Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16301) Imifej válasza BBéci (#16300) üzenetére


Imifej
senior tag

Ezt nem értem, nem állítottam az ellenkezőjét.

Marantz PM7000N, JBL TLX500

(#16302) BBéci válasza Imifej (#16301) üzenetére


BBéci
titán

Azt írtad, hogy nem 100 százalék, majd kipróbálod.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#16303) Imifej válasza BBéci (#16302) üzenetére


Imifej
senior tag

Így már értem. De a DVD író nem HDMI-n van rákötve, hanem komponens csatin, és még nem próbáltam valóban, hogy így is működik e a PIP, de holnap megnézem.

Marantz PM7000N, JBL TLX500

(#16304) tibike8 válasza tibike8 (#16289) üzenetére


tibike8
őstag

Na időközben visszajött a hangolásrész meg a wifi meg minden, csak a hangolásnál nem talál semmit. Senkinek nincs ötlete? :S

Esetleg akinek ilyen tv-je van (nem tudom, hogy más típusúakkal egyezik-e a szervi menüje), segítene abban, hogy hol minek kellene lenni? Lehet privátban, teleón vagy akárhogy...

[ Szerkesztve ]

(#16305) PIT888


PIT888
tag

Olyan kérdésem volna Uraim, hogy a felhősödési problémát lehet-e garanciálisan orvosolni? :R

„Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!” ~ Blöff

(#16306) Lesliegold


Lesliegold
tag

Sokan állítják, hogy van keresni való e téren a garanciával. Én megkérdeztem mieltt elhoztam a MM-ból, hogy ha nagyon dúrva lesz a kibontás után van e keresni valóm. Azt a választ katam, hogy ha az üzemszerű működésnél zavaró vagy akadályozó, akkor lehetséges, egyébként pedig ez a technológia velejárója, vagyis nem. Nálam amikor az LCD kijelző üzemszerűen működik, pl szélesvásznú film megy rajta, akkor az alsó és felső vastag fekete csíkon nincs is felhősödés, vagyis tökéletes üzemszerű állapotban. Kizárólag azon 0,5 másodpercig jeletkezik, mikor funkciót váltok, pl HD filmet néztem, vége lett és váltanék vissza a TV nézésre, ennyit meg igazán kibírok.

Más: A TV-re illesztendő 2.1 -es aktív hangfalra nincs javaslatototk?

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 3

(#16307) Tom5


Tom5
addikt

Sziasztok!

Le szeretném cserélni a monitoromat (BENQ 2200HD) egy LCD TV-re. Mindent a számítógép környékén csinálok. (film,Tv,zene) Kb másfél méterre ülök a monitortól. Őt tudnám most jó áron megszerezni. Kérdésem: megfelelő lenne-e nagyrészt monitorként használva. Néha játék, sok HD filmezés.minimális TV. Válasz idő ezeknél a TV-knél, hogyan alakul? (alkalmas játékra) HDMI-vel lenne a VGA-ra kötve (konfig az adataimnál). Lényeg a lényeg érdemes lenne a csere?! Ezek a TVk milyen panellal szereltek? Úgy van mint a monitoroknál? Tehát mondjuk ez TN paneles?

[ Szerkesztve ]

(#16308) air válasza Lesliegold (#16306) üzenetére


air
nagyúr

"A TV-re illesztendő 2.1 -es aktív hangfalra nincs javaslatototk?"
Valami minőségit válassz, pl. Logitech: edigital.hu/Hangfal/Logitech_2.1_Z-523_hangfal_fekete-p60730.html de túl sokat ne várj a fülhallgató kimenettől. Inkább optika egy erősítőbe vagy házimoziba.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#16309) Koky válasza JoeYi (#16295) üzenetére


Koky
csendes tag

Köszi, mindenki nevében! :R Nagyon jó lett :C és ha még bővíted…
Valami központi helyre ki kéne rakni a linket, hogy az újonnan érkezők már egyből tudjanak tájékozódni és utána kérdezni.

(#16310) KorLaci


KorLaci
tag

Üdv !
Írtam a Samsungnak a Youtube miatt. Tegnap beszéltem velük telefonon, de az ügyfélszolgálatos csak hümmögött, és megigérte, hogy utánaérdeklődik, és e-mailt küld estig, hogy mit tudott meg. Persze a levél nem jött meg.
Ugye az a gond a Youtube-al, hogy nem jeleníti meg a FullHD tartalmakat, ezért fekete a SmartTV ikonja. Az is érdekes, hogy erről semmi info a magyar oldalon nincs, sőt az ikont is meg lehet nézni, hogy fehér alapon fekete-piros szövegű, mintha teljes funkciójú lenne a Youtube.
Még egy érdekesség:
A Samsung oldalról :
A beépített Micro Dimming technológia segítségével a 2D-s tartalmakat is 3D-ben élvezheti.
Kicsit feljebb:
A prémium Micro Dimming technológia kimagasló kontrasztarányt biztosít, hogy ön valóban vakító fehérekben és mély feketékben gyönyörködhessen.
A Samsungos szerelő meg azt mondta, hogy egy típusban sincs Micro Dimming, csak az amerikai piacra szánt gépekben van.
Akkor most melyik az igaz ?
Úgy látszik a Samsungnál bevált gyakorlat a félretájékoztatás, lásd a D6500 FullHD3D storyt is.
Bocsi, ha hosszú voltam.
KorLaci

[ Szerkesztve ]

(#16311) JoeYi válasza Koky (#16309) üzenetére


JoeYi
őstag

bővítem még ma meg holnap, csak este már leragadt a szemem. Azért írtam le, hogy ezentúl egyetlen linket lehessen dobni annak aki megkérdezi azokat a klasszikus fő kérdések vmelyikét ami boncolgatok a bejegyzésben

(#16312) tibike8 válasza tibike8 (#16304) üzenetére


tibike8
őstag

Na reggel még volt egy ötletem és már volt hangolásom :)) . Beállítgattam mindent - netet, fiókokat meg ilyeneket. Ekkor feltűnt egy érdekesség. Bármilyen forrást is nézek (tv nézésnél is) kb. 1 percenként előjöttek a tv reklám tulajdonságai. Olyan mint amit a boltban ragasztanak a képernyőre. Aztán 10-20 mp után eltűnik. Ez folyamatosan ismétlődött és persze igen zavaró is. Aztán a toolsban megjelentek újabb menüpontok amiket nem tudom, hogy mik (már nem emlékszem pontosan, hogy mi is). Valamint, ha a képet beállítgattam, tv ki/be után mindig visszaállt a kiemelt képopcióra és a gyári képbeállításra. Ha a kiemelten belül módosítottam, akkor is visszaállt ki/be után. Na ekkor nyomtam kínomban egy factory resetet (ezt a tuneres paránál többször is próbáltam már sikertelenül) és utána úgy tűnik, hogy helyreállt a rend. A képet lehet tartósan módosítani, eltűntek a plusz menük (gondolom valami másik tv típusnak gondolta és azért voltak plusz dolgok) és kb. 2 perc alatt nem jöttek elő a reklám logók sem. Bár sokat nem tudtam tesztelni mert rohannom kellett.
Így néztek ki a reklám logók:

Ilyet látott már valaki? Bár, ha boltban ezt bekapcsolják, akkor jó megoldás lehet - bár nem tudom, hogy hol kellene bekapcsolni (gondolom a szerviz menüben kapcsolódott be)

(#16313) sarkan


sarkan
aktív tag

Lehet, hogy már írtam a kérdést bocs előre is!
Próbálta márt valaki Iphone-nal távirányítani a tv -jét?

Nekem eddig ment és nagyon kényelmes volt, főleg a smart funkcióknál amikor a telefonnal írtam be a szavakat, de most sajnos lecseréltem a telefonomat 4s-re és ezzel nem megy a RemoteSamsung program, mert indítás után rögtön kilép.

Másnál ilyen tapasztalat, esetleg megoldás?

Írtam a Samsungnak, mert ők fejlesztették a programot, "természetesen" az volt a válaszuk, hogy forduljak a telefon gyártójához. :((

(#16314) tibike8 válasza tibike8 (#16312) üzenetére


tibike8
őstag

Nem tudom, hogy miért nem látszik a kép. Itt a link, ha valakit érdekel:

[link]

Na mindegy, így sem látszik.Ide sem engedi feltölteni pedig pici az egész :S

[ Szerkesztve ]

(#16315) air válasza sarkan (#16313) üzenetére


air
nagyúr

Samsung magyar üfsz-tól nem is várunk mást. Én eddig 5-ször írtam nekik az mkv-ba beágyazott feliratok le nem játszása miatt. Addig jutottunk, hogy küldjem el nekik, hogy milyen típusú a felirat. Az első 4 levelemre max. 2 nap alatt válaszoltak az utolsó után már több, mint 1 hét telt el, válasz semmi.

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#16316) air válasza tibike8 (#16314) üzenetére


air
nagyúr

Tedd fel a kepfeltoltes.hu-ra!

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#16317) JoeYi válasza sarkan (#16313) üzenetére


JoeYi
őstag

"You turn off the cell signal - airplane mode and then turn on your wifi connection, app will work then. The phone defaults to your cell signal automatically which doesn't support the app. I hope Samsung gets this bug fixed!"

Vagyis tedd repülő üzemmódba, majd csak a wifi-t kapcsold vissza, és akkor elindul.

Forrás

(#16318) sarkan válasza JoeYi (#16317) üzenetére


sarkan
aktív tag

tényleg :DD

Így teszek, kétszer a hátam mögé köpök és máris megy, igaz így nem tudok hívást fogadni, de legalább nem zavar senki tv nézés közben.

(#16319) JoeYi válasza sarkan (#16318) üzenetére


JoeYi
őstag

de ha jól értem akkor csak addig kell az airplane mód, míg csatlakozik a teló a TV-hez. Utána elméletileg engedélyezheted a telefonos csatornákat is. Persze ez így elég nyögvenyelős, de ha szerencséd van idővel updatelik az appot

(#16320) sarkan válasza JoeYi (#16319) üzenetére


sarkan
aktív tag

Melóhelyen vagyok távol a tv-től, de kipróbáltam és most nem lép ki azonnal a programból hanem végigviszi a keresést sőt utána újból elindul és a refreshre újra keres, tehát müködni fog :)

[ Szerkesztve ]

(#16321) tibike8 válasza air (#16316) üzenetére


tibike8
őstag

Azért én már csak ilyen makacs vagyok és futok még egy kört :)

[link]

[ Szerkesztve ]

(#16322) Koky válasza tibike8 (#16321) üzenetére


Koky
csendes tag

Szerviz menü -> Control -> Shop Option -> Shop mode OFF. és 3D CUBE OFF

(#16323) tibike8 válasza Koky (#16322) üzenetére


tibike8
őstag

Köszi, a factory reset is megoldotta, de néztem én is ezt a menüt, de már nem volt hangulatom egyesével nézegetni, hogy mikor oldódik meg. És hát több minden nem stimmelt még ezen kívül ahogy írtam is. De akkor ezek szerint jól gondoltam, hogy ezt a boltokban szok használni :)

(#16324) DeniBoy válasza tibike8 (#16321) üzenetére


DeniBoy
aktív tag

Ha nem akarsz a szervíz menüben turkálni Menü>beállítás>plug&play 0000
Üzleti mód helyett otthonit válaszd majd.

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#16325) tibike8 válasza DeniBoy (#16324) üzenetére


tibike8
őstag

Én eleve nem akartam turkálni, csak írta fentebb valaki, hogy azzal a billentyű kombinációval nem tud belépni és kipróbáltam, hogy engem enged-e és engedett, de nem álligattam elvileg semmit és már így is bekavart, hogy kiiktatódott a tuner :S Amikor megint állítottam be reggel, akkor kérdezett ilyet (és gondolom az első beállításnál is), hogy üzleti vagy otthoni és az otthonit választottam és eredetileg is azt. Amúgy miben különbözik a kettő? Mikor kell üzletit használni?

(#16326) air válasza tibike8 (#16325) üzenetére


air
nagyúr

Gondolom amikor az üzletben van kiállítva a készülék. :D

[ Szerkesztve ]

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#16327) tibike8 válasza air (#16326) üzenetére


tibike8
őstag

Nahát :D
Amúgy én az üzletit úgy értettem mint egy előfizetés lehet lakosság vagy lehet üzleti.
Amúgy gyakorlatilag, ha üzletit választom, az történik mint, ha a szerviz menüben azt a shopos valamit bekapcsolom? Egyébként most, hogy belegondolok, lehet, hogy a kép beállításokat is az üzleti mód miatt engedte tartósan módosítani.

(#16328) Lesliegold válasza air (#16308) üzenetére


Lesliegold
tag

Olyan aktív hangfalszett nincs, ami optikát fogadna? Nem tervezem külön erősítőt venni, ezért keresek aktívat, mert abban benne van az erősítő. Olyat tudsz/tudtok javasolni?

Xiaomi Redmi 3

(#16329) kr1sz


kr1sz
csendes tag

Rákötöttem a laptopot a tv-re és rámentem a budapest bank honlapjára, hogy ugyanúgy teszteljem fehér alapon piros betűk. Itt semmiféle szellemképet nem tapasztaltam, már filmet is néztem tegnap este gépről.
Hogyan tudnám teljesen a nulláról kezdeni a tv telepítését? Mert lehet, hogy az elején választottam rosszat mikor a digitális, analóg, digitális kábel résznél voltam.

(#16330) air válasza Lesliegold (#16328) üzenetére


air
nagyúr

Parancsolj!

Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

(#16331) hami85 válasza air (#16330) üzenetére


hami85
tag

Ennek amúgy milyen a minősége, mert árban kb. egy Harman Kardon hangrendszer árával vetekszik!?

(#16332) JoeYi válasza hami85 (#16331) üzenetére


JoeYi
őstag

ez a téma eléggé offtopic. Mindenesetre air sztem csak úgy bökött egyet a netről. Ennyi erővel én is linkelhetnék Genius-t vagy bármi mást. Bizonyára van hangfalas topic

(#16333) BBéci válasza KorLaci (#16310) üzenetére


BBéci
titán

"A Samsung oldalról :
A beépített Micro Dimming technológia segítségével a 2D-s tartalmakat is 3D-ben élvezheti."
Ez sajnos az egyik hiba a sok közül, ami a Samsung honlapon található.

A D8000 Micro Dimminges, azt a benne lévő demó is mutatja, ami üzleti módban a Tools menüből indítható. Rendkívül hasznos funkció.

(#16331) hami85
Ahhoz képest, hogy PC-s bögreszett, egész jó a minősége, de össze sem hasonlítható a házimozis készülékekkel.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#16334) InfiniteReality válasza €uro (#16279) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Azthittem programot:)

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#16335) InfiniteReality válasza Tom5 (#16307) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Bár nekem 40-es de ugyanúgy D5000 van. Egyik korábbi hozzászólásomban viszonylag sok gyakorlati dolgot leírtam, ettőlfüggetlenűl szívesen válaszolok a kérdéseidre (saját szubjektív véleményem alapján):

Én is monitorként használom, a videokártyát a TV-vel egy HDMI kábel segítségével kötöttem össze. Kb ugyanolyan távolságról használom (monitorként - tv-ként/filmeket nézve távolabbról nézem), mint Te.

A bemeneti késés és a válaszidő egy régebbi 8ms-os 19"-es LG LCD (L1950B) monitorral összehasonlítva azt mondanám, hogy nincs is különbség vagy jobb. Nem érzem rosszabbnak cseppet sem.

Panelt nem néztem, de sok cikk szól itt róluk. Nekem megfelelő a képe igy nem is nagyon foglalkoztam vele, hogy most PVA vagy TN paneles-e. Azokból a betekintési szögekből ahonnan használom nem tapasztalok zavaró mértékű változást a képen. Ha TN paneles, akkoris a technológia sokat fejlődött-e téren (megintcsak a régi 19-es LCD-mmel összehasonlitva).

Látom ATI kártyád van. Viszont nem tudom, van-e rajta HDMI kimenet.

Javaslom mindenképp digitális módon összekötni a TV-t a géppel (HDMI kábel vagy DVI->HDMI átalakítás után HDMI kábel). Viszont mindenképp a videokártyához mellékelt DVI->HDMI átalakítót használd, mert a 6-ostól régebbi sorozatú ATI kártyák a DVI-on is kiadják a hangot (mintha HDMI lenne), de mivel oda nem való, ezt egy "szabványtalan" megoldás segitségével teszik meg. A kártyához mellékelt átalakitó helyreteszi ezt a dolgot és a HDMI kábelen már megfelelő módon fog terjedni a jel. Egyébként ha ily módon kötöd össze (mégha nem is használod a videokártya audio részét) valószinüleg "teljes értékű" HDMI jelet kapsz, tehát nem feltétlenül csak az 1-es bemenetbe dughatod a kábel.

Fontos!!!! Ha nincs HDMI kimeneted, akkor a DVI-HDMI átalakítást követően CSAK az 1-es bementre kötheted a TV-n. Az a "PC bemenet" és pont az ilyen jel kezelésére való. Azonban ennek van egy hátránya: azt a bemenetet használva valószinüleg a TV "nem adja oda" majd az összes létező képbeállítási lehetőséget, hanem csak egy részét. Mivel a TV úgy "gondolja", PC esetén nem kell annyi mindent állítgatni (a TV-n), kattintsd ki a videokártyán.

Én szerencsés helyzetben vagyok, mert a HD6970-en van HDMI kimenet (is) a DVI mellett, igy egy sima HDMI kábellel összetudtam kötni a TV-vel és nem kellett feltétlenül az 1-es bemenetet használnom, igy megvan minden létező képbeállitási lehetőségem.

Amúgy ezt amit itt leirtam a TV kézikönyve írta, nem tudom hogy viselkedik egy DVI->HDMI átalakitott jel a TV-n, ha nem az 1-es bemenetre dugod. Lehet hogy nem lesz kép.

Remélem tudtam segíteni:)

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#16336) InfiniteReality válasza InfiniteReality (#16335) üzenetére


InfiniteReality
őstag

Még 1 dolog, hogy mivel 1080p-s képet akarsz átvinni (feltételezem), nem lesz elég a legolcsóbb 600Ft-os HDMI kábel (ha jó képminőséget akarsz). Bár ez egy örök "holy war", digitális jel ide vagy oda, az 1080i vagy ezalatti felbotáshoz (azaz tipikusan inkább a HD-Ready 1366x768-as TV-khez) még tényleg elég a legolcsóbb kábel, 1080p és ettől több adat átviteléhez (több mint 8/szinkomponensű kép azaz deep color, 1080p vagy nagyobb felbontás, 3D) már kell a kicsit jobb kábel. Nem kell a legdrágábbat megvenni, szükségtelen, elég ha érzésre és szemre minőségi a kábel és nem 600-1500 ft-os árkategória.

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#16337) racing01


racing01
tag

Sziasztok.

Tegnap tulajdonosa lettem egy Samsung ue46d6500-nak. Teljesen meg vagyok elégedve vele, egyedül a tv adásokkal nem vagyok kibékülve. UPC, analóg csomagom van és őszintén szólva elég csúnya a kép, bár erre számítottam. Kérdésem az lenne, ha váltanék digitális csomagra, mennyivel lenne szebb a kép? Második kérdésem pedig, ha megnyomom az info gombot akkor jobb alul előjön 1 mutató, led tv - conventional tv - és egy elem ábra. Ez a mit is akar mutatni igazából? Teljes mértékben még nem tudtam tesztelni a tv-t, egyedül az Avatart néztem 3D-ben, azt kell mondanom, hogy elég brutál az összkép. ;)

Válaszokat előre is köszönöm.

(#16338) hami85 válasza racing01 (#16337) üzenetére


hami85
tag

Hol jutottál hozzá az AVATAR-hoz mert én is ezt keresem, de sehol sem kapható!

(#16339) racing01 válasza hami85 (#16338) üzenetére


racing01
tag

pm...

(#16340) Tom5 válasza InfiniteReality (#16335) üzenetére


Tom5
addikt

Nagyon sokat segítettél köszönöm. Igen van HDMI kimenet a VGA-n. A mostani monitoromat is azzal használom. Ha lesz lehetőségem rá akkor a hétvégén meg is veszem a TV-t.

(#16341) sarkan válasza racing01 (#16337) üzenetére


sarkan
aktív tag

Játék az egész, azt mutatja elvileg, hogy mennyivel energiatakarékosabb a tv-éd. Ha feljebb viszed a háttér világítást és világosabb jelenetnél nyomod meg látod, hogy több energiát fogyaszt.

(#16342) sanyaboy válasza tibike8 (#16327) üzenetére


sanyaboy
csendes tag

Az üzleti és az otthoni között annyi a különbség, hogy az üzleti nem ment el semmilyen beállítást. A sok vevő összetúrhatja a teljes menüt, újraindítás után minden visszaáll alapra, míg az otthoniban elment minden módosítást.

Aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...

(#16343) BBéci válasza sanyaboy (#16342) üzenetére


BBéci
titán

Nem újraindítás, hanem 10-15 perc után, automatikusan áll vissza az abnormális, nézhetetlen beállításokra.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#16344) Z14XEP válasza JoeYi (#16295) üzenetére


Z14XEP
csendes tag

Nagyon hasznos infókat tudtam meg a blogból! Most gyűjtöm az infókat a kiszemelt D6500-hoz.

Köszi! :R

(#16345) Z14XEP válasza PIT888 (#16305) üzenetére


Z14XEP
csendes tag

Itt bővebben róla, elvileg nem garanciális probléma:

http://logout.hu/bejegyzes/joeyi/samsung_led_tv_tudasbazis/friss.html

(#16346) cudarz


cudarz
tag

Sziasztok!

Továbbra is eladó a nyereményjátékon nyert, vadi új, bontatlan UE32D6000-em, 5 év garanciával. Mivel közvetlenül a Samsungtól van, ezért nem az utólag javított Koambrás verzió, tehát az olyanokat áruló webshopok árait ne linkelgessétek ide.
Akit érdekel írjon bizalommal. Köszönöm.

(#16347) gybognar válasza racing01 (#16337) üzenetére


gybognar
csendes tag

Bár én Philips LCD tv-t vettem, de a UPC-vel kapcsolatban azért az a tapasztalat, hogy az analóg adás is szép, de a digitális nagyságrendekkel élesebb. Itt nálunk legalábbis így van.

[ Szerkesztve ]

(#16348) hami85 válasza Z14XEP (#16344) üzenetére


hami85
tag

Nem fogod megbánni, nagyon brutális! Egyik srác belinkelt ide egy beállítási konfigot...azt beállítva hihetetlen a TV :) Persze anélkül is! :)

(#16349) Myth


Myth
aktív tag

Sziasztok!

Mi a véleményetek a samsung ue55c7000 3d led tv-ről? Érdemes megvenni? Milyen minőség? Előnyök-hátrányok? Mert most 340eFt-ért meg tudnám venni...

Battletag: Myth#1775

(#16350) TOTO100


TOTO100
csendes tag

Üdv Fórumozók!
Egy felvetés, ami szerintem még nem volt (legalább is én nem találkoztam vele):
Szerintetek az UExxD7000-es sorozat kacsatalpa (amelyik nekem nem igazán tetszik), kompatibilis valamelyik másik talppal?

TOTO100

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.