Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
Évekkel ezelőtt vettem valami csillag formájú lámpát.
A LED-ek 1mm vastag alu profilon vannak, fénye olyan, hogy ferihegyről el lehetett téríteni a göpziket, 5 perc után mintha lávába markoltam volna...
Sorba döglöttek be
Az üzemképes darabokat beraktam egy régi reflektor házba, kapott egy normális tápot, azóta az megy a pinyóba, oda nem kell 7 milliárd lumen.Nesze fogyasztói társadalom!
-
Tomasz72
aktív tag
Jó hogy! Ezeket a szarokat nem tudod úgy megfogni, hogy a panelhez ne érj...
Amúgy ez lencse onnan ugrott be, hogy évekkel ezelőtt ismerős bele vetette magát a problémába, és Ő mondta, hogy a levált lencsék hátuljára szürke cucc volt ráködölve.
Arra gyanakodott, valami hővezető féleség lehetett, ami nélkül a LED-ek oda is lettek.
Meg arra gondolt, szerintem is reális, hogy a szalagon sorba vannak a LED-ek kötve, de qrvára nincsenek nyitófeszre válogatva, így garantálható a korlátozott élettartam.
Kb mint az AS15... -
Tomasz72
aktív tag
Első Ali-s rendelésem volt a szalag, talán valami 4000 körül.
Van itthon is, csak érdemes alaposan körül járni.
Van 2-3 soros, soronként 5-6 LED...
Az egyiken pont látszik a lencse, ez is változó méretű.Engem ha nagyon zavar, itthon biztos neki fogok állni.
Ekkora LCD kevésbé érzékeny mint a focipálya méretű, nyeklő-nyakló bazi dögök...TV típusának megfelelően szerezz be egy SM-et, mondjuk a Tanyáról.
Azon megtalálod a szalag pontos számát, akkor nem nagyon lehet mellélőni. -
Tomasz72
aktív tag
Kis, 32-es LG nekem mikor előjött, akkor azt olvastam, hogy megnyekkent a háttér világítás. Illetve valami olyasmi, hogy a LED-ekre műanyag lencse van felragasztva, és ez elenged. Lepotyog, vagy csak szimplán eláll. Akkor venni észre, mikor homogén, például szürke háttér van, mondjuk rajzfilmekben. Megrendeltem a szalagot, de amúgy nem zavaró, 5 éve együtt élünk vele...
@hcl
Remélem ezt a szart építik a csilliós tévékbe is... -
Tomasz72
aktív tag
Ez az AS15 van így alulméretezve, vagy a Samu konstrukciója szar, és nincs eleve jól hűtve?
Tanyán is láttam ezzel kapcsolatban hozzászólásokat, ott is a cserét javasolják.
Mondjuk itthon biztos nem állnék neki, kifolyna a szemem...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a TV is hajlamos egy bizonyos képhibára, ami a színek torzulásával jár. Nekem kevésbé volt csúnya, mint a videókban,...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Myth: Wukong
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok