Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, egyenként kezd el elmenni a színe. Érdemes egyben cserélni a csíkokat.
Kidobni azért durva, simán el lehet adni, sokan javítják ezeket, nem nehéz, nem is megoldhatatlan hiba. Én inkább azért nem szoktam, mert nincs hely.
@Tomasz72 : Sima belesz@rás a tervezésbe. Ez az AS-15 is, bár ez a TV már többszörösen túl van azon, amíg mennie kellett volna, szóval nem akkora para, hogy valami elromlik benne. A pár év alatt elhaló LED cuccok gázabbak.
Mutogatni való hater díszpinty
-
A lencsék hátulján valami fényzáró lehet; paszta nem sokat számítana ott.
A nyitófeszre válogatás párhuzamos kapcsolásnál lényeges, ezért is vannak sorban a LED-ek. Sokkal egyszerűbb : nincs rendesen hűtve,így előbb-utóbb valamelyik meg fog pusztulni. Hülye lenne az iparág normálisat gyártani... :S Pedig lehetne.A LED izzók nagy részét is az alumínium alaplap viszi a hátán, a LED-ek meg agyig húzva sülnek. Egy csarnokvilágítás valahogy kicsit tartósabb, mint egy mezei E27...
-
-
@Tomasz72 : Nem, a lencselepotyogától foltos lesz, ha kékül, akkor a LED-ek használódtak el. Simán cserélhető, de nagyon észnél kell lenni. (Ld. a fenti linken)
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a TV is hajlamos egy bizonyos képhibára, ami a színek torzulásával jár. Nekem kevésbé volt csúnya, mint a videókban,...
- Akciófigyelő: Bálint-napi ötletek a Foreotól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csataálca
- Sweet.tv - internetes TV
- Elemlámpa, zseblámpa
- bohlnorbi károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
Állásajánlatok