Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
Évekkel ezelőtt vettem valami csillag formájú lámpát.
A LED-ek 1mm vastag alu profilon vannak, fénye olyan, hogy ferihegyről el lehetett téríteni a göpziket, 5 perc után mintha lávába markoltam volna...
Sorba döglöttek be
Az üzemképes darabokat beraktam egy régi reflektor házba, kapott egy normális tápot, azóta az megy a pinyóba, oda nem kell 7 milliárd lumen.Nesze fogyasztói társadalom!
-
A kékülés összevissza van, akkor gondolom bizonyos LEDek fáradtabbak, mint a többi..? Megnéztem a blogod, meg a videót, nem tűnik bonyolultnak, bár én nem biztos hogy belevágnék. Majd rábízom valakire
, vagy veszek másikat.
Tesóm Samsungja már foltos lett mint atom, meg ott már a fényerő is durván változott területenként. Karácsonyra vettem neki újat. Mondtam neki hogy a régit meg nagy ívben dobja ki.
Kössz a helpet !A 3 test probléma nem megoldható.
-
Tomasz72
aktív tag
Jó hogy! Ezeket a szarokat nem tudod úgy megfogni, hogy a panelhez ne érj...
Amúgy ez lencse onnan ugrott be, hogy évekkel ezelőtt ismerős bele vetette magát a problémába, és Ő mondta, hogy a levált lencsék hátuljára szürke cucc volt ráködölve.
Arra gyanakodott, valami hővezető féleség lehetett, ami nélkül a LED-ek oda is lettek.
Meg arra gondolt, szerintem is reális, hogy a szalagon sorba vannak a LED-ek kötve, de qrvára nincsenek nyitófeszre válogatva, így garantálható a korlátozott élettartam.
Kb mint az AS15...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a TV is hajlamos egy bizonyos képhibára, ami a színek torzulásával jár. Nekem kevésbé volt csúnya, mint a videókban,...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest