Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVader80
őstag
Ha a régi vinyó a rendszer, akkor az xp-kezdőképig eljut (nagy fekete képernyő középen xp logó) és utána ujraindul a gép!
Sőt ha beteszem az xp cd-t, hogy feltelepítsem a régi vinyóra, mikor megkérdezi, hogy hova akarom telepíteni, már akkor is formázatlannak látja a vinyót! Vagyis 140 gigányi részt, ahol adatok vannak.

-
LordVader80
őstag
A helyzet komlikáltabb!

Fent van sp2 meg minden frissítés. Viszont a satás vinyót továbbra is formázatlannak látja.
Ha újrarakom a windowst, már a telepítés során kijön a probléma, amikor ki kell választani, hogy hova szeretném telepiteni az xp-t:
a satás vinyót particionálatlannak látja, vagyis azt a részét, ahol adatok voltak...kb 140 gigabyte-ot, ami szabad volt -kb 20 giga- azt meg 1 partíciónak látja. Pedig ezelőtt az egész 160gigás vinyó 1 partíció volt, és tuti nem sérült, mert ha vinyóról szeretnék bebootolni, akkor a winxp kezdőlapja bejön, utána indul csak ujra a gép. Tehát az adataim köztük a régi rendszer is még ott vannak!!!!
Ki érti ezt?
MIT CSINÁLJAK???? nem akarom elveszíteni az adatokat...

-
törölt tag
Erre igazából magamtól is rájöttem, hogy így kellene megnézni, de én nem tudom, mert viá-s lapom van, és ott sehol nem találni ilyet, legalábbis a satás vinyómnál nem.
A HD Sentinel-lel néztem, most aktív UDMA-átviteli módra 16.7 MB/s-ot ír. Ez normális? Maximálisra pedig 133 MB/s-ot.
Tegnap, miután floppyval beállítottam, hogy sata II-n menjen, 300 MB/s-ot írt mindkét előbb említett helyen. Most akkor mi van?
-
mndenfoglalt
csendes tag
Az a helyzet hogy mindent kirobáltam (a SP2 most van folyamatban), de eddig semmi változás!!!
A BIOSomban a SATA-rol sajna szót sem említ

Olyan van
AID OR SCSI CARD BOOT :két választási lehetőséggel 1.RAID, 2.SCSI CARD
A FIRST BOOT DRIVICE(vagy valami hasonlo, az elsődleges ahonnan bootoljon):HDD-0 -tól
HDD-3 -ig vannak lehetőségek,meg persze a CS floppy stb.!!!
A wincsit egyébként már megformáztam (teljesen új volt) a RAIDos vezérlő segítségével
(hasonlít a BIOShoz de csak a SATA-rol van szó benne, pontosabban arrol hogy itt lehetne
beállitani azt hogy ha SZERVERT akarnék a 2 wincsin(SATA) ugyanaz legyen és ha az egyiknek baja van a másikról fut tovább a szerver)!!!
Esetleg ha valakinek erről több dolog jutna az eszébe(netalán ilyen van neki is)
a vezérlő chipset SILICON IMAGE SIL 3112A CONTROLLER CHIPSET!!!!
És az alaplap ASUS A7N8X-E!!!
ÉS KÖSZI MINDENKINEK AKI PROBÁL SEGÍTENI!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ocsi ha rosszul tettem fel a kérdést.