Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20756) gyulank


gyulank
addikt

Android: Tud valaki olyat, amin működik a wifi, és a telefon is, a kamera, mikrofon is, és lehet telepíteni, és másodlagosan bootol be?
Illetve van olyan, amit rajta lehet hagyni a töltőn? Mert ha Android bootol elsőnek, és behelyezem az akkut, és töltőre teszem, elkezd betölteni az Android, ha Bada bootol, akkor tölteni kezdi az akkut.
Valamiért nekem mindig hibát ír telepítéskor mind. Vagy már az elején, a narancssárga kiírja, hogy baja van, lehet, hogy hiányzik valami fájl, hiába teszek zImage-t mindenhova, ha kiválasztok olyat, amivel betölt, akkor vagy hibát ír ki a telepítésnél, hogy nem tud felülírni valamit, vagy azt írja ki, hogy kész, de újraindítás után az Android logó világít órákon át, gondolom, nem kéne hónapokig várnom, hogyha jó lenne, ezért erről is azt gondolom, hogy nem sikerült.

Bada: A Turko 10.1-hez van egy olyan, hogy Wave3 apps, ezt együtt a 10.1-el nem lehet felrakni, mert nem tölt be, csak lefagy betöltés közben, és újraindul, és ez végtelenségig megy. Ha enélkül rakom fel, és utólag cserélem az appokat, akkor ezek, pl. viber rettenetesen belassul.
Pár napja kipróbáltam, hogy felraktam a Turko 9-et a 10.1-ben lévő Wave3 appokkal, és minden gyors.
De néhány appot nem lehetett letölteni, a Viber pedig gyors, de hiába írom be a számom, azt írja, hogy The entered phone number does not appear to be valid. Please check the number and try again OK
Viber service is currently unavailable or being blocked. Please try again later.OK
És ez már egy hete így van, de igazából nem tudom, hogy ez amiatt van, hogy a Badán rossz, vagy tényleg rossz.

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.