Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
válasz
lazydog
üzenetére
Körülbelül olyan vagy mint az az ember aki a boltba bement, hogy tejet vegyen és megakadt ott, hogy a dobozt milyen dekorral látták el...

Olyan dolgon lovagolsz amin felesleges agyalni... ugyanis mint ''leírom'' lasan 3.jára, a link a molex csati drótozásának feszültésgei végett került be gyorsan a gugliból kiszedve, ha most berakok neked egy molex csatlakozót hogyan erőszakolok rá az egyedi tápos vga-ra akor tudom abba kötsz bele...
Amugy meg oda írom a gondolatom ahova jól esik, legfeljebb rámszolnak, hogy miért offolok feleslegesen egy olyan dologról, amit eltorzítva, feleslegesen problémázva, felfújtál...
Itt befejeztem a szóbanforgó vitát, legyen meg a te akaratod.
(mindenki azt tesz a gépével amit akar, ha fél ha 1 millás... lehet másnak meg ötletet adtam, ha neked nem tetszik foglalkozz mással)
Köszi majd okulok belőlle hogy jobb linket keressek, azt meg had ne mondjam te mit tanulj...
legyen szép napod -
bigskull
tag
válasz
lazydog
üzenetére
Igazság szerint messze elmehetnénk, hogy a táp is lehet akkor minőségen aluli, no meg akkor nem a kábeles megoldás, hanem a szóbanforgó ventilátor a gan...

De bizonyára a nyagymultu és igen híres cég is a te megfigyelésedre alapozva csinálta meg ezen termékét: [link]
Egyébként ennyit az átlag magyar emberről. (értem azokat is aki ''kordontrángat'' meg veri a mellét hogy kire szavazott); nem azt a kis részt nézed ahol le van írva a molex csatlakozó feszültségkiosztása, hanem egyből pongyolán kötekedve (én így éreztem a megfogalamzásod) lebegteted a gondolataid... és mivan ha nem is a ventilátorfolytás volt a link szereppe???
szóval köszönöm hogy tanítottál...

[Szerkesztve] -
bigskull
tag
Üdv... Multkoriban már jártam felétek, és ahogy nézem a sata kiforratlan világát még fogok is...

Szóval történt hogy a megvett samsung 250 es satás winyómat bekötöttem a gépbe... előzőleg az xpés pata winyót slave be raktam gondoltam jobb lesz az ugy... de a boot sorrendet persze amígy formázok másolok beállítottam és patáról indultam...
Elindult, kisseb macera után beállítottam a 2 particiót, annak méretét és formáztam... Másolás megtörtént, szuper!
Fogtam én naív és előszedtem régi xp cdm meg a sata floppym és harcba száltam!
Biosban állítóttam én mindent az első érdekesség az volt hogy 3 channel lett a 2 helyett
ezek sorban: 1. most a dvd, 2. a 160 as patám amit lehúztam, 3. - 4. üres, 5. a satás 250.-es, 6. üres -> no meg volt valami raid beállítások is, de azt nem piszkáltam mert ha az be volt lőve, és akármit állítottam csak a dvd-t látta (ugyhogy ezzel nem is foglalkoztam)
miután elmulattam ezzel a 3 csatornával mentem boot sorrendhez:
1.a cd-dvd megh. második a hdd, no meg az egyébb meghajtókra vonatkozót is engedéjeztem.
ezek után még lehet válogatni az abit lapon hogy a hdd nélo mi induljon ha közvetlen megadom hogy a sata 250-es tehát első helyre rakom akkor elindul de hibával végződik amit késsöb írok, a másiknál on chip sata-nál ennyit sem csinál ott a boot disk failure. azt köszi...
szóval bios beállítva restart, cd be... nyomjon gombot ok... majd a megpiszkált xp cdémmel(sata driverek integrálva) start!
Winyót látom xp felmegy a particióra, könnyed restart, cd ki... és ezzel fogad a gép bootközben...
A lemezegység valamilyen hardverhibája miatt a Windows XP nem indítható. A megadott rendszerindító lemez nem olvasható. Nézze meg a rendszerindítási elérési utat és a lemezegység hardverét. További információkért olvassa el a Windows XP (TM) futtatásához szükséges lemezkonfigurációról szóló részt az operációs rendszer dokumentációjában, illetve a hardver dokumentációjának ezzel kapcsolatos részét. Sikertelen rendszerindítás.
... itt aztán megáll és ennyi... nah okos hogy legyek ezután? tippet olvastam, de rátok is kiváncsi vagyok hátha okosabbak vagytok mint a májkroszoft oldalán...

Segítségetek előre is köszi -
bigskull
tag
Halihó!
A gondom a következő... van egy 160 gigás pata samsungom ami most slave-ben unatkozik a gépben rajta a windózzal az be is bootol nagyon jó...
Hoztam hozzá 250 gigás sata ll-es winyót rákötöttem a gépre biosban látta sőtt elindult az xp.
Xpben megtaláltam, a lemezkezelőben a formázatlan vinyóm, formáztam... nah a gond itten' van!
Ugyanis az hagyjám, hogy a win most ugy kezeli a satás vinyóm mint egy cserélhető adattárolót: alapvető helyett: dinamikus lemeznek, ja és ott a zöld nyilas ''hárdver biztonságos eltávolítása'' ikon az óra mellett, sőtt a partitionmagic nem képes ílyen állapotban a satás winyómmal bármit is kezdeni...
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

no meg ugye nem raktam fel a floppyról sem a sata drivert csak az nvidia driver által feltelepítettek kezelhetik...