- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Crafter32 #50 üzenetére
Vannak alin GPS-t (és egyéb szenzorokat is) tartalmazó egységek, akár saját akksival is, ezekbe viszont SIM kártyát kell tenned, hogy valamilyen csatornán keresztül el is tudja küldeni neked a pozícióját.
Erre nem feltétlenül muszáj havidíjas előfizu, feltöltőkártyás konstrukció is megoldás lehet, többen kínálnak IoT megoldásokat is. Én pl őket választottam: Things Mobile
GPS egységből a motoromba én a Sinotrack ST915 4G modellt rendeltem aliexpressről. Ennek van viszonylag nagy beépített akksija, cserébe igen bumszli is, szóval elrejteni nehéz. Másfél-két hetente tölteni kell, mert lemerül, szóval autóba inkább áramforrásra köthető verziót ajánlanék, sőt, lehet hogy még motorba is, ha télen is folyamatosan használod.
Egyébként az eszköz jól konfigurálható és alap dolgokra a hozzátartozó mobilos app is használható.
Szerk:
Látom, hogy már te is próbálgattál azóta más eszközöket, azért itt hagyom ezt, hátha a jövőben bárkinek segítség lehet.
Ha esetleg azóta próbáltál mást is, szívesen olvasnám a további tapasztalataid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kitartóbb, szívósabb és praktikusabb lett a Samsung lokátora, kipróbáltuk.
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest