Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Samsung notebook topic

Hozzászólások

(#1301) Bobrooney válasza izsob (#1300) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Akkor annyi az egész, hogy veszek 1 ssd-t aztán vinyó meg 1 keretbe, be az optikai helyére és csókolom?
Meg a hátlapot, hogy lehet leszedni ezen a fajtán, gondolom a gumitalpak alatt található a csavarok, de azt mivel érdemes felfeszegetni, és visszaragasztani (gondolom nem pillanatragasztó).

És köszi a választ :)) :R

(#1302) izsob válasza Bobrooney (#1301) üzenetére


izsob
tag

hátalpot így tudod leszedni: http://www.youtube.com/watch?v=b6PuSO5ZHEc

a gumi talpak alatt van a 4 csavar, az ssd-t beteszed a régi vinyó helyére, a vinyót meg be a bővítőkeretbe, a műanyagot lepattintod az odd-ről, nekem 3 pöcök fogta, utána fel a bővítőkeretre és mehet be a helyére.

A hdd klónozást még az eredeti vinyó kiszerelése előtt csináld meg, mert win alól működik, bootolni a bőtítőkeretből nem tud.

A gumitalpak, sima öntapadósak. Pengével, vagy késheggyel fel tudod feszegetni. Ne használj pillanat ragasztót, mert utána aha kell nem biztos h letudod szedni. Simán visszarakod, meg fogja fogni.

[ Szerkesztve ]

(#1303) Bobrooney válasza izsob (#1302) üzenetére


Bobrooney
senior tag

:R Köszi szépen!
Ilyen keret jó hozzá?

(#1304) izsob válasza Bobrooney (#1303) üzenetére


izsob
tag

Úgynézem hogy jó, ha a dvd íróra nincs szükséged többet, akkor belehet szerezni olcsóbban is. ebay-ról 1-2 ezerért is. A magasságára figyelj, mert a 12,7mm től van vékonyabb is, de szerintem ebbe a 12,7 mm-es író van. Vonalzóval megméred a magasságát.

(#1305) Bobrooney válasza izsob (#1304) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Köszönöm szépen a válaszodat! :R Mikor jársz Győr felé? Vendégem leszel 1 sörre :))

(#1306) izsob válasza Bobrooney (#1305) üzenetére


izsob
tag

Szívesen! Győr felé egyhamar nemmegyek, Miskolctól kicsit messze van:D Még linkelek egy programot amivel én szoktam klónozni. http://www.miray.de/products/sat.hdclone.html#free

[ Szerkesztve ]

(#1307) Bobrooney válasza izsob (#1306) üzenetére


Bobrooney
senior tag

Köszi! :))

(#1308) Sunslayer


Sunslayer
csendes tag

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a samsung np300e5c-a02hu laptopomon hogyan tudom a funkciógombokat használni. A hangot tudom vele vezérelni de a fényerőt illetve a a wifit nem. Gyári win8-at win7-re cseréltem, minden rendben ment csak ezek a funkciók nem működnek.
Válaszotokat előre is köszönöm.

(#1309) lsc válasza Sunslayer (#1308) üzenetére


lsc
nagyúr

Kereső [link] sokat segít.

Az élet kegyetlen .

(#1310) Sunslayer válasza lsc (#1309) üzenetére


Sunslayer
csendes tag

Köszönöm a segítséget!

(#1311) misionline


misionline
tag

Üdv.

Azért írom ezt ide is be, mert lehet másnak is ez a problémája akad ... és erre vonatkozó segítség nem nagyon van, így könnyebben megtalálja akinek szükség van rá.

"Korábban segítséget kértem firefox működés ügyben. (Samsung NP370R5E-S01HU Windows 8)

Az volt a gond, hogy a win telepítés után amíg a dedikált vga driver nem volt felrakva addig a firefox mentette a jelszavakat, és a ctrl+D megnyomásával felugrott a kis ablak...

Ha települt a dedikált vga driver onnantól kezdve csak automatikusan a könyvjelző mappába mentette a ctrl+D vel a könyvjelzőket, és nem jegyezte meg a jelszavakat, és rá sem kérdezett, hogy meg jegyezze e.

Ma sikerült véletlen megtalálnom a problámára a megoldást.
Olvasgattam a firefox tippek..et és megnézegettem azokat amiknek a vga hoz vagy driver-hez van közük

Ezen a típusú notin win8 alatt ez a firefox beállítás átállítása után újra menti a jelszavakat, és a ctrl+d nyomásával megvan a kis felugró ablak...
Ezt állítottam át és utána működik, próbálgattam ha állítgatom false-true ra akkor egyszer jó egyszer nem, tehát szinte 100%, hogy ez volt a gond.

gfx.direct2d.disabled true erre kell át állítani akinek ilyen gondja van.

Ezt a firefox böngésző sávba about:config -ot beírva találja meg.. és a fentebb írt opciónál true ra kell változtatni, dupla kattintással.

(#1312) deva


deva
tag

Sziasztok!

Tervezek venni egy Samsung NP900X3C ultrabookot, aminek egyetlen egy súlyos defektje van: Sandisk U100 128GB mSata van benne, aminek a teljesítménye borzasztó gyenge. Arra gondoltam, hogy vásárlás után azonnal kicserélném az SSD-jét, így meglenne a tökéletes gép. Kérdés a következő:

(1) Én cserélhetem-e az SSD meghajtóját garanciavesztés nélkül?
(2) Gondolom az előző kérdésre nem a válasz, így ha besétálok egy Samsung szervízbe, és viszek egy saját SSD-t, és megkérem hogy legyenek szívesek cserélni, akkor kicserélik garanciavesztés nélkül?

Írtam a boltnak, ahol lehet, hogy venném, ők azt mondták, hogy ilyet nem csinálnak, írtam Samsungnak is, ők meg nem válaszolnak...

It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

(#1313) lsc válasza deva (#1312) üzenetére


lsc
nagyúr

Nemrég nekem egy 350-es notira ezt írták:
Korábbi levelünkre hivatkozva, szeretném Önt tájékoztatni, hogy a HDD SSD-re cserélhető. A művelet elvégezhető, a következő képpen:
Amint adatainkat biztonságba helyeztük, kiszerelhetjük a merevlemezt. Általában ezt a legtöbb notebook esetében könnyedén megtehetjük, ha a gép alján megkeressük a HDD-foglalat takarólapját. Fontos, hogy a művelet előtt áramtalanítsuk a gépet, és az akkumulátort is szereljük ki (ha lehetséges). Sok esetben a HDD külön keretben van beszerelve, amit egyszerűen lecsavarozhatjuk, ha kiemeltük a meghajtót. Az új SSD-t pontosan ugyanúgy és ugyanazokkal a csavarokkal kell rögzíteni, ahogyan a régi HDD-nél láttuk.
Néhány esetben a SATA-csatlakozást is csavarral kell rögzíteni. Ha ezzel megvagyunk, szereljük vissza a takarólapot, és helyezzük áram alá a készüléket.
Amennyiben a HDD-t nem lehet kivenni, vagyis az alján nem jeleni meg a HDD felírat, akkor ezt a műveletet szervizben eltudják végezni Önnek. A csere semmilyen garanciavesztéssel sem jár.

Ez alapján akár Te is megcsinálhatod, de itt a számuk 06-80-7267864, egy telefont megér.

Az élet kegyetlen .

(#1314) deva válasza lsc (#1313) üzenetére


deva
tag

Tehát a legrosszabb esetben be kell vinnem szervízbe, de megcsinálják gond nélkül. Erre voltam kíváncsi, köszönöm! :R

It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

(#1315) deva válasza deva (#1314) üzenetére


deva
tag

Ugyan nem tudok szerkeszteni már, de gondoltam azért megírom, most jött meg válasz Samsungtól: be kell vinni szervizbe ezt a típust, de ott megcsinálják gond nélkül.

It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

(#1316) Fefe77


Fefe77
csendes tag

Van egy NP300E5A-S05 notebookom, Windows7-tel, amire rátettem a Windows8-at (legális). Vettem tegnap hozzá egy SAMSUNG 840 SSD-t (120 GB), amit ma a SAMSUNG szoftverével átmigráltam és elindítottam a rendszert. SATA2 üzemmódban megy is minden szépen, de: a BIOS-ban van egy SATA GEN3 mode beállítás, ami elvileg SATA3-at kapcsolna. Ha így elindítom a Win8-at, akkor kb. 20 perc alatt épül fel a rendszer és HD Tune-val nézve a sebesség iszonyúan ugrál 10 MB/s-250 MB/s tartományban. A driverek naprakészek, SW Update-tal mindig frissítek, a BIOS is tudtommal naprakész.
Feltettem a Magician Software 4.0-t a gépre, de kékhalálozik (DRIVER_POWER_STATE_FAILURE) ha elindul.
Valami ötlet a problémákra?

(#1317) misionline válasza deva (#1315) üzenetére


misionline
tag

4000Ft ért...

Én magamnak cseréltem ki, igaz én meghagytam az eredeti winyót, és rajta az eredeti particiót...Ha gond lenne csak beleteszem és kész..

[ Szerkesztve ]

(#1318) blackmacs


blackmacs
aktív tag

Sziasztok!
Nemrég vettem egy 355V5C-S01HU tipusu notebook-ot.Ma a rajtalévő samsung féle SW update progi felajánlotta a bios frissítést.Meg is csináltattam vele a gép újraindult de mintha nem akarna bootolni.A képernyő be sem kapcsol csak a bekapcsoló gomb és a led világit valamint a hdd led halványan pislog.
Járt e már így valaki közületek esetleg?
Nem tudom hogy most a frissítés nem sikerült vagy csak még valami beállításokkal szarakodik a gép hogy nem akar elindulni?
Amúgy win8 van rajta.
A másik hogy van egy helyreállítási partíció a vinyón,amiről úgy emlékszem valahogy a win8-at ki lehet írni dvd-re ha esetleg újra kellene telepíteni.Megmondaná valaki hogyan lehetséges ez,és mivel,vagy milyen más mód van rá?
Előre is köszi!

És még valami.Esetleg van valakinek infója hogy ez a típus fogad e msata ssd-t,vagy esetleg hol tudnék utánajárni?

[ Szerkesztve ]

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1319) pro70 válasza blackmacs (#1318) üzenetére


pro70
tag

Valószínűleg kinyírta a frissítés a géped! ...ne legyen igazam!

...csak 1db mini pci-e foglalat van a gépben, a wifi-é!

[ Szerkesztve ]

(#1320) blackmacs válasza pro70 (#1319) üzenetére


blackmacs
aktív tag

Mindenesetre felhívtam samuékat,hétfőn hívom a szervízt és küldöm be.Még jó hogy van ingyenes garifutár.
Azért ez gáz hogy a samu progi hazavágja a gépet egy biosfrissítéssel!A kb. 5éves acer notomon nem tudom már hány biost frissítettem mégis megy mai napig!

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1321) misionline válasza blackmacs (#1318) üzenetére


misionline
tag

Bekapcsolás után próbáltál belépni a biosba? ha sikerülne belépni ott állísd vissza defaultra..

(#1322) blackmacs válasza misionline (#1321) üzenetére


blackmacs
aktív tag

próbáltam semmi reakció

ja,amúgy jól emlékszem F10-el kell?

azt hallani hogy felpörög a venti,meg a dvd is nyekereg,mintha lefutna a post de utánna csak a hdd led halványan pislog és nem csinál semmit.

[ Szerkesztve ]

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1323) misionline válasza blackmacs (#1322) üzenetére


misionline
tag

Nálam F2..

(#1324) Mikisys válasza blackmacs (#1322) üzenetére


Mikisys
őstag

Mindenképpen szerviz, állítsák helyre, hogy rendesen működjön a gép.
Utána a Samsung progiját már ne telepítsd fel, nem érdemes, ütközhet más meghajtóprogikkal, lassítja a gépet, meg szükségtelen kis alkalmazásokat tartalmaz.
Nekem is állandóan vinnyog, hogy így-meg-úgy frissítsek! - dehogy frissítek, szépen, jól működik a gépem és szeretném, hogy minél tovább hibátlanul működjön.
Volt már erről szó régen is, nem értem miért kellene frissíteni? Mit kell frissíteni? Meg egyáltalán....

Üdv!

(#1325) erahurka


erahurka
félisten

Sziasztok!
Tegnap párosítottam egy PS3 kontrollert a géphez bluetoothon ezzel a motionjoy nevű programmal. Aznap minden tök jó volt, de miután ma bekapcsoltam a gépet teljesen eltűnt a bluetooth. Control Centerben nincs meg a kapcsolója, ez a szar kontroller kezelő program se látja, semmi.
Próbáltam telepíteni drivert hozzá de semmi hatása.
Mit lehet csinálni szerintetek? :F
Előre is köszi :R

(#1326) erahurka válasza erahurka (#1325) üzenetére


erahurka
félisten

Közben csináltam egy rendszervisszaállítást és minden rendbe jött. :))

(#1327) blackmacs


blackmacs
aktív tag

Elvittem ma a notit a szervízbe,azt mondta a pali hogy kb.10 nap :Y !Remélem gyorsabbak lesznek,nyomulni kellene a WoT-al :D .Kíváncsi leszek megoldják e a problémát.a pali mondta írjam le részletesen a problémát,direkt beleírtam hogy a samus szoftver volt a ludas hátha észbekapnak.
Most várok. :(((

[ Szerkesztve ]

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1328) pro70 válasza blackmacs (#1327) üzenetére


pro70
tag

Haverom NP300-asába megállt a vinyó, de annyira egyértelmű volt, kattogott zakatolt stb...most kapaszkodj, 42 nap múlva hozta a postás!

(#1329) blackmacs válasza pro70 (#1328) üzenetére


blackmacs
aktív tag

:Y

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1330) knuckle válasza pro70 (#1328) üzenetére


knuckle
aktív tag

Az én samum is volt szervízben, ráadásul kétszer az ő balheréskedésük miatt...
Az milyen amikor a gép megérkezik kibontod, és az akksi alól a 3db csavar hiányzik?
Akinek prémium kategóriás samuja van, az jól gondolja meg, hogy beküldeti-e a TeleMax Gsm-be...
ők a hivatalos szervíze a samunak...de a munkájuk pocsék.
1 körből meg lehetett volna oldani mindent, ha nem szenilis a szerelő, és ért is hozzá, nem csak sablonból dolgozik...
a végére 4 kör lett, és mint mondtam ebből 2 az ő trehányságuk miatt...
a végén még meglepetés várt, mert még volt pofájuk fényképezgetni, hogy tán a fedlapot a hátulján nem rendesen vettem le...és megrepedt a füle...na akkor elment a vezérlés...
hálistennek azóta tip-top a masina, de azért elvárná az ember, hogy vigyázzanak is rá, és hozzáértő ember javítsa, ha már muszáj.
Mindenesetre nekem egyik nap jött a futár elvitte és másnap már jött az sms, hogy kész van és hogy következő nap hozzák is vissza. Tehát 3 nap alatt megvolt oda-vissza szállítással.
Na persze ez szorozva a 4 alkalommal...

[ Szerkesztve ]

"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."

(#1331) lsc válasza pro70 (#1328) üzenetére


lsc
nagyúr

Mikor?

Az élet kegyetlen .

(#1332) pro70 válasza lsc (#1331) üzenetére


pro70
tag

Nyáron.

(#1333) lsc válasza pro70 (#1332) üzenetére


lsc
nagyúr

Melyik nyáron? Egyébként most promózzák hogy lehetőleg 1 munkanap a javítás.

Az élet kegyetlen .

(#1334) pro70 válasza lsc (#1333) üzenetére


pro70
tag

Most nyáron!

(#1335) izsob válasza pro70 (#1334) üzenetére


izsob
tag

tavaly nyáron én is bevidtem szervizbe, pasztázásra és egy billentyű cserére, 3 hétig nem láttam a gépet, az még nem is baj, a tetejét összevissza karcolták a féléves gépnek, amire ugy vigyáztam h egy porszem ne legyen rajta, ráadásul a "szakszerű" szervizes, szétszedésnél letört néhány fület ami az alját fogja fel a tetejéhez (ilyen összepattintós fül) azóta nyikorog, meg mozog az illesztés hiába húzgálom a csavarokat.

(#1336) knuckle válasza izsob (#1335) üzenetére


knuckle
aktív tag

karc, azaz gyakorlatilag egy árok nekem is volt a fedlapon, de szerencsémre rajta hagytam a védő fóliát.
amikor a visszaküldésnél megjegyeztem ezt is, gondoltam le fogják szarni, mert úgyis ott a fólia...
de nem így lett, mert új fóliát tettek rá
a történethez még hozzá tartozik, hogy a gép akkor még a 3-dik hónapjában volt...
és mint mondtam prémium kategóriás, így 3 nap alatt ismét nálam volt, de ami sok az sok.
a végén közöltem velük, hogy következő meghibásodás esetén nem küldetem hozzájuk, hanem személyesen viszem fel a samuhoz, és kérek egy vadonat újat...
a szabályzatuk szerint 3 azonos hibánál lehetőségem van rá

"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."

(#1337) fPApi


fPApi
őstag

Furcsa dolgot vettem észre (np350v5v, windows 8): néhány naponta előfordul, hogy amikor az egérrel kattintok, akkor nem ott kattint, ahol a mutató van, hanem néhány cm-el alatta (és a mutató is hirtelen odaugrik). De ezt csak egyszer csinálja, utána néhány napig megint minden OK, majd újra előjön egyszer.
Találkozott már valaki ilyennel, mi okozhatja?

(#1338) blackmacs


blackmacs
aktív tag

Most akkor mivel lehet arról a recovery partícióról kiírni a win8 at lemezre?
Vagy bármilyen telepítő cd-t csinálni hogy lehessen partícionálni a vinyót?
Esetleg Nlite működik win8-al?
Valami tipp? :F :U

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1339) pro70 válasza blackmacs (#1338) üzenetére


pro70
tag

Ha csak a simán particionálni akarod; "lemezkezelés" > "kötet zsugorítása"

[ Szerkesztve ]

(#1340) blackmacs válasza pro70 (#1339) üzenetére


blackmacs
aktív tag

Az nem gyalulja le a windowst?

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1341) pro70 válasza blackmacs (#1340) üzenetére


pro70
tag

Nem! :)

(#1342) erahurka


erahurka
félisten

Sziasztok!

Kaptam pár kékhalált mostanában, és attól félek tönkre fog menni a merevlemezem. A géphez ugye járt win7, de a HDD-n. Az lenne a kérdésem, hogy az a partíció, amin a win telepítő dolgok vannak másolható-e valahogy mondjuk külső merevlemezre.
Vagy valahogy máshogy megoldható lenne egy új hdd-re eredeti windows telepítése? Letöltök egyet valahonnan, és a gépen lévő matricának a kódját írom be telepítésnél akkor jó lesz?
Előre is köszi! :R

(#1343) pro70 válasza erahurka (#1342) üzenetére


pro70
tag

Sajnos már letöröltem az enyémet, de ha jól emlékszem, windows alatt ha belépsz a recovery menübe, felajánlja a mentést lemezre...kb. 2db dupla rétegű DVD-re fel is megy :R

matricának a kódját írom be telepítésnél akkor jó lesz?

Igen, jó lesz!

MOD.:

Samsung megint kiadott egy hibás BIOS (P08ABE) frissítést (NP350-es széria) ...meg se próbáljátok telepíteni!!!

[ Szerkesztve ]

(#1344) blackmacs válasza pro70 (#1343) üzenetére


blackmacs
aktív tag

Elég gáz hogy 2013-at írunk és nem tudnak egy normális biost kiadni!
A 6 éves acer notimon számtalanszor frissítettem még sem volt semmi gáz :Y

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1345) lsc válasza blackmacs (#1344) üzenetére


lsc
nagyúr

Ha nincs semmi gond minek frissíteni?

Az élet kegyetlen .

(#1346) blackmacs válasza lsc (#1345) üzenetére


blackmacs
aktív tag

Ha nincs semmi gond minek új biost kiadni? :U :Y

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1347) lsc válasza blackmacs (#1346) üzenetére


lsc
nagyúr

OK, frissíts és sírj, ennyi.
Gondlom az acernél celeronból 4 magos q széria lett az új bioszokkal.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#1348) blackmacs válasza lsc (#1347) üzenetére


blackmacs
aktív tag

Hiába erőlködsz!
Először is gondolom a gyártók nem divatból adnak ki újabb verziójú biost hanem pontosan azért mert valami nincs rendben az előzőekkel,mint ahogy az oprendszerekre is jönnek a frissítések folyamatosan!
Másodszor pedig a felhasználók sem azért telepítik az új verziót mert milyen jó móka hanem mert bíznak benne hogy a gyártó azért adott ki újabb verziót hogy javítsa a gép működését!
Harmadszor,azért mert pár ember jóhiszeműen frissíti is a bios-t örülve annak hogy kap terméktámogatást,még nem kell megvetni!Elhiszem hogy te biztos nagyon okos gyerek vagy,de utólag már könnyű okosnak lenni és nem hiszem el hogy te még soha nem követtél el ugyanilyen hibát! :P

BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb

(#1349) fPApi válasza lsc (#1345) üzenetére


fPApi
őstag

"Ha nincs semmi gond minek frissíteni?"
"OK, frissíts és sírj, ennyi."
Ez olyan, mintha megkérdezném, hogy ilyen hozzáállással minek topicolsz?

(#1350) medium84


medium84
aktív tag

Samsung Series 5 noti biosában nem tudom beállítani, hogy pendriveról bootoljon (nem ajánlja fel). Mi lehet a gebasz?

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Samsung notebook topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.