Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Igen és ez tapasztalható szinte az összes órajelen pl az én lapomnál is! Valamint azt figyeltem meg h érzékenyen reagál a lapom a túlfeszelésre pláne a vtt-re és a memória feszekre gondolok itt.Nemrég visszábbvettem 4.4ghzen ezeket és mindegyik alapon megy a memória 1.52Von 2133mhzen és tök stabil minden linx is lefutott ill a videokódolásnál ill vágásnál sem fagy ki semmi,és ami a legzsembetűnőbb h 30 fokos szobában sokkal hűvösebbek a maghőmérsékletek ill a lapom hőmérséklete is kb 6 fokkal csökkent.MIndezekkel csak arra szaeretnék rávilágitani h ésszerű tuningot kell csinálni egy sandyvel és meghálálja igy is bőven elég 24/7re 4.4-4.5 ghz és ott kitapasztalni h miből mennyi kell persze ez gondolom a proci függvénye is de igy is magonként nálam speciel 1ghz tuning van alapon van minden semmi nem melegszik tul pedig a szobában meleg van ugyanugy...Sztem én igy is fogom hagyni kraft igy is van dögivel
Google Pixel 6a+iPad 2021
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Processzor felvásárlás
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest