- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #98 üzenetére
Nagyjából 35 mm a cső átmérője:
-
-
válasz
Luck Dragon #95 üzenetére
A felső részén csavaros ki a csavarokat, és széthúzod aztán belehelyezed:
Xiaomi-nál
G30-nál.
#96: köszi szépen. -
-
-
No nem nagyon pörög a topic, de mivel ilyenem is lesz valószínűleg, így ez várhatóan változni fog.🤣
Szóval Luck : Ninebot G30E, és Xiaomi rollerek esetében két olyan hely jön szóba, ahová elrejthető a tolvajok elől (legalább addig ameddig az ember eljut a rendőrségre) a SmartTag2:
Az egyik a Trepnibe az akkumulátor mellé, de oda vagy 24 csavaron keresztül vezet az út. Ez a legbiztonságosabb. A másik pedig a kormányszerkezet oszlop része, ide Xiaomik esetében 4 csavaron keresztül, g30 esetében 6 csavaron keresztül vezet az út.
Érdemes a kábelre felfűzni. -
törölt tag
Tehát ez ez csak Samsung mobillal müködik, az alma alma mobillal, és Androidon mi müködik, ami nem samsung?
-
szerintem ez lehet a kémkedés megakadályozásra. ha a tulajnál van a smarttag akkor meg tudja válaszolni, hogy miért csipog, de ha pl az autómon találnék így egyet mondjuk felragasztva akkor már egyértelmű , hogy micélt szolgál.
igazából más magyarázatot nem látok rá. gondoltam valaki csak megerősíti vagy esetleg meg tudja cáfolni. -
blueye
veterán
1-es csomag Galaxy SmartTag2 fehér a samsung.com-on.
[link] 5 097 Ft -
sziasztok!
meg tudná valaki mondani, hogy miért csipog 3-at a jeladó? vannak helyek ahol szinte folyamtosan. lehet, hogy ilyenkor csatlakozik egy telefonhoz? az én telefonomat otthon hagytam és a séta során megszámlálhatatlan sokszor csipogott. -
blueye
veterán
Ha jól látom ebből kimaradt a SmarTag2.
[elindult_a_google_androidos_keszulekkeresoje] -
attila199207
tag
Arra van mód, hogy értesítést küldjön ha megváltozott a pozició? Pl felrakom a bringára és értesítsen ha ellopták a bringát?
-
vacs
veterán
válasz
Unbaised-Ben #84 üzenetére
Köszi szépen a tapasztalatot.
Sajnos én is arra jutottam, hogy nincs valós alternatívája a szifon airtag-nek! -
Unbaised-Ben
senior tag
nekem a tapasztalatom ezzel a cuccal bő 3 hónapos tesztet illetően hogy kukába való. 3 db különböző gombelem elhasználása után meguntam a szenvedést ezzel. 2hetet bír egy gomb elem, egy ideje csak az íróasztalon hánykolódik ez a bóvli. Házi macskára se jó...
-
jano720
csendes tag
válasz
Markizmark #80 üzenetére
Nemtudom mi a probléma vele. Drága cucc ahhoz képest hogy ennyire szarakodni kell vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged