- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: Microsoft, te drága…
- MasterDeeJay: Nagyon budget egér és billentyűzet. Tigertech
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Próbáltál már ilyet?
-
Ununqatrium
aktív tag
Mivel úgy akartam működésre bírni, hogy ne kelljen külön widget vagy alkalmazást nyitogatni, csak "zsebből kivesz és érint". Végül sikerült is, csak nálam időbe telt...
-
LÁZ
addikt
-
domos
senior tag
-
LÁZ
addikt
-
domos
senior tag
Nagyon félve és sokadik nekifutásra rendeltem elő ezt a telefont, mivel féltem, hogy óriási csalódás lesz egy S25 Ultra után, de utóbbi bármilyen zökkenőmentes másfél év elteltével is, extrémen zavaró volt már a mérete és a súlya. Szokni kell, de ígéretes, így egy hét összehasonlítás után talán marad és távozik az Ultra.
Lehet, velem van baj, és igaz, hogy este van némi hátránya, holdat fotózni nem lehet, de akkora felüdülés a nappali és szobafénynél való teljesítménye az Ultrám után, hogy belém ütött a máig hiányzó S10 kameraérzet. Lehet, hogy kevesebb a részlet, de annyival természetesebbek a színek, a képek, hogy számomra abszolút győztes és egyértelműen előtte jár. Végre nincsenek azok a zavaró digitálisnak tűnő, agyonélesített, túlszaturált moslék képek, nincs spagetti vagy kínai nudlitészta kutyaszőr helyett. Kameraasszisztens se kell hozzá, ami az Ultrámnál amúgy se javított a helyzeten semmit.
Az első Flipem, így a kis kijelzővel még sokat vacakolok, de elég buta még. Kicsit más is sok minden. A becsukott állapotban való fizetést mire megtanultam egy hetembe telt, de összejött.
Sebességben nem érzek különbséget, ami viszont érdekes, hogy a BT hatótávolsága a fejhallgatómmal és autórádiómmal sokkal jobb, mint az Ultrával volt, ezt nem értem. A wi-fi jel viszont rosszabb, ahol az Ultra még félig fogta a wi-fi-t, a Flip eldobta és mobilnetre váltott. Szintén érdekes. Az ujjlenyomat olvasó viszont csúcs, mindig gondjaim voltak ezen a téren minden telefonnal a hol száraz bőr, hol izzadós ujjam miatt, de ez eddig hibátlan és extrém gyorsan teszi a dolgát.A cikkel két dologban nem értek egyet, nyomkodtam élőben az új Fold8-at, hát nincs kis kezem, de az egykezes használathoz annyi köze van, mint dobostortának az ütőhöz. Iszonyat igénytelen forma, nem tudom miért van mindenki elájulva tőle, de nem vagyunk egyformák. A gyűrődés se tűnt el, legalább annyira látszódik, mint a Flipnél.
A másik az üzemidő, nem vagyok hard user, nem játszok telefonon, de erős átlagfelhasználó, na meg ugye az Ultra után érkeztem. Nálam a nap végén még bőven marad kakaó, rosszabbra számítottam. Ha jól értelmeztem a cikket, fel van róva neki a Si-C akku hiánya, tudtommal megkapta, vagy valamiről lemaradtam? Gond majd akkor lesz, ha a frissítésekkel úgy jár, mint az Ultra, ahol egy év alatt a 8 óra SoT-ból maradt 5, jó esetben 6. Jelenleg az 5-öt szűkösen ez is hozza, kérdés, hogy meddig?
A kijelző dolog is érdekes, a 400 ppi ellenére nincs vele gondom. Anno az S23-at egyrészt a kijelző miatt adtam el, 425 ppi ellenére iszonyat darabosnak tűnt a képe a jóöreg S10 után és nem bírtam megszokni. Többen mondták, hogy nem lesz ilyen gond meg hogy már a hetesnél sem volt, és ennél ténylég nem látom ezt a problémát. Talán a kicsit rózsaszínes fehéret kellett szokni az elején, de korrekt. Kicsit fosok tőle, bennem van a félsz, hogy elromlik vagy felválik a fólia, de ha lehúz bő 2 évet gond nélkül, jó szájízzel fogok megválni tőle.
Csukott állapotban fizetéssel mi a különleges? Good Lock felrak, I <3 Galaxy Flip bekapcsol, Google Wallet kirak a külső kijelzőre. Utána csak feloldod, elindítod, érinted.
-
Ununqatrium
aktív tag
Nagyon félve és sokadik nekifutásra rendeltem elő ezt a telefont, mivel féltem, hogy óriási csalódás lesz egy S25 Ultra után, de utóbbi bármilyen zökkenőmentes másfél év elteltével is, extrémen zavaró volt már a mérete és a súlya. Szokni kell, de ígéretes, így egy hét összehasonlítás után talán marad és távozik az Ultra.
Lehet, velem van baj, és igaz, hogy este van némi hátránya, holdat fotózni nem lehet, de akkora felüdülés a nappali és szobafénynél való teljesítménye az Ultrám után, hogy belém ütött a máig hiányzó S10 kameraérzet. Lehet, hogy kevesebb a részlet, de annyival természetesebbek a színek, a képek, hogy számomra abszolút győztes és egyértelműen előtte jár. Végre nincsenek azok a zavaró digitálisnak tűnő, agyonélesített, túlszaturált moslék képek, nincs spagetti vagy kínai nudlitészta kutyaszőr helyett. Kameraasszisztens se kell hozzá, ami az Ultrámnál amúgy se javított a helyzeten semmit.
Az első Flipem, így a kis kijelzővel még sokat vacakolok, de elég buta még. Kicsit más is sok minden. A becsukott állapotban való fizetést mire megtanultam egy hetembe telt, de összejött.
Sebességben nem érzek különbséget, ami viszont érdekes, hogy a BT hatótávolsága a fejhallgatómmal és autórádiómmal sokkal jobb, mint az Ultrával volt, ezt nem értem. A wi-fi jel viszont rosszabb, ahol az Ultra még félig fogta a wi-fi-t, a Flip eldobta és mobilnetre váltott. Szintén érdekes. Az ujjlenyomat olvasó viszont csúcs, mindig gondjaim voltak ezen a téren minden telefonnal a hol száraz bőr, hol izzadós ujjam miatt, de ez eddig hibátlan és extrém gyorsan teszi a dolgát.A cikkel két dologban nem értek egyet, nyomkodtam élőben az új Fold8-at, hát nincs kis kezem, de az egykezes használathoz annyi köze van, mint dobostortának az ütőhöz. Iszonyat igénytelen forma, nem tudom miért van mindenki elájulva tőle, de nem vagyunk egyformák. A gyűrődés se tűnt el, legalább annyira látszódik, mint a Flipnél.
A másik az üzemidő, nem vagyok hard user, nem játszok telefonon, de erős átlagfelhasználó, na meg ugye az Ultra után érkeztem. Nálam a nap végén még bőven marad kakaó, rosszabbra számítottam. Ha jól értelmeztem a cikket, fel van róva neki a Si-C akku hiánya, tudtommal megkapta, vagy valamiről lemaradtam? Gond majd akkor lesz, ha a frissítésekkel úgy jár, mint az Ultra, ahol egy év alatt a 8 óra SoT-ból maradt 5, jó esetben 6. Jelenleg az 5-öt szűkösen ez is hozza, kérdés, hogy meddig?
A kijelző dolog is érdekes, a 400 ppi ellenére nincs vele gondom. Anno az S23-at egyrészt a kijelző miatt adtam el, 425 ppi ellenére iszonyat darabosnak tűnt a képe a jóöreg S10 után és nem bírtam megszokni. Többen mondták, hogy nem lesz ilyen gond meg hogy már a hetesnél sem volt, és ennél ténylég nem látom ezt a problémát. Talán a kicsit rózsaszínes fehéret kellett szokni az elején, de korrekt. Kicsit fosok tőle, bennem van a félsz, hogy elromlik vagy felválik a fólia, de ha lehúz bő 2 évet gond nélkül, jó szájízzel fogok megválni tőle.
-
domos
senior tag
-
blueye
veterán
A hsz-ek száma is mutatja hogy mekkora az érdeklődés most a Flipek után

-
Sn00k
veterán
Néztem ezt a telefont. Volt is egy gondolat, hogy beújítok rá, de jelenleg az a megérzésem, és a specifikációk is azt mutatják, hogy a Samsung telefonnál sokkal jobb a Motorola Razr.
Plusz ott megvan az az előny, hogy egy majdnem stock Androidot kapok. A másik, ami mellett a Motorola mellett döntöttem, hogy valahogy jobban is tetszik. Így nálam inkább a razr 2026 lesz a befuto. Aztán, hogy mi lesz a jelenleg s25u-val, az még a jövő zenéje.
Jah az komoly én is szemeztem vele. Egy dolog miatt engedtem el elég nagy a súlya a többihez képest.
-
VANESSZA1
őstag
Néztem ezt a telefont. Volt is egy gondolat, hogy beújítok rá, de jelenleg az a megérzésem, és a specifikációk is azt mutatják, hogy a Samsung telefonnál sokkal jobb a Motorola Razr.
Plusz ott megvan az az előny, hogy egy majdnem stock Androidot kapok. A másik, ami mellett a Motorola mellett döntöttem, hogy valahogy jobban is tetszik. Így nálam inkább a razr 2026 lesz a befuto. Aztán, hogy mi lesz a jelenleg s25u-val, az még a jövő zenéje.
-
domos
senior tag
Tegnap jött meg, átköltöztem bele a melós dolgokat, nagyon kényelmes kis teló.
-
The.Biker
veterán
Nem volt, de nem is lesz, ha rajtam múlik. Mindig a Fold-dal szemezek, de még nem vettem rá magam, hogy vegyek.
-
blueye
veterán
-
The.Biker
veterán
Kösz a tesztet.
Ingyen elfogadnám, másképp nem. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
domos
senior tag
Volt Flip 6-om, annál tuti jobb, melós telefonnak lehet megfelelne.
-
Plug Life
senior tag
Ipari hulladék
-
cs.zs.
veterán
-
blueye
veterán
-
cs.zs.
veterán
500-570.000.- Ft-os listaár egy aprócska flipnél ??
Tyűazannya...
32GB RAM / 2TB tárhelynél járunk már ? Hány évig voltam kiütve ? -
gusthy
veterán
-
janeszgol
félisten
Mondjuk a Moto se semmi, de a Samsung is nagy bloatware zsonglőr. Nem is értem a szoftverre adott 10 pontot. Max. 6-7 a tízből.
-
janeszgol
félisten
Az full komoly, hogy úgy van "optimalizálva" a külső kijelzőre még a Samsung saját időjárás alkalmazása is, hogy a szövegbe belelógnak a kamerák? Ez innentől csak nettó igénytelenség ebben az árban.
Tényleg. Egy vicc az egész. Totál igénytelenség. Ez pont az, amikor divatba jött az ördögfül a telefonoknál. Az alma figyelt arra, hogy értesítési ikon ne lógjon le. Hát a megszokott kínai márkák nem figyeltek erre, voltak lelógó ikonok az értesítési sávban. Na ez az igénytelenség köszön vissza erről az időjárás app szövegébe lógó kamerákban.
-
Sn00k
veterán
Korábban rengeteg samu telefont használtam, de nekem egyre gyengébb az eresztés a konkurenciához képest. Nem is tervezem egy darabig hogy visszatérnek, pedig az os az jó. Ezt egy razr 70 ultra közel 100 rugoval olcsóbban oda-vissza veri minden tekintetben leszámítva az OS t talán.
-
blueye
veterán
-
The.Biker
veterán
Ez gyenge lett.
-
Tschubi
aktív tag
Az full komoly, hogy úgy van "optimalizálva" a külső kijelzőre még a Samsung saját időjárás alkalmazása is, hogy a szövegbe belelógnak a kamerák? Ez innentől csak nettó igénytelenség ebben az árban.
És a "Szoftverfelület" 10 pontot kapott... Igaz, a kijelző is kapott 9 pontot az igencsak látható hajlítási "árok" ellenére.
Lehet, ezeket a pontokat a kategóriáján belül kell értelmezni? -
Hallosz
senior tag
#1 .LnB _ _ Mondjuk nem mindegy melyik irányba hajtogatja az ember

Pofás cucc, de az Exynos miatt (is) megfontolandó. -
gusthy
veterán
Azok vajon mennyi idős Foldok lehettek?
-
komizoli90
csendes tag
-
.LnB
titán
Első oldalon az utolsó kép számomra tökéletesen összefoglalja ezeket a hajtogatható telefonokat. Ráadásul a környezetemben minde Fold tönkrement, és van amit a Samsung nem is hajlandó javítani gariban, mert szerintük nem rendeltetésszerűen volt használva. Vagyis hajtogatva..

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- The Blood of Dawnwalker
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Összefog Európa a Starlink ellen
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420,14",FHD,2 KAM.TOUCH,i5-1135G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook Aero 635 G7 Ryzen 5 4650U - 1 év garancia, Refurbished
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Talán ez az? HDR melletti gombot kell megnyomni.

Sebességben nem érzek különbséget, ami viszont érdekes, hogy a BT hatótávolsága a fejhallgatómmal és autórádiómmal sokkal jobb, mint az Ultrával volt, ezt nem értem. A wi-fi jel viszont rosszabb, ahol az Ultra még félig fogta a wi-fi-t, a Flip eldobta és mobilnetre váltott. Szintén érdekes. Az ujjlenyomat olvasó viszont csúcs, mindig gondjaim voltak ezen a téren minden telefonnal a hol száraz bőr, hol izzadós ujjam miatt, de ez eddig hibátlan és extrém gyorsan teszi a dolgát.