek a modelljeink. 10 VII lett a családban (10 III-at váltott), pofás a VII-es, ha nem tetszik a 10 VIII, nekem is az lesz (Amazonról).
10 II-t cseréltem le 2023-ban 10 V-re, most valszeg 10VIII lesz belőle. Akku még mindig príma, röhögve hozza 2 napot és vele a 8-10 SoT-két aktív SIM-mel.
Jelenleg 22% az akkum, szerda reggel vettem le a töltőről, és 8 óra 1 perc a SoT.
Most volt júliusban 3 éves. Szervizben nem volt, ahogy a 10II se.
Ennél jobban nem is lehetnék megelégedve a modellekkel.Az Xperia 10-es szériából szerintem a III-as volt a legértelmesebb.
-
Zozzo1972
kezdő
Évek óta hibamentesek a modelljeink. 10 VII lett a családban (10 III-at váltott), pofás a VII-es, ha nem tetszik a 10 VIII, nekem is az lesz (Amazonról).
10 II-t cseréltem le 2023-ban 10 V-re, most valszeg 10VIII lesz belőle. Akku még mindig príma, röhögve hozza 2 napot és vele a 8-10 SoT-két aktív SIM-mel.
Jelenleg 22% az akkum, szerda reggel vettem le a töltőről, és 8 óra 1 perc a SoT.
Ennél jobban nem is lehetnék megelégedve a modellekkel.Nem is ez volt a problémám...
Én is sokáig rajongó voltam.Csak amikor egy középkategóriás telefon egy év után is 180 ezer forint volt, akkor úgy gondoltam, hogy ez már egy kicsit sok.
Szóval ez a lényeg.
-
kapal
tag
Kövezzetek meg, de szerintem az eredeti fotó sokkal jobban tetszik, mint az éáj által szétb@szott!
-
mrlujoak
veterán
Ennél jobban nem is lehetnék megelégedve a modellekkel. -
Zozzo1972
kezdő
-
mrlujoak
veterán
...jöhetne már az Xperia 10 VIII, hadd lássam mit tud a 10 VII-hez képest, és vagy erre, vagy arra cserélném már a 3 éves 10 V modellem.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
KIFLEE
tag
Tehát az ai mód csinál egy rakás felesleges szar fotót, hogy utána nekem kelljen kiválogatni a jó fotókat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 15 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple Watch SE 2 44MM Celular 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime OC RTX 4070 Super 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresek DDR4 / DDR5 szerver memóriákat / RAMokat