Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz Mirman #30853 üzenetére
Mivel X-box-al is szeretnéd használni, s ez nem derült ki az eggyel korábbi hozzászólásodból, ezért az általam korábban ajánlott EH6030-at az ismeretlen input lag adat miatt nem ajánlom. Konzolhoz a 0-30ms közötti input laggel rendelkező tévék ajánlottak.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz Mirman #48331 üzenetére
Miután a jó képminőség ma már kéz a kézben jár a 3D képességgel, így az mindenképp lesz benne, ha 100Hz-est akarsz. Alsó-közép kategóriában Samuból a tavalyi modellek közül az ES6100, az ideiek közül valószínűleg az F6400 a Best Buy. 2m-re kb a 40"-es méret kell. Alsó kategóriában az alacsony input lag miatt az ES5500 lenne a nyerő, ha konzol/PC lenne rákötve, de ez nem valódi 100 Hz (arra egyébként nincs is szükség játék esetén), és a 6-os szériának talán a képe is jobb a jobb panel miatt.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Flashget
félisten
válasz Mirman #48403 üzenetére
gyakorlatban azt jelenti, hogy az 50Hz-es tévé két kép közé egy fekete kockát rak, emiatt gondok a gyors mozgásos jeleneteknél adódhatnak (sport, akció film stb)
játék kapcsán az inputlag ami számít az pedig az 5xxx szériák esetében jobb volt mint a 6xxx.
viszont valódi 100Hz az F6400-al kapsz ami filmeknél sport eseményeknél jön jól. Nélz m,eg egymás melett két ilyen tévét és ha korrekt a beállítás látni fogod a különbséget.én F6400-at venném..játékra meg IPS paneles monitort
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Mirman #48412 üzenetére
ES6540-ről van adat és annak nagyon rosszat hoztak ki. 30 alatti a jó érték.
F széria esetében használd a keresőt.Samsung UE-46EH5300 35ms (trustedreviews.com)
Samsung UE-40ES5500 16ms (hdtvtest.co.uk)
Samsung UE-46ES5500 27-30 ms (avforums.com)
Samsung UE-40EH6030 70-100 ms játékra alkalmatlan! [link]
Samsung UE-40ES6100 36ms (hdportal.hr)
Samsung UE-46ES6540 67ms (trustedreviews.com)
Samsung UE-46ES6800 34ms (trustedreviews.com)
Samsung UE-40ES7000 31ms (hdtvtest.co.uk)
Samsung UE-46ES7000 34ms (trustedreviews.com)
Samsung UE-55ES8000 50ms (avforums.com)
Samsung UE-55ES8000 31ms (hdtvtest.co.uk)[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Mirman #48415 üzenetére
F6400 tulajdonosként próbálnék neked segíteni, de nem lesz könnyű...
Csak Crysis játékokkal tudok jelenleg példálozni tesztügyileg.
C2-C3 1980-1020/60hz-ben gyönyörűen szalad a tv-n semmi input lag-ot nem érzékelek, még a multiban is jó.
Viszont valamelyik nap feltettem a crysis első részét, mert a mai napig etalon a kinézete, végre van vasam is ami viszi kimaxolva.
Tehát kíváncsi voltam milyen lesz "nagyban" a játékélmény.
Jött a pofáraesés, mert ha a játékban beállítottam az 1980-1020 felbontást ez már 24p-re érkezett és így viszont olyan irtózatos késést produkált, hogy egyből játszhatatlan lett, hiába volt elképesztő a minőség.
Vissza kellett vennem 1440/900-ra, úgy már jó volt, de minden szépség elúszott.
Nem vagyok nagy műszaki szaki, hogy itt miért csak a 24p-s lehetőség volt, de majd talán a nálam okosabbak tudnak vmit erre reagálni.
Konkluzióként talán annyi,hogy játékok között is lehet különbség, + annyi, hogy én még mindig monitoron játszom , mert az az igazi, autó versenyezni jó tv-n is, az FPS játékok monitorra valók, te nem tudom mit favorizálsz.[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz Mirman #48471 üzenetére
Ha kicsit off is, de azért írom ide és nem pm-ben, mert ha vki a későbbiekben a keresőben kutatna az F6400 után, az megtalálja a tapasztalati hozzászólásokat.
Tehát több játékkal is megnéztem: Tomb raider-Nfs széria... az F6400 1980-1020/60hz beállítással alkalmas pc-n való játékra.
Tomb raiderben volt lehetőségem a 24p-t is beállítani, a crysis 1-hez hasonló módon játszhatatlan lett, only 60hz és oké minden...
Konzollal sajnos jelenleg nem tudom kipróbálni, ne légy szívbajos manapság lecsökkent a fizetőképes vásárlók száma.
Telefonálj be valamelyik cégbe akár MM, vagy Euronics, kérdezz rá, hogy hónod alá csaphatod-e a boxot, hogy megnézd minden oké-e?
Nem hiszem, hogy nemet mondanának, nekem MM-ben azt mondták, hogy bármit vihetek otthonról: saját player, Hdd... akármi.C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
krx21
nagyúr
válasz Mirman #48481 üzenetére
SONY KDL-32W650A
Tipp... -
Jovanny2
őstag
válasz Mirman #48562 üzenetére
Hát nem hinném, hogy (majdnem) függőleges felületen érdemes vele próbálkozni, autókba találták ki a műszerfalra. Te megkockáztatnád a vinyód és az adataid épségét egy ilyennel? Van jobb ötletem: a TV mögé a falra kell szerelni egy tartót, két tiplivel simán megtartja, és akkor mozgatható marad a vinyó is.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
BBéci
legenda
válasz Mirman #48816 üzenetére
Kinek, milyen különbség számít nagyon nagynak? Számomra az 5-ös széria nézhetetlen, a 6-os már szódával elmegy, de azokkal sem lennék boldog.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Flashget
félisten
válasz Mirman #48816 üzenetére
5xxx - 50Hz
6xxx - 100Hzkonkrétabban menj el egy boltba ahol kivannak állítva a tévék és feltételezve korrekt beállítást, látnod kell a különbséget.
de egy F6xxx tévé esetében is kell lennie a Motion Plusba "bemutató" beállítás..kérd meg az eladót állítsa oda.
akkor felezet képen láthatod a különbséget.Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest