Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaLacccKa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék egy SATA III-as HDD-vel kapcsolatban.
Adott egy nevezett 500 Gb WD Green HDD.
Egy gépbe egyedüliként betettem, a BIOS látta a HDD típusát, de a kapacitását már nem!
Ha Win telepítő lemezről bootoltam és előtte volt rajta partíció, akkor a Win nem látta. Ha leszedtem a partíciót (Hiren's Boot CD), akkor a Win felismerte és tudtam is telepíteni rá Win7-et. Azonban az újraindítás után már megint nem látta a gép a HDD-t.
Megpróbáltam USB-n is csatlakoztatni egy géphez, ott a Win lemezkezelője látta az eszközt, de abnormális méretet írt hozzá és inicializálni akarta, ami CRC hibával azonnal megállt.
Kipróbáltuk több géppel és többféle oprendszerrel is, mindenhol ilyen hibákat produkált.
Egyetlen egy gép volt, ami szó nélkül felismerte és használni is tudta, ez pedig annak a gépe volt, akitől a HDD-t vettem. Nála semmi probléma nem volt az eszközzel. Ezen kívül viszont sehol nem használható!!Van valakinek valamilyen ötlete mi lehet ez? Végül is ez egy HDD, nem RAM, hogy ilyen hisztit okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- E-roller topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- SUSE Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest