SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] Cyberpunk 2077 vélemény (és nem csak a játékról)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu
törölt tag
Vagy rak egy kepernyozarat. Az is egy megolas lehet.

gyulank
addikt
Köszönöm! Azt hittem van olyan beállítás, hogy nem engedélyezem.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+8GB Windows 10 20175 200717-1349 x64 Ubuntu 21.04 x64

leslieke
Jómunkásember
Vagy telefont cserél.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

leslieke
Jómunkásember
Ha jól emlékszem, akkor nincs ilyen beállítás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

bulbaa
tag
Elég alattomos egy dolog! Velem is megesik, amikor a zsebemben tartom a telefont és hívnak, ki akarom húzni akkor az ujjammal véletlenül lenyomom a kis nyilat, majd ahogy húzom ki, a zseb széléhez hozzáér és már el is küldött egy üzenetet.
21047: Én is köszönöm az infót , gyorsan töröltem is!

Teaway
veterán
Rendszeresen írok fórumokba; semmi különöst nem vettem észre.
Nincs itthon csokid??

leslieke
Jómunkásember
Nincs mit. 😊

Valaki87
senior tag
hy
tudja valaki, hogy wave 3-on lehet még egyáltalán netezni vagy navigálni ?
tudom, hogy kilőtték mint a symbit csak gondoltam megkérdezek valakit, hogy van e olyan elvetemült aki még esetleg használ ilyet ?!
[ Szerkesztve ]

leslieke
Jómunkásember
Legutóbb mikor használtam még lehetett. Ez kb. 2 hónapja volt.

leslieke
Jómunkásember
De ne számíts gyorsaságra. Nagyon lomha a mai készülékekhez képest.

Valaki87
senior tag
sajnálom, hogy minden jót megszüntetnek... de sajnos nem csak a teló rendszerekkel van ez így...

ABal
őstag
Én most ennek kapcsán kipróbáltam a Wave-et: működik, de valóban nem egy élmény már. Ráadásul a térkép is elavult,
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!" Mi 9T Pro, MiUI 12

Valaki87
senior tag

leslieke
Jómunkásember
Sajnos eljárt felette az idő.

ABal
őstag
Pedig milyen ígéretes, és gyönyörű volt a maga idejében. Bizony, nem ma volt.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!" Mi 9T Pro, MiUI 12

leslieke
Jómunkásember
+1! Tízen helyett ezt kellett volna folytatni.

ABal
őstag
Máig nem értem, hogy mi állhatott a Samu kivégzési parancsa mögött. Én kitartottam volna, ha láttam volna a jövőjét. Most viszont már nem szavazok bizalmat a Tizennek. Így működik ez.

leslieke
Jómunkásember
Fene tudja, hogy miért. A Tízen ráadásul gagyi telefonokon jön ki.

aryes
veterán
És a fóruma 5 és fél év és 70ezer hozzászólás után még ma is pörög.

ABal
őstag
Valódi közösséget hoztunk létre. Engem jó érzéssel tölt el.

leslieke
Jómunkásember
Azért már nem olyan sebességgel, mint anno.

gelbelex
senior tag
Már nincs mondanivaló. Aki mást használ, annak azért nincs; aki használja, annak meg egy bitet sem változik a rendszere, nincs mit meséljen.
Nálam megy a Wave II, februárban felraktam rá a turko v10.2-t, kéthetente-havonta újraindítom, kétnaponta töltöm. Telefonálás, sms, egykét fénykép, zenehallgatás, némi videó, kicsit netezek, néha navigálok is (BeOnRoad)... Mást nem tud. Egész nap számítógép előtt ülök, így kibírom okostelefon nélkül.
Amúgy van mentés a firmware-ről, a programokról Kies-ben, de nem kellett még.
Persze tűnődöm egy Lumia 640XL-en.
[ Szerkesztve ]
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

leslieke
Jómunkásember
Nagy ugrás lenne.

gelbelex
senior tag
Biztos vagyok benne.

AS
félisten
Ez jön helyette majd EU ba, hasonló nyomot áron mint ano a Wave volt.
Z3 should feature a 5-inch 720p Super AMOLED display, a 1.3GHz quad-core Spreadtrum processor, 1.5GB of RAM, 8GB of internal storage, a microSD slot, an 8-megapixel rear camera, 5-megapixel front camera, and a 2,600 mAh battery. I
Samsung Galaxy S20 FE 5G , Samsung Galaxy Tab S6, Nubia Red Magic 3, Samsung Watch Active 2

leslieke
Jómunkásember
Ez nem lesz olyan népszerű, mint a Wave sorozat volt.

AS
félisten
Mindent egy jó ár dönt el
Samsung Galaxy S20 FE 5G , Samsung Galaxy Tab S6, Nubia Red Magic 3, Samsung Watch Active 2

leslieke
Jómunkásember
Az még kevés a sikerhez.

duvi
nagyúr
Kell még hozzá egy jó rendszer, szép design, értelmes app store. Ezen az úton indult a három badás Wave, csak ez a zseni samu kihátrált belőle

leslieke
Jómunkásember
+1!

RetepNyaraB
veterán
Amíg évente sikerül lehúzniuk a konzumidiótákat az aktuális S-sorozattal, valamint a vékonyabb pénztárcájú, de nyálcsorgató tömeget a "prémium" farvizén elhintett ipari hulladék többi telefonjukkal - addig minek erőltessék magukat B-tervvel? Ez remekül működik. A nagy többségnek az éppen futó alma, Samu és LG a telefon. Nem is hallottak másról, Kína az elvől kaka, the poor imbeciles. Ha a marketing jól megy (márpedig jól), akkkor nem éri meg a fejlesztés. A Tizent nem is értem, de Ázsiában biztos jól eladható. Ez nem értékítélet, csak pl. Kínában több gépet adnak el, mint a világ összes többi országában együtt. Persze nem az S6-ból; arra van az idióta, ám pénzeszsák Európa
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

gelbelex
senior tag
Egyetértek.
A b-terv valószínűleg nem több, mint a linkelt tizen-telefon.
Talán egyszer kiderül majd a tizenről, hogy sandboxban futtat minden droidos programot, csak még nem árulták el...
[ Szerkesztve ]

RetepNyaraB
veterán
Aha...
Ez az 1.3 ghz négy mag 720p felbontasban már alapból nem erős droid alá, nemhogy emulálva...
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

AS
félisten
Olyan S410 tudás lehet.
Tizen , ott van jelen okosorákba, és tv-k be. Idővel még kocsikba is lehet.

RetepNyaraB
veterán
Eh majd ha kiütötte a droidot és a Wint
Mondjuk igény lenne rá; a Seat Leon III fedélzeti számítógépe (s gyanítom, hogy ezek szerint a VW csoporté is) pl. olyan, mintha két kéz nélküli spanyol egy süketnéma kínaival beszélné meg hogyan is kell a golyós tologatón kiszámolni azokat a dolgokat, amiket végül is megjelenít az lcd...

aryes
veterán

leslieke
Jómunkásember
LOL

gelbelex
senior tag
Nna, hát ezen a vason nem tudja. De ha majd kijön a gyári tizen-rom az S6 hardverén, majd akkor...
Egyébként laikusként (de a WP-s programok 1,2gHz-négymag sebességéből kiindulva) el tudom képzelni, hogy a droid hardverigényét nem az egyes programok számításigénye, hanem az OS adottságai okozzák.

AS
félisten
Pontosan, S400 esl Windwos phone olyan gördülékeny mint egy S800 S805 ös android telo. Nem beszélve 1 gb-t ram untig elég neki...
Tizen is lehet ilyen szerintem , nem kell a szutyok androidbol kiindulni.

RetepNyaraB
veterán
Ja persze, niylván a google a szarfazék, ez sosem képezte vita tárgyát...
(#21089) AS@ én csak arra reakcióztam, hogy milyen lesz, mikor a tizen futtatja (emulálva) a droid appokat.
[ Szerkesztve ]

David3
őstag
Maradtam volna én is a bada mellett anno... : )

leslieke
Jómunkásember
Sokan másik is, ha fejlődött volna a rendszer.

Valaki87
senior tag
Igy van.
En sokaig droidoztam bada utan de elegem lett es most egy lumia 830 van.
Asszony pajtinak I5s, én csípem az iphone is de a 6-ot eladtam 3 hónap utan.
Teljesen remek a 830, de ha jo lesz a I6s akkor benevezek rá
[ Szerkesztve ]

Attelah
tag
Hali!
Tudna valaki küldeni egy linket az utolsó full gyári Bada 2.0 firmwarehez? Wave 1-re kell XEH-s.
Köszi előre is!
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2

atala
addikt
4 év után lecseréltem az én drága Wave 1-emet. 1.2 bada rendszerrel használtam. El járt felette az idő. Megbízható társ volt, az üzemidejét hiányolni fogom. A mostani telefonom (Siswoo Cooper i7) felét sem bírja mint a wave. Igaz, sokkal erősebb hardver van benne, és a kijelző is sokkal nagyobb mint felbontásban, mint méretben.

RetepNyaraB
veterán
Naja, nem tudsz olyan droidot mutatni, amely két napnál tovább bírná, ha bármit csinálsz is rajta, nem csak porfogó. Ha porfogó, akkor hármat

wasp.cor
csendes tag
Hello!
ITT szétnézhetsz esetleg (nem tudom, hogy ezt keresed-e). Ide tettem fel már korábban Bada 2.0 rendszert Wave 1 telefonhoz. Ez a legelső olyan gyári szoftver, amit kiesből is le lehetett tölteni a független telefonokra. Úgy rémlik, hogy ez XEH-s. Nézd meg, egy próbát megér. Dobtam össze hozzá leírást is anno. Kérdés esetén írhatsz nyugodtan itt fórumon.

TomWexX
addikt
Wave is csak azért bírt el több napot, mert nem tudott annyit mint egy okostelefon, ergó nem nyomkodtad annyit.
Xiaomi Mi9 | Ipad Pro 10.5

leslieke
Jómunkásember
Meg azért mert szuperül volt optimalizálva.
Téma tudnivalók
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!