Hirdetés

2022. december 3., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) sz.atesz89


sz.atesz89
tag

Helló! [SEO] Sniper Elite csapat klánvezére vok. Mostanában új Sniper Elite nem fog megjelenni sőt a 3. rész sem sikerült nagyon jóra, multi részére gondolok rengetek hiba maradt benn. Így hogy láttam a Sniper Elite 4 gameplay felvételeit nagyon hasonlít a 3. részre. Jó mondjuk ha a hibák amik voltak a 3. részben kiküszöbölik akkor még lehet jó is. Mivel a Sniper Elite v2 kezd kicsit unalmas lenni. Szeretnénk bővíteni a csapatot , méghozzá egy [SEO] Battlefield 1 csapattal. Mivel a videók alapján az új BF sokunknak bejön a csapatból. Főleg a világháborús témája miatt, elindítottam egy csoportot facebook-on. Aki szeretne belépni jöhet, akár reklámozni saját csapatát, akár belépni a mienkbe, zárt csoport, de fel fogok mindenkit venni.
Annyi hogy a honlapunk még Sniper Elite köré épül viszont ha leszünk elegen, akkor átalakítjuk olyanra hogy nem csak a Sniper Elite lesz a fő profil hanem a Battlefield 1 is hely fog kapni.
Honlapunk ott van aláírásban is: http://snipereliteonline.hu
Van egy 100 fős ts-ünk is. Ahol esetleg a játék megjelenése után, lehetne szervezni csatákat egymás között, meg másokkal is.

Facebook csoportunk pedig itt van:
https://www.facebook.com/groups/568401549988316/?fref=ts

[ Szerkesztve ]

PSN: szuhi

(#2) juve600 válasza sz.atesz89 (#1) üzenetére


juve600
nagyúr

üdv

én is a klán tagja vagyok
jó közösség a miénk,a játék szinte másodlagos,nagyon jókat dumálunk a játék alatt ts-en

csatlakozzatok

:R :R :R

Eladó POCO F4 Black, 2 év Wayteq garancia, 120Hz Amoled,Snap 870 , 67W-os gyorstöltés !

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.