Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amikor 16 évvel ezelőtt Németországba költöztem, akkor egy ausztriai munkatársam mesélte, hogy onnét származik és utája a helyet, mert rengeteg a turista :DDD
    Talán egy évvel később voltam ott és tényleg, rengeteg volt a turista, de mag a hely szerintem nagyon szép. Sőt, a környéken is érdemes autókázni, mert szebbnél szebb helyek vannak.
    Az utóbbi 16 évben voltam ott párszor, de talán tavaly előtt volt az a pillanat, amikor azt mondtam, hogy elég volt. A sok túrista borzalmasan sok, zavaróan sok lett és a parkolás valami brutális. Vagy szerencséd van, vagy körözöl órákat, mire találsz egy helyet. Ez nekem már az a hely, hogy legyen akármilyen szép meg jó, nem érdekel, nem megyek oda többet. Vagy max ha leáll a hype. Persze az sem segít az eseten, hogy most már még mozi filmet ist forgattak ott és még híresebb lett. Gyakorlatilag már nem lakok ott senki, mindenki csak kiadja a házakat, lakásokat, vagy eladta a fenébe ;]

Igen, nagyon ki kell választani ai időpontot, hogy olyankor menjen az ember, amikor még nincs túl sok turista. Nekünk sikerült sztem.

Nyáron jóidőben és főleg hétvégén hányinger lehet az egész, már bocsánat :), de akkor mozdulni sem lehet valószínűleg. De maga a környék ott mindenhol tényleg csodálatos.

Jaja, vagy 2-3 film is készült, jópár jelenetet forgattak ott.

Új hozzászólás Aktív témák