Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
BIOS - Basic Input-Output System
Felfogható egy igen egyszerű operációs rendszernek, annyi a dolga, hogy becsatolja a rendszerbe az alaplap integrált eszközeit (pci,ide,mem.vezérő,stb), felismeri az ezekbe az eszközökbe csatlakoztatott hardvereket (floppy,winyó cdrom), és bizonyos beállításokra ad lehetőséget. Ennél szakszerűbb megfogalmazás is van, de számunkra ez most elegendő.
Frissíteni akkor KELL, ha olyan hardvert raksz a gépbe, ami valami miatt még nincs benne a bios által támogatott eszközök listájában, de a frissítettben már igen, vagy ha az alaplap tud valamit, ami a korábbi biossal nem volt elérhető, de neked szükséged lenne arra a szolgáltatásra.
Ha minden rendben van a gépeddel, nem kell frissíteni, persze ártani nem árt, csak ha elrontod a műveletet. Akkor sajna szervíz, meg sok pénzed bánja.
Van valami konkrét problem a lappal? Mert ha minden működik, ne piszkáld, főleg hogy úgy tűnik nekem, nem igazán vagy képben. Inkább olvasgass a fórumon, pár nap alatt is sok minden a helyére fog kerülni.
-
BluEyes
őstag
-
koenig
aktív tag
szia!
én ezt találtam:
Bővebben: link
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Új, felbontott Patriot Viper Steel 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200Mhz CL16 - 5 év bolti garival! -
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest