- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- KillerGame12: PC őssze rakás
- sh4d0w: Szörnyűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
111700 - 111601
112067 - 112001 112000 - 111901 111900 - 111801 111800 - 111701 111700 - 111601 111600 - 111501 111500 - 111401 111400 - 111301 111300 - 111201 111200 - 111101 111100 - 111001 111000 - 110901 110900 - 110801 110800 - 110701 110700 - 110601 110600 - 110501 110500 - 110401 110400 - 110301 110300 - 110201 110200 - 110101 110100 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
veterán
-
Luck Dragon
támogató
Jó reggelt! Gombának is
-
nggabi
félisten
-
GoodSpeed
veterán
Jó reggelt. 😊
-
GoodSpeed
veterán
Szervezői felkérés érkezett. -
GoodSpeed
veterán
ChatGPT:
Röviden: nem teljesen jó, több ponton kockázatos vagy feleslegesen “házi megoldás”. Inkább finomítsd, mert a klíma érzékeny cucc.
Ami rendben van 👍
Szűrők kimosása langyos vízzel + enyhe szappan → oké
Nem dörzsölni erősen → helyes
Áramtalanítás előtte → kötelező
Nem hővel szárítani (nap, hajszárító) → teljesen igaz
Ami problémás ⚠️
Sanytol a lamellákra
→ Ez nem klímához való tisztítószer.
→ Marhatja a felületet / hagyhat lerakódást / belemehet az elektronikába.
Permetezés + vízzel öblítés spricnivel
→ Ha túl sok víz megy be, az nem csak a csepptálcába kerülhet → gond lehet.
→ A beltéri egységet nem úgy tervezték, hogy “locsold”.
“Mókuskereket is kapjon”
→ Ez már szétszerelős kategória.
→ Ha nincs rutinod, inkább ne nyúlj hozzá, mert kiegyensúlyozási / motorhiba lehet.
Így csináld inkább (biztonságos verzió)
Áramtalanítás
Szűrők kivétele → langyos víz + enyhe mosószer
Szűrők szárítása szobahőn
Lamellák tisztítása:
speciális klímatisztító spray (pl. habos)
nem Sanytol, hanem direkt erre való
Nem öblíted kézzel vízzel (a hab lefolyik magától)
Összerakás → szellőztetés + pár perc járatás
Őszinte vélemény
A leírás nem katasztrófa, de tipikus “okosba megoldjuk” verzió.
Egy Daikin Sensira azért nem egy olcsó gép – nem éri meg kockáztatni.
Ha normálisan akarod:
szűrő → te
belső mélytisztítás (mókuskerek, hőcserélő) → évi 1 szakemberGrok:
Igen, a szűrőtisztítás része nagyjából rendben van és összhangban van a Daikin hivatalos útmutatóival, de a beltéri egység belsejének (lamellák, mókuskerék/ventilátor) permetezése és öblítése már nem ajánlott házilag – ezt inkább szakemberre bízd.2b98d2
web-manual.dit-daikin
Ami jó a leírásban
Szűrők (műanyag levegőszűrők): Sima szivacs + folyékony szappan (semleges tisztítószer), kádban mosás, törölközővel összenyomkodás (nem kicsavarás), árnyékban szárítás – ez pontosan megfelel a Daikin ajánlásainak. Ne használj dörzsis oldalát, forró vizet, hajszárítót vagy napsütést, mert a műanyag deformálódhat.6534fc
Daikinseattle
Áramtalanítás előtte: nagyon helyes és fontos.
Szárítás utáni járatás nyitott ablakkal: ésszerű, hogy kiszellőzzön.
250 óra: Sok Daikin készüléken a szűrőtisztítási jelzés (pl. „Time to clean filter”) üzemórákhoz kötött, és szennyezettebb környezetben hamarabb is jelezhet. A háztartási modelleknél a gyártó általában 2 hetente javasolja a szűrők tisztítását (vagy a jelzés szerint), nem csak 250 óránként.17d31f
Daikin
Ami problémás / kockázatos
Lamellákra Sanytol + desztillált vizes öblítés: A Daikin (és általában a gyártók) nem javasolják, hogy a felhasználó maga tisztítsa a hőcserélő lamelláit vagy a belső részeket. Ezek könnyen sérülnek (elhajlanak), a vegyszer maradványa kárt okozhat, és a víz bejuthat elektromos részekbe. A hivatalos útmutatók szerint a belső tisztítást (hőcserélő, ventilátor/mókuskerék) szakemberre kell bízni.99dc7b
Daikin
Mókuskerék (ventilátor) permetezése: Ugyanez a helyzet – könnyen folyik belőle a víz, és nem felhasználói szintű karbantartás.
A Sanytol fertőtlenítő spray, és van olyan gyártói anyag, ami szűrőkhöz ajánlja, de a lamellákra / belső alkatrészekre nem hivatalos megoldás, és a maradványok miatt óvatosság indokolt.
Összefoglalva
A szűrők ilyen módon történő tisztítása teljesen rendben van és hasznos (energia-takarékosság, jobb levegőminőség, hosszabb élettartam). A beltéri egység belsejének (lamellák + ventilátor) ilyen házilag történő permetezése és öblítése viszont túlzás, és a Daikin szerint nem ajánlott – inkább hívj szakembert a teljesebb (éves) karbantartáshoz, különösen ha már 250 óra eltelt vagy a jelzés világít.
Ha csak a szűrőket csinálod meg rendszeresen (2 hetente / jelzés szerint), azzal már sokat nyersz. Ha a konkrét modellod használati útmutatója mást mond, azt kövesd. -
GoodSpeed
veterán
no, akkor kezdjük el
sima szivacs, nem a dörzsis felével, folyékony szappan, a kádban kimosod a 2 műanyag szűrőt. utána törülközővel összenyomkodod, kész. előtte a beltéri lamelláira óvatosan sanytolt spriccelsz, vársz 5 percet, utána deszt vízzel másik spricnyivel öblíted, de nem bszod el a lamellákat. összerakod, járatod nyitott ablakkal 5 percet és kész. mókuskerék is kaphat sanytolt meg vizet, rongy legyen kéznél, mert folyik ki orrán száján. ja áramból nem árt ha kihúzod előtte 
a műanyag összemegy a melegtől, se hajszárító se napra kitenni nem jó.
kültérivel mizu?
ChatGPT:
Röviden: nem teljesen jó, több ponton kockázatos vagy feleslegesen “házi megoldás”. Inkább finomítsd, mert a klíma érzékeny cucc.
Ami rendben van 👍
Szűrők kimosása langyos vízzel + enyhe szappan → oké
Nem dörzsölni erősen → helyes
Áramtalanítás előtte → kötelező
Nem hővel szárítani (nap, hajszárító) → teljesen igaz
Ami problémás ⚠️
Sanytol a lamellákra
→ Ez nem klímához való tisztítószer.
→ Marhatja a felületet / hagyhat lerakódást / belemehet az elektronikába.
Permetezés + vízzel öblítés spricnivel
→ Ha túl sok víz megy be, az nem csak a csepptálcába kerülhet → gond lehet.
→ A beltéri egységet nem úgy tervezték, hogy “locsold”.
“Mókuskereket is kapjon”
→ Ez már szétszerelős kategória.
→ Ha nincs rutinod, inkább ne nyúlj hozzá, mert kiegyensúlyozási / motorhiba lehet.
Így csináld inkább (biztonságos verzió)
Áramtalanítás
Szűrők kivétele → langyos víz + enyhe mosószer
Szűrők szárítása szobahőn
Lamellák tisztítása:
speciális klímatisztító spray (pl. habos)
nem Sanytol, hanem direkt erre való
Nem öblíted kézzel vízzel (a hab lefolyik magától)
Összerakás → szellőztetés + pár perc járatás
Őszinte vélemény
A leírás nem katasztrófa, de tipikus “okosba megoldjuk” verzió.
Egy Daikin Sensira azért nem egy olcsó gép – nem éri meg kockáztatni.
Ha normálisan akarod:
szűrő → te
belső mélytisztítás (mókuskerek, hőcserélő) → évi 1 szakember -
GoodSpeed
veterán
AI....
Ha már AI:
Nem teljesen így képzelem, de na...😆
Ember a fellegvárban. 😆 -
Luck Dragon
támogató
Korábban az AI ezt ajánlotta nekem: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.localsend.localsend_app
Nagy lelkesen feltettem menetből mindenre aztán nem ment...😆
A Blip meg egyből. 😊AI....
-
GoodSpeed
veterán
Csodálom, hogy nem ismerted.
Korábban az AI ezt ajánlotta nekem: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.localsend.localsend_app
Nagy lelkesen feltettem menetből mindenre aztán nem ment...😆
A Blip meg egyből. 😊 -
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Mindegy milyen platform , az átküldés működni fog egy szempillantás alatt. Csak az interneted nagysága lehet a legszűkebb keresztmetszet.
Tényleg nagyon-nagyon jó, köszike.
-
GoodSpeed
veterán
-
Luck Dragon
támogató
-
nggabi
félisten
Holnap soxeretettel vár a bánya mindenkit
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Na milyen?
Még ismerkedek vele. Most fogom feltenni az iPad-re.😆 -
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
Sárkány vagyok, csak égi/légi jogosítványom van.

Felhők felett száll, suhan a pikkelyes börű pilóta!
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
-
I02S3F
addikt
-
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
Még mindig nem látom a képeidet
Ezt most kiszedtem. Bocsi.
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Ingyenes, reklám menetes és gyors.
Neked érdemes lehet kipróbálni ha platformok között vándorolsz úgy mint én.Klassz, fel is teszem. 😊 MAC-re is van.
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
Használja még valaki rajtam kívül a Blip-et?
-
KROK640
félisten
Hát ma nem lett bútor vásárolva … ez nem az én napom.
Majd jövő héten ….
Legalább több maradt a zsebedben

Kedd-vasárnap hajnal tengelyen nem kevés pénzem ment el, lehet ezért értékelem így XD -
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Felelőtlen vagy, ja és jó reggelt
Jó reggelt. Ennyiért megkaptam ezt a nem túl hízelgő jelzőt, hogy időben nem írtam fel a PIN-t?😆
-
I02S3F
addikt
Ennek örülök
Voltam valahol, történt velem valami, így lett akármi, amitől akárhogy vagyok!
-
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
Így látom ma mindenki alszik.
A Gomba már nem.
-
Luck Dragon
támogató
Így látom ma mindenki alszik.
-
Luck Dragon
támogató
Mai érdekes szitu. A One-os szerelő beállított egy PIN-t az STB-re. Mondta, hogy majd jegyezzem meg... ja, meg is jegyeztem, de igazából mindegy, mert nincs beállítva korhatárszűrés... szóval úgy voltam vele, hogy majd beírom a jelszószéfbe ahogyan szoktam, mert bár akkor tudtam a kódot, de nem tároltam el tartósra.
Még akkor meg is jegyeztem, hogy nocsak, nem a szokásos 0000, vagy 1234...
Ma állítom be az iPad-en a One TV-t, feldobja a tájékoztató videót, ami 6 perces... szóval nézem, múltkor úgysem néztem meg. Akkor jön elő a PIN kódos téma... mondom magamba, hoppá, mi is volt? Nyomom be az 1234-et nem, aztán 0000, az sem utána még egyet kipróbáltam, ekkor kivágott a rendszer 10 percre...
Nézem a mobilom jelszószéfében, ott nincs. Nem baj, biztos nem szonkronizáltattam le a felhőből. PC ébresztése, jelszószéf indítása ott sincs...
Na most abszolút nem lenne rá szükségem, de ilyenkor nem hagy nyugodni, ameddig nem veszem vissza a teljes kontrollt. Hoppá, eszembe jut, hogy 13-án volt itt a szerelő... ennek azért van jelentősége, mert beugrott, hogy talán vissza tudom kameráról nézni és hallgatni
Csakhogy ez nem a nappaliban volt hanem a dolgozószobámban ahol viszont nem 128 GB-os hanem csak 64 GB-os kártya van. Ez általában 5 napra elegendő, még a másik 10 napra. Xiaomi felhőben 7 napra nő 5 napról...
De oda csak a mozgást rögzíti.Szóval felhívtam a 1270-et annak tudatában, hogy 30-40 perc várakozás lesz az osztályrészem... ez így is történt, de onnan már egyből resetelték, és beállíthattam újat!

Felelőtlen vagy, ja és jó reggelt
-
GoodSpeed
veterán
Mai érdekes szitu. A One-os szerelő beállított egy PIN-t az STB-re. Mondta, hogy majd jegyezzem meg... ja, meg is jegyeztem, de igazából mindegy, mert nincs beállítva korhatárszűrés... szóval úgy voltam vele, hogy majd beírom a jelszószéfbe ahogyan szoktam, mert bár akkor tudtam a kódot, de nem tároltam el tartósra.
Még akkor meg is jegyeztem, hogy nocsak, nem a szokásos 0000, vagy 1234...
Ma állítom be az iPad-en a One TV-t, feldobja a tájékoztató videót, ami 6 perces... szóval nézem, múltkor úgysem néztem meg. Akkor jön elő a PIN kódos téma... mondom magamba, hoppá, mi is volt? Nyomom be az 1234-et nem, aztán 0000, az sem utána még egyet kipróbáltam, ekkor kivágott a rendszer 10 percre...
Nézem a mobilom jelszószéfében, ott nincs. Nem baj, biztos nem szonkronizáltattam le a felhőből. PC ébresztése, jelszószéf indítása ott sincs...
Na most abszolút nem lenne rá szükségem, de ilyenkor nem hagy nyugodni, ameddig nem veszem vissza a teljes kontrollt. Hoppá, eszembe jut, hogy 13-án volt itt a szerelő... ennek azért van jelentősége, mert beugrott, hogy talán vissza tudom kameráról nézni és hallgatni
Csakhogy ez nem a nappaliban volt hanem a dolgozószobámban ahol viszont nem 128 GB-os hanem csak 64 GB-os kártya van. Ez általában 5 napra elegendő, még a másik 10 napra. Xiaomi felhőben 7 napra nő 5 napról...
De oda csak a mozgást rögzíti.Szóval felhívtam a 1270-et annak tudatában, hogy 30-40 perc várakozás lesz az osztályrészem... ez így is történt, de onnan már egyből resetelték, és beállíthattam újat!

-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Nincs filmfika topic a fórumon?😆
Ezt a Netflixen pár napja kezdtem, de valami nagyon gagyi. -
GoodSpeed
veterán
JYSK -et én is szeretem , csak nálunk mindig olyan üresek . Vannak polc csoportok amiken semmi sincs. Kicsit lehangoló.
A Gugásvölgyi úti sokkal nagyobb mint a szoboszlói, lehet túlságosan is nagy. Bár itt még nincs mindenből kiállítási darab, de ez még inkább zsúfolt mint üres.
-
Luck Dragon
támogató
Legutóbb személyesen a JYSK-be mentem el matracot nézni.
WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok - LOGOUT Az élet / Akármi bejegyzés
Ott egyrészt okom volt a próbára - mert az, hogy puha, közepesen kemény, kemény, na az ilyen relatív fogalom... meg Hajdúszoboszlón van is JYSK. Fetrengtünk vagy egy órát a matracokon, mire kiválasztottuk, hogy melyik a legjobb....
Mondjuk az egyik legdrágább volt...
A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén - LOGOUT Akármi bejegyzés
De!
asztalból már nem volt a JYSK-ben számomra optimális. Azt már a Möbelixből vettem: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal - LOGOUT Számtech bejegyzés
Onnantól, hogy nincs valami Szoboszlón, már abszolút nem jellemző rám, hogy bemenjek Debrecenbe megnézni. Bezzeg 21 éve, amikor vagy 8 iiyama TFT monitort hoztam ki, és vittem vissza az Electroworldbe, mert mindegyik alpixelhibás volt.De a szabály az lenne, hogy az ember kinézi a weben, aztán célirányosan megnézi személyesen is az áruházban. Úgy vélem, nem nézted meg, hogy van e náluk kiállítva, de esélyes, hogy még a weben sem, csak benéztél bútort venni
JYSK -et én is szeretem , csak nálunk mindig olyan üresek . Vannak polc csoportok amiken semmi sincs. Kicsit lehangoló.
-
GoodSpeed
veterán
Most éppen igen, de általában a helyi kedvenc üzleteimben szoktam vásárolni, amelyek a nyíregyházi, kecskeméti, meg még ki tudja, melyik magyar bútorgyárakkal dolgoznak együtt.
Legutóbb személyesen a JYSK-be mentem el matracot nézni.
WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok - LOGOUT Az élet / Akármi bejegyzés
Ott egyrészt okom volt a próbára - mert az, hogy puha, közepesen kemény, kemény, na az ilyen relatív fogalom... meg Hajdúszoboszlón van is JYSK. Fetrengtünk vagy egy órát a matracokon, mire kiválasztottuk, hogy melyik a legjobb....
Mondjuk az egyik legdrágább volt...
A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén - LOGOUT Akármi bejegyzés
De!
asztalból már nem volt a JYSK-ben számomra optimális. Azt már a Möbelixből vettem: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal - LOGOUT Számtech bejegyzés
Onnantól, hogy nincs valami Szoboszlón, már abszolút nem jellemző rám, hogy bemenjek Debrecenbe megnézni. Bezzeg 21 éve, amikor vagy 8 iiyama TFT monitort hoztam ki, és vittem vissza az Electroworldbe, mert mindegyik alpixelhibás volt.De a szabály az lenne, hogy az ember kinézi a weben, aztán célirányosan megnézi személyesen is az áruházban. Úgy vélem, nem nézted meg, hogy van e náluk kiállítva, de esélyes, hogy még a weben sem, csak benéztél bútort venni
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
gerner1
nagyúr
Majd jövő héten ….
Viszont, vettél: mélylevegőt. Azért, az, mégiscsak pozitívum..
-
GoodSpeed
veterán
Majd jövő héten ….
JYSK? IKEA?Praktiker?Baumax?
-
Luck Dragon
támogató
Majd jövő héten ….
-
KROK640
félisten
-
Skod
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
Azt hittem, hogy 1,5 millióánál nincs fentebb, csak a dubai arany budi...

Tévedtem...:
TOTO NEOREST WX2
Luxus wc csésze | Easy-Bid intim higiénia
Bár ezek bidék.Na jó …
-
GoodSpeed
veterán
Mondjuk az elég menő lenne.
Azt hittem, hogy 1,5 millióánál nincs fentebb, csak a dubai arany budi...

Tévedtem...:
TOTO NEOREST WX2
Luxus wc csésze | Easy-Bid intim higiénia
Bár ezek bidék. -
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
-
nggabi
félisten
-
I02S3F
addikt
Ha találgatni kellene , akkor valamilyen gombás szósz, mozzarella sajttal töltött csirkemell lesz
Hú! Az finom!

-
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
-
KROK640
félisten
Jó reggelt!

Kicsit erős volt a tegnap este, és ma újabb sütögetés, ezúttal a kedvenc falumban (nem, nem Weiller-Simmerberg, hanem egy Hajdú-Bihari falura gondolok).

-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Wc+ fürdő szekrényeket.
Amúgy milyen WC-tek? Japán fullos?😆
-
GoodSpeed
veterán
Ha már sűrűn emlegetitek a bányát, itt van:
Apple TV: A Silo.😆 -
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
Nem kell, teljes felújítás alatt már cserélve lett.
Gyártod itt a kifogásokat! Így nem fog megnőni a bevételed a bankszámládon? Hogy leszel így sikeres! Szabó Péter tanítványa vagyok! Lájf kócs!

-
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
Wc+ fürdő szekrényeket.
Tesztelj le egy wc csészét is!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Jó reggelt
Irány bútort venni
Jó reggelt. Milyet?
-
Luck Dragon
támogató
Jó reggelt
Irány bútort venni
-
Skod
senior tag
-
GoodSpeed
veterán
Milyen szél és modern az ipari park Ebesen. ❤️ -
Skod
senior tag
Tiédet látom , meg mindenkiét, csak az oroszlánét nem. Szerintem direkt csinálja .
Van amikor nekem sem jelenik meg a kép amit feltölt.
-
Luck Dragon
támogató
-
Skod
senior tag
-
Luck Dragon
támogató
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Szép volt a tegnap esti droneShow, Bár én átaludtam.
-
KROK640
félisten
-
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
Én szeretem a meleget, de tegnap nem esett jól.
Kicsit sokat voltam a kemence mellett. Nem vagyok ehhez hozzá szokva. (Királyi napok)
Se baj, már itt vagyok a Decathlonban.
Süti sütés volt gondolom. 😆
-
Luck Dragon
támogató
-
Skod
senior tag
-
KROK640
félisten
-
Skod
senior tag
-
KROK640
félisten
Ma egy kicsit meleg van
Sárkányként mondod ezt?

Mit érzenél Cipruson ...
Amúgy jó reggelt!
-
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
-
Skod
senior tag
38 fok volt… ne már
Csak pimaszkodtam 🙂
-
Luck Dragon
támogató
-
Skod
senior tag
-
Skod
senior tag
Ma egy kicsit meleg van
Meleg?! Az előbb pofozott meg egy pingvin! 😁
Új hozzászólás Aktív témák
-
111700 - 111601
112067 - 112001 112000 - 111901 111900 - 111801 111800 - 111701 111700 - 111601 111600 - 111501 111500 - 111401 111400 - 111301 111300 - 111201 111200 - 111101 111100 - 111001 111000 - 110901 110900 - 110801 110800 - 110701 110700 - 110601 110600 - 110501 110500 - 110401 110400 - 110301 110300 - 110201 110200 - 110101 110100 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- PlayStation 5
- Linux felhasználók OFF topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- IFA 2026: Visszatér a Packard Bell
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i5-13500H 12Mag 16GB/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új Dobozos Lenovo IdeaPad Slim 5 15.1" -60% OLED laptop Ryzen 7 7735HS 16/512 Radeon 680M 2GB 2,5K
- Cím: Egyedi nyitott házas PC / i7-4790 / 16GB RAM / GTX 960 4GB / SSD+HDD / Win10
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s I i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I 6 hó gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm Titanium White Újszerű, használt
- ÚJ 0 perces HP 255 G10 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 3 7330U - 8GB - 512GB - Win11 MAGYAR - 1,5 év gar
sima szivacs, nem a dörzsis felével, folyékony szappan, a kádban kimosod a 2 műanyag szűrőt. utána törülközővel összenyomkodod, kész. előtte a beltéri lamelláira óvatosan sanytolt spriccelsz, vársz 5 percet, utána deszt vízzel másik spricnyivel öblíted, de nem bszod el a lamellákat. összerakod, járatod nyitott ablakkal 5 percet és kész. mókuskerék is kaphat sanytolt meg vizet, rongy legyen kéznél, mert folyik ki orrán száján. ja áramból nem árt ha kihúzod előtte
Nem teljesen így képzelem, de na...😆
:/

Milyen szél és modern az ipari park Ebesen. ❤️