Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szekera
    csendes tag

Jó, én ezt csak azért írtam most, mert útba esik Mo-ról. De jól teszed, nagyon szép környék(ek).

Tavaly júliusban elmentünk a családdal a Grossglocker lábához. Az volt a terv, hogy feltekerek bringával az egyik nap. Megérkeztünk, aznap gyors felmentünk kocsival, hogy a család is lássa. Szép idő, sütött a nap. Átbuktunk a Hochtor-on, valami volt a fékkel, félre álltam. Pillanatok alatt beborult az ég. Atom jégeső, köd. Nulla látási viszonyok, halálfélelem lefele kocsival. Elmentünk a szállásra. Másnap felkeltem, nézem a Grossglocker oldalt, éjjel akkora hó esett fent (júliusban :U ), hogy lezárták az utat fel. Egy hétig szakadt lent is az eső... Hát kreatívnak kellett lenni, hogy elüssük az időt. :D

Többször jártunk már a Großglocknernél
    sajnos rohamosan fogy a jéggleccser, elképesztő visszanézni a korábbi képeimet hogy tűnik-olvad el a jég a szurdokban
    a szerpentinen le és fel egyaránt érdemes többször is megállni, akár a célszerűen fékek hűtése, de főként a kilátás miatt
    igen, pillanatok alatt változik az időjárás, ahogy jönnek a felhők és besötétül az ég... majd kitisztul az idő

nincs messze onnan a Krimml vízesés, Ausztriában a legnagyobb

Új hozzászólás Aktív témák