Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Egy sim kártya még nem gond. Évente 3000 forinttal feltölti az ember és kész.
Én ezt találtam első körben: [link]
A probléma vele az, hogy sokan vmi szolgáltatásként árulják, melyhez brutál havidíjat kérnek. Gyakran pedig csak a termék megvásárlása után derül ki ez havidíjas.
-
spect80
senior tag
válasz
szabifotos #54 üzenetére
Én úgy értelmeztem a kérdést, hogy a GPS nem magára a műholdas technológiára vonatkozik, hanem a nyomkövetési képességre.
De mindegy is mert ha kiesik a havidíjas megoldás és apple vagy samsung is akkor nem is tudok más alternatívát csak ezt.
Egy-két Honorban és Pixelekben is van UWB, de nem tudom azokat mivel lehet használni. -
-Maci-
addikt
válasz
szabifotos #56 üzenetére
Áhhh....
Jogos. Benéztem, bocs! -
-Maci-
addikt
válasz
szabifotos #54 üzenetére
"Szerintem ez is csak a Bluetooth kapcsolatig működik
"néhány 10m) és onnantól jelzi az utolsó pozíciót, ahol
negszakadt."Nem!!
Olvasd vissza, amiket írtam... -
-
Crafter32
őstag
Én autóhoz és robogóhoz keresnék vmi gps nyomkövetőt ami nem havidíjas és nem kell kötelezően samsung vagy iphone telefon. Neten nézegettem, youtubon néztem tesztet, de minden kütyü havidíjas és lehúzásnak érzem.
Van vkinek ötlete mi a legjobb megoldás? -
-Maci-
addikt
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
Nem tudom, de én oda fogom tenni. Ezért is vettem.
Egyébként szerintem a tervezők is úgy gondolták, hogy viszi majd az ember repülőre is.
Mellesleg sokan a mobiljukat sem kapcsolják ki.Mai tapasztalat:
BP-n voltunk mély garázsban. El távolodtunk az autótól jó pár háztömbnyire.
Lestem a telefont. Mutatta is végig a helyes poziciót, ahogy valaki el haladt a kocsi mellett.
Én még mindig abban hiszek, hogy az egészet a UWB "csinálja". A BT-nak nem sok köze van hozzá. Szerintem a BT az annyi, hogy ha hatótávon belül van, tudja mutatni a kamera appban élőben, hogy merre menj.
Ergo:
Szuper a kütyü ott ahol minél többen vannak.
Viszont ha pl el szalad vele a kutya a négyszögletű kerek erdő közepén, akkor cseszheted. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
Épp ilyesmit nézegettem.
-
7Heads Drago
veterán
Ezt most egy reptéri bőröndbe be lehet rakni vagy se? Ha véletlenül elveszne....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kitartóbb, szívósabb és praktikusabb lett a Samsung lokátora, kipróbáltuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest