Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
Igen, alapvetően pár nap is elég.
A Dell-nél 1 hónap után jött elő egy nagyon idegesítő hiba. A support ahelyett, hogy segített volna megoldani, küldött egy másik monitort. Amennyiben a monitorral lett volna a gond, ez teljesen jó lett volna. De én eleve nem a monitort okoltam, hanem megkérdeztem tőlük, hogy mi lehet a gond. Erre nem kaptam választ. Visszaküldtem a cseremonitort nekik, a régit meg az eladónak. A sok vacakolás miatt több, mint két hónap után ment vissza. Szóval jól jött az a 100 nap. Most itt egy LG. Ezzel is ugyan az van, de közel nem olyan zavaró és nem olyan gyakori. A support-ot meg sem kérdem. Amúgy sem tetszik. Majd megy ez is vissza, aztán jön a Samsung.
A hiba az OLED monitoromon nem jelentkezik. Talán ezen sem fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Filmvilág
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest