Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20123) morzsa válasza RetepNyaraB (#20107) üzenetére


morzsa
aktív tag

Köszönöm.
Nandos a rom, nincs már bada a telefonon. A nehezen éledést egészen jól orvosolta, hogy kilőttem az automatikus alvás funkciót, csak manuálisan lehet lelőni.
Emailek most nincsenek, a régi céges még el ugyan, de nincs forgalom, a gmailt pedig nem engedem rá, mert egy hétig szinkronizálná a sok szemetet. (Email fiók Karbantartás részemről level 0) Az advanced drawer-t nem piszkáltam, azóta kiderült, hogy teljesen egyéni szeszély a visszhang is - hol van, hol nincs.

Érdekes módon, mióta írtam, sokkal kezesebbnek tűnik. Tényleg jót tett a pihenő. Ez mi? Lelke van, vagy megy tovább az unzip/install egész éjjel?

Egy gondom maradt, hogy még a badáról szinkronizáltam a gmaillel a címjegyzékem, mégis elveszett néhány kapcsolat az űrben. Meg persze a töltés: power share-es usb-ről szépen tölt, de konnektorból van, hogy reggelre kevesebb a nafta, mint este. Hangsúlyozom, néha így, néha úgy.

Már kinéztem az utódot, de az még a bekalkulált áreséssel együtt is beletelik pár hónapba. Megjegyzem, ez a telefon elpusztíthatatlan. A Samu szervízben több, mint két éve mondták ki a halálos ítéletet a repedt előlapi üveg miatt (csere 40 ezer jó magyar pénz(!) amiből visszajárt volna öt ha akkor újszerű Wave-et veszek a szomszédban :))és még mindig megy! :)

https://linktr.ee/wbteam21

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.