SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés A 2020-as hegyi-karabahi háború
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Real Racing 3 - Freemium csoda
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu
leslieke
Jómunkásember
Vegyél végre egy droidos telefont, ha arra vágysz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

gyulank
addikt
Az, hogy Badán vannak ékezetek, Droidon meg nincsenek, számomra nem pozitívum.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+8GB Windows 10 20175 200717-1349 x64 Ubuntu 21.04 x64

TomWexX
addikt
Ne abból indulj ki hogy a wave-en milyen a droid.
Xiaomi Mi9 | Ipad Pro 10.5

zozomester
csendes tag
Aki használ még Wave-t, annak üzenem, hogy a Turko CFW 10.2-t felrakva tökéletesen működik minden (Navi, Samsung app, net) és a gyorsaságra sem lehet panasz. Nekem a gyári 2.0-ás Bada szinte használhatatlan volt.

RetepNyaraB
veterán
Bármilyen elképzelhető ékezet vam droidon, attól függően milyen nyelvet használsz és esetleg milyen billentyűzetet...
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

gyulank
addikt
Minden van, de ha nem 5 szó/SMS-t akarok írni akkor nincs, vagyis van, de az á-ból a lesz.

gelbelex
senior tag
Van még Turko 10.2 Wave II link valahol?
Mivel újraraknám (két év után) a badát, egy multizást megérhet ez is (bár a V8 nálam xar volt.)
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá.

zozomester
csendes tag
Igen, itt;[link]

gelbelex
senior tag

gelbelex
senior tag
Nos, negyedik próbálkozásra felment a Turko. Próbaüzem indul.

zozomester
csendes tag
Na milyen?

gelbelex
senior tag
Hát, még nemtom.
Még három újramultizás (ebből egy gyári fw), és számtalan telefon- és Kies-újraindítás kellett, hogy a korábbi backup-ok (különösképp a híváslista és az sms-ek) sikerrel visszatöltődjenek. Az app-ok még hátravannak.
A próbaüzem csak most indul.

gelbelex
senior tag
Összességében - eddig - kellemes a Turko v10.2 a Wave II-n, nem tűnik (még?) rosszabbnak a gyári LB1-nél.
Jópofa megjelenésbeli változás, frissítő a szemnek.
A képernyővédő feloldása és általában a görgetés simább/fürgébb. Egyebekben a telefon talán kicsit lassabb, de egyelőre belefér.
Majd elválik hosszabb tapasztalás során.

gelbelex
senior tag
Turko v10.2 a Wave II-n, újabb tapasztalatok:
- úgy tűnik, kicsit jobban fogyasztja az akkut
- az FM rádiónak a világosszürke háttéren fehér és világoskék betűi eléggé bántják a szemet
- egykét párbeszéd-"ablakban" a háttér és a gombok színe nem elég kontrasztos
Más bajom nincsen.

Dumm-dumm
csendes tag
Sziasztok
Én is Turko modot raktam fel a Wave 3-ra.[link]
Adataim elvesztek természetesen.
Tapasztalatok:
-hangosabbak a zenék/videók
-videók eléggé zabálják az aksit(20-25 perces videó régivel olyan 10-15%-ot evett de most egy 2 perces vidivel van hogy elmegy 10 %....)
-magyar betűk vannak annak ellenére hogy angolul használom
-gyors(téma választásnál igaz csak 1 van fent az alap érezni hogy megáll fél mp-re de betölt gyorsan az eredeti framel már 1-nél is elég sokat öltött 10 fölött 3 percig töltött....)
-sikerült már kifagyasztanom.....XD
- a régi(eredeti) operációs rendszerhez képest mintha hamarabb merülne egy jó félnappal kevesebbet bír(3-4 nap)
-beszélgetés lerakásnál néha nem akkarja hogy lerakjam...
-beszélgetést lehet felvenni(vaaagy csak meg maradt a régi frame-ből a változtatás amit beleraktam..)
-wifi megy,gps pontatlan mint az állat,net gyors
9 nap után ennyi.De azért eredetit szívesen felraknám az eredetit vissza. csak úgy hogy össze hasonlítsam őket.
[ Szerkesztve ]

David3
őstag
Pedig a CSC V1-ben van magyar nyelv is és két magyar régió is (független és T-s):
CSC_V1_Hero355_TurkoCFW.csc:
Languages: Azerbaijani ,English, German, French, Italian, Dutch, Spanish, Greek, Portuguese, Swedish, Turkish, Norwegian, Polish ,Finnish ,Danish ,Hungarian, Czech ,Slovakian ,Irish, Korean, Russian
CSCs: CRO, TUR ,ATO, CYO, DBT, EPL, EUR ,FOP ,HAT ,XEB ,XEF ,XEH ,XEU ,XEZ XFA ,XEO ,XFE ,INU ,IRD ,KOR ,MOZ ,ORC ,ORS ,PHB ,SER ,SKZ ,TPH ,TUR ,VDC ,VDH ,VGF

Dumm-dumm
csendes tag
Két fajta nyelvi pakkból randomra felraktam az egyiket.Egyébként nem zavar úgy is tudom már fejből mi merre van + legalább szokom az angol közeget még ha csak kis méretben is.(Egy évi német volt a telefonomon a nyelv szóval nem halok bele.)

hernestke
újonc
Üdv mindenkinek a fórumon!
Csodálom ,hogy még most is témát ad a Bada ill. a Wave ,talán szerencsém is!
Három éve használok Wave 1-et.Szeretem ezt a telót.
Élethosszabbítás végett raktam rá egy Veyron-t, ami nem rossz,de ez a készülék Badára lett
kitalálva-gyorsabb,letisztultabb,mint az android- szerintem.
Így ment vissza a Bada 2.0,viszont az Apps-ról már csak kevés prg.tölthető le,a megszokott
belakott telefont nem tudom visszaállítani!Ja, mentést nem csináltam róla,saját hülyeségem!
Most vadászom a progikat.Ezeket keresem még: Be on Road, PhotoEditor, Morris malom játék,ha
valakinek meg volna a telefonján és feltenné vagy forrást tudna megköszönném!
Orosz oldalon találtam rengeteg alkalmazást,játékot,de ezeket nem.
[ Szerkesztve ]

zozomester
csendes tag
A Be ON Road jelenleg is ingyenesen elérhetőő az Apps-on.
[ Szerkesztve ]

hernestke
újonc
Igen,de nem telepíti fel, letöltés után azt írja "felfüggesztve",mint sok más alkalmazásnál is.

wasp.cor
csendes tag
Amire azt írja, hogy felfüggesztve és ingyenes az apps-ban arra azt javaslom, hogy regisztrálj be egy új samsung fiókot, valami más e-mail címmel, és ezzel le fogod tudni tölteni ezeket az appokat.

hernestke
újonc
Megpróbáltam, regisztráltam másik e-mail címen,de nincs változás,azért köszi a tippet.

Hanz
tag
Helló. Nálam van a tesóm telója wave young S5380D. Bootloopol és ráhúznák másik fw-t. A problámám az hogy a számítógépem nem akarja felismerni. ''USB device not recognized'' felirat jön elő. Felraktam a kiest is hátha felpakolja a megfelelő drivereket, de a gond megmaradt. Hozzá tenném hogy van s3 mini telefonom amit viszont simán felismer, tehát nem a kábellel és hasonló dolgokkal van problémám. Kellene egy illesztőprogram vagy megy a kukába a kis bada.

aryes
veterán
Próbáld meg kitakarítani az usb csatlakozót a telefonon, ha régi a készülék, akkor sanszos, hogy bekoszolódott és nincs rendes kontakt.
[ Szerkesztve ]

Hanz
tag
Működik Hálás köszönet a tippért

leslieke
Jómunkásember
Mindig jól jön a régi tudás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

Hanz
tag
Továbbra sem oldottam meg a wave Y problémáját. Még mindig bootloopol pedig fleraktam 3-4 különböző FW-t multiloaderrel. Gond nélkül felmegy, de állandóan restartol maga. Egyikben sincs boot meg factory fs. Talán kellene egy full fw s5380d-hez. Vagy mi a megoldás?

leslieke
Jómunkásember
Full fw kell mindenképp.

Hanz
tag
Hol találok? Tudsz segíteni?

leslieke
Jómunkásember
Itt találsz fw-ket: [link]

Hanz
tag
Itt szétnéztem már, de sajnos eredménytelenül

leslieke
Jómunkásember
Sajnos másik oldalt én sem ismerek.

gyulank
addikt
Van olyan program Badára, vagy Androidra, amivel wifin keresztül a telefonnal le lehet játszani a gépen lévő fájlokat?

leslieke
Jómunkásember
Van.

gyulank
addikt
Mi van?

aryes
veterán
Hát olyan program.

Teaway
veterán
Nem az AllShare-re gondolsz? Mert az alapból van rajta.
Nincs itthon csokid??

gyulank
addikt
Úgy értettem, mi van olyan?

gyulank
addikt
Én semmire se gondolok. Arra gondolok, amit akarok. Arra gondolok, hogy itt van a szobába a gép, a telefon meg az udvaron, és kint tallózgatok a gépen lévő fájlok közül, és mondjuk x, y, z mappákból random szól a zene, és mondjuk kint rákötök egy erősítőt, és nem kellett kivinnem a gépet, hogy hallgassam, amik rajta vannak, meg nem kell kártyára másolgatni, ha valami utólag jut eszembe.

aryes
veterán
Androidra AnDLNA-t használok, persze ehhez kell a gépen vagy a NAS-on DLNA szervernek futni. Az allshare tényleg ugyanez, csak sajnos az fordított irányú, mert az maga a dlna szerver.

gyulank
addikt
Na, ezt nem értem. Egyelőre Bada van, mert az nekem nem pálya, hogy beég a kijelzőbe a bootlogó, vagy nem éled fel, ha hívnak. De hátha lesz olyan ami normális, vagy ha működik rajta minden, de ilyeneket csinál, akkor nem fő rendszerként kell feltenni, és alapból normálisan, vagy a töltőtől nem a Droid indul el, hanem ami működik is. Szóval ezért érdekel az is. De akkor Badára nincs?

aryes
veterán
Mivel utoljára 3 éve volt bada a kezemben, nem tudok válaszolni.
Az eredeti kérdés pedig úgy szólt, hogy "Van olyan program Badára, vagy Androidra", én a vagyra válaszoltam.
Egy zene miatt, ha nagyon nem akarsz bemenni a szobába, meg vagy megéri rebootolni androidra, vagy nem. A lényeg, hogy így vagy úgy meg tudod oldani. Próbáld csak meg ezt egy másik 5éves telefonnal.
[ Szerkesztve ]

gyulank
addikt
Igen ám, csak pont ezaz, hogy nem tudok olyan Androidot, amin működnek a dolgok, és még le se fagy, és még ki is lehet kapcsolni, és még tölteni is lehet. Se olyat, amin működnek a dolgok, lefagyogat, de legalább ki lehet kapcsolni, és Bada töltő indul, ha töltőre teszem, nem az Android. És amíg nincs ilyen addig nem egy reboot a zenehallgatás, hanem egy oprendcsere.

aryes
veterán
Kikapcsolás: egyszerre nyomd meg a képernyőzár és az egyik hangerő gombot, ekkor tuti bejön a kikapcsolás menü.

gyulank
addikt
Ismersz rá olyan droidot, amin működik a telefon, a wifi, a kamera, és nem a Badát kell 2 gombbal indítani?

aryes
veterán
"utoljára 3 éve volt bada a kezemben, nem tudok válaszolni."

gyulank
addikt
Most nem Badát kérdeztem.

aryes
veterán
Tudom, engem kérdeztél. De nem tudom. Amit tudok, azt magamtól ide szoktam írni, láthatod, nem várom meg, míg ravasz keresztkérdésekkel kihúzza vki belőlem.

gyulank
addikt
Csak azt hittem, hogy azért idézted, mert abból nekem azt is tudnom kellett volna, hogy nem tudsz ilyet, és nem kellett volna megkérdeznem.
Téma tudnivalók
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- SZUPER ÁRON ELADÓ DOBOZOS ÚJ 10.GENERÁCIÓS GYÁRTÓI GARANCIÁS DELL LATITUDE 5310 ÜZLETI LAPTOP!!!
- Beszámítás! Asus Strix GL553VE Gamer - i7 7700HQ/16GB RAM/120 SSD/1TB HDD/GTX 1050Ti 4GB/Win 10.
- Új Steelseries Sensei Ten
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Y740 fémházas - 144Hz/i7 9750H/16GB/SSD+HDD/GTX 1660 Ti 6GB - szinte új
- Beszámítás! Lenovo Legion Y520 - FHD/i5 7300HQ/16GB RAM/128GB NVMe SSD/1TB HDD/GTX 1050Ti 4GB/Win10