Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szolgálati közlemény.

Közben a tóparton megláttunk két embert, akik egy stég szélén ültek, a lábukat a kristálytiszta vízbe lógatva, kezükben egy-egy sörrel. Na, ezt hívom én életérzésnek. Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy én miért nem tudok ennyire spontán lenni? Pedig igyekszem, esküszöm. De ezek szerint jobban kell igyekeznem.

Pontosan az a baj, hogy igyekszel megfelelni valaminek, aminek a legnagyobb akadálya a megfelelési kényszer.

A széthúzott sorok olvashatósága rosszabb, a balra tolt soroknál. Ezt szoktuk meg, hiába szebb a sorkizárt.

Az írásod felkeltette az érdeklődésemet. Ha arra járok meglátogatom a falut.
    Köszi.

"Az írásod felkeltette az érdeklődésemet. Ha arra járok meglátogatom a falut.
    Köszi."

Szívesen. :R

"A széthúzott sorok olvashatósága rosszabb, a balra tolt soroknál. Ezt szoktuk meg, hiába szebb a sorkizárt."

Megmondom őszintén, nekem jobban tetszik a sorkizárt. :R

"Pontosan az a baj, hogy igyekszel megfelelni valaminek, aminek a legnagyobb akadálya a megfelelési kényszer."

Akkor lehet rosszul fogalmaztam. Inkább....hogy is mondjam csak.... amikor meglátok másokat, hogy ilyet csinálnak, mint a tó esetében, hogy ittak sört lábukat lógatva a tóba, szóval ilyenkor inkább az az érzésem, hogy ezt én is akarom csinálni. Ezt én is ki akarom próbálni. Csak nem jut eszembe magamtól, látnom kell másokat hozzá....mintát....

Látod, csak sorkizárok. Sok éve így írok, sorkizárva. Bocsáss meg érte :R

Új hozzászólás Aktív témák