Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11015) osztraksajt válasza csibusz0314 (#11013) üzenetére


osztraksajt
őstag

Legyünk realisták, mire kijön a "zöldtakony" az még alsó hangon hónapok, és valószínűleg akkor sem lesz 100%-os napi használatra alkalmas.

Nem véletlenül van ott az áruk a Bada telóknak ahol van. :W

Hiába a piacon az egyik legszebb készülék a Wave I-II-III sor és hardveresen is adott lenne az alap, egyszerűen használati értékben komoly hátrányai vannak a robotos/almás telókhoz képest. Azon kívül hogy az enyémnek komoly hardveres problémái vannak (szervizben voltam vele többször is, a tapasztalataim leírtam itt a fórumban), alapfunkciók is bugosak vagy használhatatlanok (beragadó push, wifi inkompatibilitások és beragadások, nem csörög mindig némításról visszaállítva, a híváslista egy trágya a 2.0-ban, google maps használhatatlan, adatátvitel közben használhatatlanul szaggat stb.) és alapvető programok hiányoznak róla amik pedig nekem fontosak lennének (RDP, VOIP, amik még pénzért sem megvehetőek).

Pont most estem kétségbe, mert a nejemnek vettünk csütörtökön egy sima Galaxy Gio-t ami valljuk be nem a robotos telók teteje, de elképedve tapasztaltam hogy a netezés és a használat sokkal gördülékenyebb mint a Wave-n 2.0-val, és 5 perc alatt szórtam fel azokat a programokat amik igazán okossá teszik a telót, és itt a topikban csak reménykedünk hogy valaha lesz bada-ra.

Úgyhogy jelenleg sokkal jobban érezném magam egy LwW-el pl, mert használati értékben számomra köröket ver bármely bada telóra.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.