Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nagyon szeretném kipróbálni a libegőket, a felvonókat, a kilátókat....keresem a megoldást rá, hogy hogyan :DD :DD

Általában van alattuk egy túra útvonal a csúcsra :DD

Egyébként télen voltam a Furgglenfirst-en, ami kb. így néz ki:

A valóságban ez lényegesen keskenyebb és tényleg mindkét oldalról pár száz méteres szakadék, persze így széleslátószögű objektívvel nagynak tűnik az út.
    Ment előttünk két srác és az egyikük mondogatta, hogy neki ez necces. Mondjuk télen nem látod nagyon az utat a hó alatt, így még keskenyebbnek tűnik, viszont a szakadékok ugyanolyan nagyok. A lényeg, a srác haverja valahogy rábeszélte a másik tagot, hogy induljanak el... majd egyszer csak a tag összekuporodott az út közepén és remegve segítséget kért. A probléma az volt, hogy annyira bepánikolt, hogy nem tudott felállni. Az egyikünk a két kezét, a másikunk a lábát fogta és úgy cipeltük ki a mezőre, ahol jobban lett és fel tudott álni. Mondjuk annyira ki volt akadba, hogy majdnem nekiment a haverjának, hogy miért beszélte rá ilyenre ;]
    Nem kell erőltetni ami nem megy, nem kell mindent átélni. Nem érdemes ilyen helyzetbe hozni magunkat. Én több száz túrával a hátam mögött tudom a határaimat és megtanultam nemet mondani.

Új hozzászólás Aktív témák