Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz GoodSpeed #24 üzenetére
Meg kell nézni a szabályzatot. A MÁV-nál összehajtva poggyászként vihető, ergo ingyenes a szállítás.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz kilepoblog #20 üzenetére
Ezek szerint nem neked készült. És ezzel semmi gond nincs.
Nekem nincs helyem biciklit vagy akkora méretű járművet tárolni. Továbbá a 10”-os levegős gumi tompít a kátyúkon. Bónuszként a vonaton ingyen vihetem.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
Kíváncsi vagyok a tapasztalatodra főleg hogy van összehasonlítási alapod.
-
buherton
őstag
Használd egészséggel! És sok balesetmentes km-t!!!
Nekem is egy G30-am van, de ez még az előző generáció. Nincs más összehasonlítási alapom. Még a dhgate-ről rendeltem, amikor még jelentősen olcsóbb volt onnan rendelni, mint itthonról.
Bevált a konstrukció. Stabil, strapabíró (mentem az áradó Dunában, meg aztán ott maradt iszapban is ), jó a hatótávja is. Nekem külön tetszik, hogy a töltő az egy sima AC kábel, mert a rollerben van töltőelektronika.
Ami nem tetszik, hogy nincs rajta index. A hideg igen csak befolyásolja a teljesítményt és a hatótávot, de gyanítom ez másiknál is így lenne.
Az enyémen a lokalizáció global, így 30 km/h a max sebesség. Vicces előzgetni a többi elektromos rollerest, akiknek 25 km/h a limit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Steam Deck
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...