Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jó, én ezt csak azért írtam most, mert útba esik Mo-ról. De jól teszed, nagyon szép környék(ek).

Tavaly júliusban elmentünk a családdal a Grossglocker lábához. Az volt a terv, hogy feltekerek bringával az egyik nap. Megérkeztünk, aznap gyors felmentünk kocsival, hogy a család is lássa. Szép idő, sütött a nap. Átbuktunk a Hochtor-on, valami volt a fékkel, félre álltam. Pillanatok alatt beborult az ég. Atom jégeső, köd. Nulla látási viszonyok, halálfélelem lefele kocsival. Elmentünk a szállásra. Másnap felkeltem, nézem a Grossglocker oldalt, éjjel akkora hó esett fent (júliusban :U ), hogy lezárták az utat fel. Egy hétig szakadt lent is az eső... Hát kreatívnak kellett lenni, hogy elüssük az időt. :D

Csak vicc akart lenni :B
    Egyébként 2000 méter körül/felett azért nem annyira meglepő a hó, bármilyen évszakról is beszélünk. Nekem van egy csomó képem/videóm nyári túrákról, ahol szakadó hóban mentünk, vagy épp a gleccser ropogott alattunk ;]

#26 Meggyi001

Bocs, de azért elnevettem magam :DDD Persze, a tériszonyt nem nagyon lehet "gyakorolni", hogy jobb legyen.
    Gondolom, akkor nálad a libegők, felvonók is tabuk.

Új hozzászólás Aktív témák