- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Vinted - ahol debilnek néznek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Szekunder szarkazmus
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalikiraly
addikt
Sziasztok. Nekem meg páromnak most lett S24 FE telefonunk. Egy problémám van vele, hogy a kamerak nagyon kitüremkednek, így lecsúszik a töltőpadokról. Így nem tudom vezetél nélkül tölteni. Nektek ez hogy van megoldva? Nekem nagyon fontos a vez nélküli töltés, mert hétköznap non stop megy a wifi hot spot meg száz másik dolog és ha dolgom van felkapom és hurcolom, máskor meg az íróasztalnál ülök. Tokba meg nem szeretem annyira hordani. Előre is köszi a tippeket.
Tokban egyébként felfekszik a töltőre?
-
Lalikiraly
addikt
Sziasztok. Nekem meg páromnak most lett S24 FE telefonunk. Egy problémám van vele, hogy a kamerak nagyon kitüremkednek, így lecsúszik a töltőpadokról. Így nem tudom vezetél nélkül tölteni. Nektek ez hogy van megoldva? Nekem nagyon fontos a vez nélküli töltés, mert hétköznap non stop megy a wifi hot spot meg száz másik dolog és ha dolgom van felkapom és hurcolom, máskor meg az íróasztalnál ülök. Tokba meg nem szeretem annyira hordani. Előre is köszi a tippeket.
-
LeadZeppelin
tag
Amikor először megjelent a DEX akkor kipróbáltam kb 10 percig nézegettem és azóta még csak el sem indítottam. Ez évekkel ez előtt volt, ennyire kell a DEX az embereknek.
Az embereknek egy megfizethető telefon kell ami nem merül le 9 óra alatt alacsony fényerőn energiatakarékos módban játék nélkül.
Rengeteg Samu telóm volt már és most is van (S23 Ultra) de a következőt alaposan meggondolom majd hogy mi legyen.
A legszánalmasabb az a vacak lassú töltés.
Kajak egyre jobban csábítanak a noname kínai telók.Xperia 10 VI. Átlag használattal két nap, ahogy leírtad négy
-
GoodSpeed
veterán
Az a helyzet, hogy a maximális nem tervezem beállítani. Adaptívnál az van, hogy:
alvás közben 80%-ig tölti, hogy ne legyen 100%-on órákig tartva. Aztán ébredés előtt felnyomja 100%-rá, reggel tehát levehetem 100%-os töltöttségi szinten úgy, hogy előtte nem 7-8 órát volt csúrrig töltve hanem csak mondjuk 1 órát. Ha mégis korábban kellene levenni akkor van az,hogy 80%-ról, de nálam még akkor sem, mert akkor az A54-et veszem le a töltőről ami fixen 100%-on van, és van még egy Baseus 20 000 mAh-os PowerBankom is.
-
Eversmann
senior tag
Ha jól értem a maximális akkumulátor védelem a 80%-os, kérdés ennyivel kibírsz-e egy napot.
-
GoodSpeed
veterán
Éjjel alapon volt, most az adaptívot is kipróbálom, mert a bioritmusom a rendszeres módon korán fekvés és korán ébredés duójának pillérén nyugszik, szóval az algoritmus ki fogja tudni számolni minden bizonnyal:
-
GoodSpeed
veterán
Akkumulátorvédelem:
Az elmúlt napokban figyeltem, hogy milyen jól bírja az Akkumulátor tartani a telefont a nap folyamán, és ez már elég nagy értékű készülék ahhoz, hogy kipróbáljam az akkumulátorvédelmet élesben is:
-
GoodSpeed
veterán
Azt vettem észre, ha a töltőpadon van, és kihangosítva beszélek rajta akkor a töltés lényegében leáll, és a telefon merül. Amint befejeztem a hívás, tölteni kezdi. Ezt korábban Xiaomi-knál is tapasztaltam.
-
domos
senior tag
A tavalyi év egyik nagy pozitív meglepetése volt számomra ez a telefon. Ha nem tértem volna vissza iPhone-ra, meg nem lennék csúcskészülék-függő, ilyet használnék tutira.
Használd egészséggel! -
Elf
aktív tag
Dede erre gondoltam. Egyéb dolgok, videólejátszó, böngészö, gondolom ott nem sok megkötés van. Teljesítmény? Gondolom egy S24 FE nek nemigazán problem.
Böngészőn be kel nyomni az asztali módot és akkor jól néz ki DEX-ben.
Én egy Note20 Ultrát használok, teljesítmény gond nincs.
RAM azért lehetne több, most 12. -
Lalikiraly
addikt
Mire gondolsz? Hogy van megoldva?
Egyszerű USB-C dokkoló van rádugva.
Abba megy a hdmi, lan, billentyűzet, egér.
Appok méretezhető ablakokban nyitva, tálcán lehet váltogatni köztük. Némelyik app bután néz ki mert csak nagyobb lesz de több funkciót nem ad.
Mondjuk én csalok mert sokat távoli asztalozok Win11 gépekre az meg pont olyan mintha laptopon csinálnám.Dede erre gondoltam. Egyéb dolgok, videólejátszó, böngészö, gondolom ott nem sok megkötés van. Teljesítmény? Gondolom egy S24 FE nek nemigazán problem.
-
GoodSpeed
veterán
Fent is van, viszont ahogy én észrevettem semmi köze az asztali Office-hoz, egyszerűen csak a telefonos csökkentett funkcionalitású alkalmazást teszi ki nagy képernyőre.
Lalikirály: Én ezzel az aliexpresszes hubbal használtam: [link] merem ajánlani, ha kell vezetékes internet, bill. egér, monitor, stb. Plusz ha betörik a telefonod kijelzője akkor is még lementheted ezzel az adatokat
A Baseus egy jó márka!
Ha nem tudom összehozni vezeték nélkül, lehet ez lesz. -
Dr. Mózes
aktív tag
Van komplett MS Office 365 androidra.
Fent is van, viszont ahogy én észrevettem semmi köze az asztali Office-hoz, egyszerűen csak a telefonos csökkentett funkcionalitású alkalmazást teszi ki nagy képernyőre.
Lalikirály: Én ezzel az aliexpresszes hubbal használtam: [link] merem ajánlani, ha kell vezetékes internet, bill. egér, monitor, stb. Plusz ha betörik a telefonod kijelzője akkor is még lementheted ezzel az adatokat
-
Elf
aktív tag
Wow. Írnál róla részletesebben? Mit merre mivel?
Mire gondolsz? Hogy van megoldva?
Egyszerű USB-C dokkoló van rádugva.
Abba megy a hdmi, lan, billentyűzet, egér.
Appok méretezhető ablakokban nyitva, tálcán lehet váltogatni köztük. Némelyik app bután néz ki mert csak nagyobb lesz de több funkciót nem ad.
Mondjuk én csalok mert sokat távoli asztalozok Win11 gépekre az meg pont olyan mintha laptopon csinálnám. -
szabonagyur
félisten
Wow. Írnál róla részletesebben? Mit merre mivel?
Kis túlzással olyan, mint amikor telefonon használod, de mégsem, mivel lehet egér, monitor és billentyűzet pluszban.
Pl. egy Office olyan, mint telón, funkcióban a DEX miatt nem tud többet, inkább kényelmesebb a használat a plusz monitor, billentyű, egér miatt.
-
Lalikiraly
addikt
-
Lalikiraly
addikt
Én is próbálgattam a DEX-et, de nekem az MS Excel, Word hiánya pont elég volt ahhoz hogy elengedjem. Netezésre, youtube nézésre tökéletes, esetleg a google saját irodai alkalmazásaival szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre is oké, de elég kompromisszumos kiváltani vele egy laptopot.
Mire szeretnéd amúgy pontosan használni?Pont ezert írtam, hogy gamelek is a gépen. De viszont sima netezés ilyesmi lenne. Letöltes ma már telón sem akadaj. Hmm jólenne kjpróbálnom. Type C s monitorom van. Tehát eggyúttal töltené is a telefont.
-
Eversmann
senior tag
Üzemidőre lennék kíváncsi (leginkább, hogy az Exynos miatt mennyit esik %-ban), illetve nyáron majd a melegedésre
Egyébként ettől függetlenül jó telefon lehet. -
Elf
aktív tag
Amikor először megjelent a DEX akkor kipróbáltam kb 10 percig nézegettem és azóta még csak el sem indítottam. Ez évekkel ez előtt volt, ennyire kell a DEX az embereknek.
Az embereknek egy megfizethető telefon kell ami nem merül le 9 óra alatt alacsony fényerőn energiatakarékos módban játék nélkül.
Rengeteg Samu telóm volt már és most is van (S23 Ultra) de a következőt alaposan meggondolom majd hogy mi legyen.
Kajak egyre jobban csábítanak a noname kínai telók.Napi 8 órát használom a DEX-et.
Ennyire kell a DEX az embereknek... mondanám ha segghülye lennék és azt hinném én vagyok az emberek. De nem vagyok. -
GoodSpeed
veterán
Mindenképpen várom. Mert videót se csinálnak olyan sokat. Főleg úgy, hogy csak kapkodva pár képet bevágnak...
Elvileg mennie kellene az Amazon Fire TV 4K Max Gen Sticken, de gyakorlatilag nem igazán akar egyelőre összejönni!

-
patex1983
őstag
Én is próbálgattam a DEX-et, de nekem az MS Excel, Word hiánya pont elég volt ahhoz hogy elengedjem. Netezésre, youtube nézésre tökéletes, esetleg a google saját irodai alkalmazásaival szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre is oké, de elég kompromisszumos kiváltani vele egy laptopot.
Mire szeretnéd amúgy pontosan használni?Van komplett MS Office 365 androidra.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Hát nekem már több márkájú telóm is volt. mostanában már jó ideje a Samsungnál állapodtam meg. Most egy A25 öm van. Teljesítményben untig elég. Nem játszok...
Ez sok mindent elmond. Volt már amúgy iphone 14 plus om is.
Most a 16E csábít, már 250 ért megtudnám venni. Hogy miért? A méret és a kompaktság. Már ettől ver ki a víz, hogy a Samsung is egyre nagyobb tepsiket dob piacra. Köszi nem kell. Inkább könnyebb, kisseb legyen.
A DEX azért érdekelne amúgy, mert lehet egy sima egyszerű notebookot ki lehet váltani vele. De viszont ugye játszok a gépen, így csak mint másodlagos opció egyelőre. De sajnos még nem tudtam kipróbálni.Én is próbálgattam a DEX-et, de nekem az MS Excel, Word hiánya pont elég volt ahhoz hogy elengedjem. Netezésre, youtube nézésre tökéletes, esetleg a google saját irodai alkalmazásaival szövegszerkesztésre, táblázatkezelésre is oké, de elég kompromisszumos kiváltani vele egy laptopot.
Mire szeretnéd amúgy pontosan használni? -
Lalikiraly
addikt
Kajak egyre jobban csábítanak a noname kínai telók.Hát nekem már több márkájú telóm is volt. mostanában már jó ideje a Samsungnál állapodtam meg. Most egy A25 öm van. Teljesítményben untig elég. Nem játszok...
Ez sok mindent elmond. Volt már amúgy iphone 14 plus om is.
Most a 16E csábít, már 250 ért megtudnám venni. Hogy miért? A méret és a kompaktság. Már ettől ver ki a víz, hogy a Samsung is egyre nagyobb tepsiket dob piacra. Köszi nem kell. Inkább könnyebb, kisseb legyen.
A DEX azért érdekelne amúgy, mert lehet egy sima egyszerű notebookot ki lehet váltani vele. De viszont ugye játszok a gépen, így csak mint másodlagos opció egyelőre. De sajnos még nem tudtam kipróbálni. -
szabonagyur
félisten
Kajak egyre jobban csábítanak a noname kínai telók.Dokkolommalmtud tolteni es megy a Dex is ha kellene. Dokkolohoz van vezeteknelkul billentyu es eger is, adja magat. De keveset hasznalom en is,
-
NvidiaRTX
őstag
A Dex jo cucc, es nem sok minden kell hozza.
Kajak egyre jobban csábítanak a noname kínai telók. -
szabonagyur
félisten
A Dex jo cucc, es nem sok minden kell hozza.
-
Lalikiraly
addikt
-
NvidiaRTX
őstag
Nekem is olyan vezeték nélküli töltőm van.
-
GoodSpeed
veterán
Szia, még nem próbáltam ki, de ki fogom, és akkor meg is írom, hogy mik a tapasztalataim.
-
Lalikiraly
addikt
Szia!
A DEX et kipróbáltad rajta? Arról írnál egy cikket?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Xbox Series X|S
- Thermal Grizzly által kupaktalanított processzor, csak most a kék térfélről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- i9-9900KF + RTX 2060 SUPER Gamer PC
- HP EliteBook 6 G1 Ryzen 5 PRO 2.5 ÉV GARANCIA Csak 9 ciklus!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-12400F/13400F/14400F +RTX 5060 +16GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIGH END - 2026 MacBook Pro 16" 18C / 40C / 128 GB RAM - 4TB SSD - Magyar Billentyűzet - Space Black
- Mac Pro 6,1 2013 Late
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4877, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5603, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sosem használt! Huawei GT Runner 2 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

alvás közben 80%-ig tölti, hogy ne legyen 100%-on órákig tartva. Aztán ébredés előtt felnyomja 100%-rá, reggel tehát levehetem 100%-os töltöttségi szinten úgy, hogy előtte nem 7-8 órát volt csúrrig töltve hanem csak mondjuk 1 órát.
Használd egészséggel!
Egyébként ettől függetlenül jó telefon lehet.