- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Dilikutya #1034 üzenetére
Régóta vívódók ezen,semmi gond nem volt az S20FEvel.A probléma gyökere valamikor 2016ban kezdődött.... akkoriban egy sima Pixelem volt, (Iphone6ot váltott a híres akkus patch miatt nem maradtam IOS-en) imádtam de az akku meggyengült,és már nem is tudom miért valami másra cseréltem (samsung volt az biztos). El is raktam ezt a pixelt,nem adtam el...aztán amikor itt mostanában cserélgettem ide-oda előkerült,akkut cseréltettem benne,és használtam kicsit. Android 10volt rajta,egész szépen muzsikált a korához képest. Akkor jöttem rá mennyivel kényelmesebb a mérete számomra, sőt még kisebb is lehetne az lenne az igazi. Szétnéztem a piacon és hát android vonalon talán az asusnak van készüléke meg az S21 de az exynos miatt inkább nem...Így hát ez van ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest