- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- KillerGame12: PC őssze rakás
- sh4d0w: Szörnyűség
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
111300 - 111201
112067 - 112001 112000 - 111901 111900 - 111801 111800 - 111701 111700 - 111601 111600 - 111501 111500 - 111401 111400 - 111301 111300 - 111201 111200 - 111101 111100 - 111001 111000 - 110901 110900 - 110801 110800 - 110701 110700 - 110601 110600 - 110501 110500 - 110401 110400 - 110301 110300 - 110201 110200 - 110101 110100 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoodSpeed
veterán
Ja félreértettem bocsi.

Szerk: téridő-kontinuumban.

Ja megjavult... már azt néztem, nincs valami korlátozás az idén 20. évét ünneplő fiókomon

Korábban volt némi FN-ért beszívott szankció. Pl az ukrán faxi, Anton Herezacskó Twitteren közölt egy kamu képet Prigozsin elvtárs lelövéséről, amit megosztottam, és jött is a független tényellenőrzők bla-bla...
-
gerner1
nagyúr
-
GoodSpeed
veterán
-
gerner1
nagyúr
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
Eltűntek az albumjaim Facebookon, minden eszközömön. Nálatok nem?
-
Luck Dragon
támogató
-
KROK640
félisten
Kicsit az ilyen dolgokat publicba félve nyomom be, nehogy egy régivágású pszichiáter rám mozduljon. 😆
Azért ad némi reményt, hogy még őt sem vonták ki a forgalomból.
Én csak szolidan a téridő-kontiniumban ugrálok ide-oda.😆
Lyézuschom... és idiótákat nézek a tik-tokon. Fizeted az órabérem? Mert ehhez már az kellene ...
-
KROK640
félisten
Amúgy kísérlet volt az eltűnés. 😆
Jaj, ne már… Rakhatom vissza a pezsgőt, amit a gombával akartunk emiatt elfogyasztani.
És engem képesek lettetek volna kihagyni a
z ünneppezsgőzésből?
-
GoodSpeed
veterán
Kicsit az ilyen dolgokat publicba félve nyomom be, nehogy egy régivágású pszichiáter rám mozduljon. 😆
Azért ad némi reményt, hogy még őt sem vonták ki a forgalomból.
Én csak szolidan a téridő-kontiniumban ugrálok ide-oda.😆
-
GoodSpeed
veterán
Sejtettem. 😆
Amúgy a TikTok felér egy Rádió 1-gyel mert kb minden videó alatt rotációban pár mai sláger megy (ami Amúgy addiktív) azzal a különbséggel, hogy a kivénhedt macsó, meg a szódás üveget hordó másik nem tini, és a minden szempontból előnytelen megjelenésű Amazon nem ugatnak bele a műsorba.Ezen a ponton pedig még egyenesen jobb is mint az iménti média.
-
GoodSpeed
veterán
Jaj, ne már… Rakhatom vissza a pezsgőt, amit a gombával akartunk emiatt elfogyasztani.
Hiányoztatok. ❤️
Filóztam, hogy a teljes szabadságom ideje alatt nem leszek jelen a topicban, és majd csak szeptember 1-jén jövök vissza, de még Lord Krok kiküldte volna rám a rendőrséget mint eltűnt személyre... már így is a letartóztatásomat hallucinálta, pedig akkor még 24 H sem telt el a lelépésem után. 😆 -
Luck Dragon
támogató
Na me azé' 😁😆
Első verzió:
Ti vagytok a tanúim: több mint egy napra eltűntem. Legalábbis innen nézve. Onnan… nos, onnan inkább úgy tűnt, hogy rossz helyen ébredtem rossz időben.
Tegnapelőtt este lefeküdtem aludni. Semmi extra. Aztán jött az a bénító érzés — mintha valami lefogna. Mondom, oké, alvási paralízis, ismerjük. Csak ez most upgrade-elve volt: fény, zaj, és egy olyan „most valami nagyon nem oké” érzés.
És egyszer csak… nem volt szobám.
Egy poros út mellett álltam, egy táblánál: „Stalingrad – 13 km”. A levegő száraz volt, a hangulat meg… hát, mintha a történelem már előre bocsánatot kérne.
Odamentem egy katonához, és németül, teljes komolysággal ezt mondtam neki:
– „Führen Sie mich sofort zu Generaloberst Friedrich Wilhelm Ernst Paulus, ich muss dringend mit ihm sprechen!”
A srác úgy nézett rám, mint aki nem tudja eldönteni, hogy őrült vagyok, vagy fontos ember. Végül — talán a magabiztosság miatt, talán mert nem volt jobb dolga — elindult.
Közben megkérdeztem tőle az évet.
– 1942. augusztus.
Na, ott jött az a bizonyos hideg zuhany. Nem az időutazás volt a durva. Hanem a helyszín. Ez nem az a korszak, ahol „kicsit körbenézek, aztán visszamegyek”.
Valahogy sikerült eljutnom Friedrich Wilhelm Ernst Paulus elé.
Nem kerteltem. Elmondtam neki, hogy 2026-ból jöttem. Hogy tudom, mi lesz. Hogy a hatodik hadsereg nem dicsőségben fog bevonulni, hanem lassan elfogy. Hogy a katonái előbb a lovakat eszik meg, aztán már nem nagyon lesz mit enniük.
Azt is hozzátettem, hogy Adolf Hitler majd előlépteti tábornaggyá — nem azért, mert megérdemli, hanem mert elvár tőle valamit, amit ő végül nem fog megtenni. Hogy Németország elveszíti a háborút. Kettészakad. Hitler öngyilkos lesz. Ő pedig túléli ugyan, de nem úgy, ahogy egy katona elképzeli.
Csend.
Az a nyomasztó, sűrű csend, amikor valaki vagy nagyon figyel… vagy már eldöntötte, hogy nem hisz.
Végül csak ennyit mondtam:
– Ne menjen be Sztálingrádba.
– Ne bombáztassa rommá.
– Erősítse meg a szárnyakat.
– Ha mégis bent ragad, törjön ki, amíg lehet.
– És könyörgöm… ne szemből támadjon.
Kicsit olyan volt, mint amikor a GPS már látja, hogy baleset lesz előtted, de te még mindig azt hiszed, hogy „á, csak túlreagálja”.
Nem tudom, hitt-e nekem. Az arca nem segített.
Aztán újra jött a fény.
Felébredtem.
A szobámban. A telefonomon ugyanaz az idő: 23:14.
Mintha semmi nem történt volna.
Csak egy apróság volt furcsa.
Amikor kezet mostam… egy pillanatra mintha korom jött volna le róla.
És azóta, valahányszor meglátok egy útjelző táblát… ösztönösen megnézem, hány kilométer van rajta.
Nem mintha újra oda akarnék jutni.
De valahogy… nem érzem teljesen kizártnak.De aztán az "ilyen" felülírta. 😆
-
KROK640
félisten
Mi tegnap voltunk nyaralni a barátnőmmel.
olyan szép járda szigetet fogtunk ki. Az idő remek volt, bár kissé meleg (nem nagyon volt árnyék) a kilátás szintén (1980-as években épült panelek, és egy transzformátor állomás is a részét képezte a kilátásnak), a bor csodás (vittünk magunkkal). Aztán 10 perc után mentünk dartsozni
A masszív borozás nekem tegnap megvolt
darts után. -
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Na me azé' 😁😆
Első verzió:
Ti vagytok a tanúim: több mint egy napra eltűntem. Legalábbis innen nézve. Onnan… nos, onnan inkább úgy tűnt, hogy rossz helyen ébredtem rossz időben.
Tegnapelőtt este lefeküdtem aludni. Semmi extra. Aztán jött az a bénító érzés — mintha valami lefogna. Mondom, oké, alvási paralízis, ismerjük. Csak ez most upgrade-elve volt: fény, zaj, és egy olyan „most valami nagyon nem oké” érzés.
Egy poros út mellett álltam, egy táblánál: „Stalingrad – 13 km”. A levegő száraz volt, a hangulat meg… hát, mintha a történelem már előre bocsánatot kérne.
– „Führen Sie mich sofort zu Generaloberst Friedrich Wilhelm Ernst Paulus, ich muss dringend mit ihm sprechen!”
A srác úgy nézett rám, mint aki nem tudja eldönteni, hogy őrült vagyok, vagy fontos ember. Végül — talán a magabiztosság miatt, talán mert nem volt jobb dolga — elindult.
– 1942. augusztus.
Na, ott jött az a bizonyos hideg zuhany. Nem az időutazás volt a durva. Hanem a helyszín. Ez nem az a korszak, ahol „kicsit körbenézek, aztán visszamegyek”.
Nem kerteltem. Elmondtam neki, hogy 2026-ból jöttem. Hogy tudom, mi lesz. Hogy a hatodik hadsereg nem dicsőségben fog bevonulni, hanem lassan elfogy. Hogy a katonái előbb a lovakat eszik meg, aztán már nem nagyon lesz mit enniük.
Azt is hozzátettem, hogy Adolf Hitler majd előlépteti tábornaggyá — nem azért, mert megérdemli, hanem mert elvár tőle valamit, amit ő végül nem fog megtenni. Hogy Németország elveszíti a háborút. Kettészakad. Hitler öngyilkos lesz. Ő pedig túléli ugyan, de nem úgy, ahogy egy katona elképzeli.
Csend.
Az a nyomasztó, sűrű csend, amikor valaki vagy nagyon figyel… vagy már eldöntötte, hogy nem hisz.
– Ne bombáztassa rommá.
Kicsit olyan volt, mint amikor a GPS már látja, hogy baleset lesz előtted, de te még mindig azt hiszed, hogy „á, csak túlreagálja”.
Aztán újra jött a fény.
Felébredtem.
És azóta, valahányszor meglátok egy útjelző táblát… ösztönösen megnézem, hány kilométer van rajta.
Ebből a cuccból majd hozzál már nekem is.

(1942-ben még a németekkel és a BF109-esekkel repültem, akkoriban sok durva helyszín volt) -
nggabi
félisten
Ahoj. Irány Füred, masszív borozás jön
Jó munkát!
-
Skod
senior tag
Egyik kedvenc filmem Stanley Kubrick ikonikus alkotása a 2001 űrodesszia:
Az űrhajós, Dave Bowman kint reked az űrben, és megpróbál bejutni a hajóba, ezért mondja:
„Open the pod bay doors, HAL.”
Erre a fedélzeti számítógép, HAL 9000 ikonikus válasza:
„I’m sorry, Dave. I’m afraid I can’t do that.”mostanában, hogy okoszáron is gondolkozom, hogy ne kelljen kulcscsomóval bajlódni, néha beugrik ez.😆
Addig nincs gond, amíg egy kigyúrt, pucér pasas nem kéri el a ruháidat a sikátorban. 😁
-
GoodSpeed
veterán
Egyik kedvenc filmem Stanley Kubrick ikonikus alkotása a 2001 űrodesszia:
Az űrhajós, Dave Bowman kint reked az űrben, és megpróbál bejutni a hajóba, ezért mondja:
„Open the pod bay doors, HAL.”
Erre a fedélzeti számítógép, HAL 9000 ikonikus válasza:
„I’m sorry, Dave. I’m afraid I can’t do that.”mostanában, hogy okoszáron is gondolkozom, hogy ne kelljen kulcscsomóval bajlódni, néha beugrik ez.😆
-
GoodSpeed
veterán
Na me azé' 😁😆
Első verzió:
– 1942. augusztus.
Csend.
– Ne bombáztassa rommá.
Aztán újra jött a fény.
Felébredtem.
-
GoodSpeed
veterán
Jó reggelt.
Szárnysegédem lebeszélt , így töröltem a rendelési.
Alapvetően a gyenge megvilágítás (90 lm), és hogy nem Xiaomi Home kompatibilis. -
I02S3F
addikt
Jó reggelt.
Jó reggelt!

-
Luck Dragon
támogató
Jó reggelt.
-
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Aki tökéletes annak az egója is az. Minek ezen megharagudni?
Az "ilyenek" a kiválasztottakra vonatkozott.... (nekünk sajnos ehhez még fel kell nőni
)Nocsak, csak nem falubelim leszel?
Yo költözködést. -
Luck Dragon
támogató
-
GoodSpeed
veterán
A Borbálának mi a beceneve?
-
GoodSpeed
veterán
"Ilyennek" ?

Amúgy nem semmi kis kavarógépek vagytok... Azért mert nem kötök mindent a kis orrotokra, még nem kell konspirációsteóriákat gyártani.
Sok dolgom volt. Kinőttem a fészket, és cuccolok át....

Ma már nem ugyanott alszom mint tegnap

-
KROK640
félisten
Szintetikust használsz?
Szintén szintetikus? Az szimpatikus

-
Luck Dragon
támogató
-
KROK640
félisten
Robotok képesek erre?
Persze, a fáradt olajat is le kell engedni, csak nem akartam gusztustalankodni

-
Luck Dragon
támogató
-
KROK640
félisten
Melegem volt, felébredtem, utána pedig már nem tudtam visszaaludni.
Ugyanez volt, csak pisilnem kellett.
-
KROK640
félisten
Istálló munkát. (Minden szart nekem kell megcsinálni).
Előfordulnak helyek és esetek amikor délután vagy este bányászik az ember, és napközben ráér. De nálam ez mostanában nem jellemző. Egyszerűen csak ma bányaszüneti napom van
-
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
Melegem volt, felébredtem, utána pedig már nem tudtam visszaaludni.
Ez nem jó. -
Luck Dragon
támogató
-
I02S3F
addikt
Én sem aludtam többet (7:24-kor keltem, 1:57-kor feküdtem), csak ténykedtem, elmentem a boltba, mostam ilyenek.
Egyébként jah, rossz. Bár ilyen melegben kb ezzel is megvan az ember, pláne ha napközben is van siesta. Cipruson általában hajnal 2-3 fele feküdtem és fél 7-kor ébresztő volt. Aztán ha ebédeltetés után volt két órám abból az egyiket átaludtam, egész jól elvoltam így. (meg a dupla menta teával és a dupla forró csokival
)Milyen munkát végzel, hogy ez így belefér? Elég lazának tűnik, olvasva.
-
KROK640
félisten
Én sem aludtam többet (7:24-kor keltem, 1:57-kor feküdtem), csak ténykedtem, elmentem a boltba, mostam ilyenek.
Egyébként jah, rossz. Bár ilyen melegben kb ezzel is megvan az ember, pláne ha napközben is van siesta. Cipruson általában hajnal 2-3 fele feküdtem és fél 7-kor ébresztő volt. Aztán ha ebédeltetés után volt két órám abból az egyiket átaludtam, egész jól elvoltam így. (meg a dupla menta teával és a dupla forró csokival
) -
I02S3F
addikt
-
KROK640
félisten
Jó reggelt!
Ahogy elnézem te se sokat aludtál ...
-
KROK640
félisten
Vagy csak az egója emésztette fel.
Áh, az kizárt, egy ilyennek az is tökéletes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I02S3F
addikt
Vagy csak az egója emésztette fel.
Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt ez fel.
-
I02S3F
addikt
Jó reggelt!
Jó reggelt! Ma szabi

-
Luck Dragon
támogató
Jó reggelt!
-
Luck Dragon
támogató
-
KROK640
félisten
-
Skod
senior tag
-
KROK640
félisten
-
I02S3F
addikt
-
Skod
senior tag
-
KROK640
félisten
-
Skod
senior tag
Nem tudtam kihagyni ezt a pimasz kérdést, annyira feldobtátok mindketten a labdát! 😁
-
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
Csővázas mint a Hát Izsák

Ha máskor sztár fotó kell én olcsóbban is elvállalom, és még 67-el se kell hozzá menjél.

A bugyis pénzes dologról eszembe jutott egy régi storym : Nagyon sok éve egyik szórakozóhelyen összegabalyodtam egy csajjal aki eléggé tetszett is. ment egy darabig a csőrözés, én egyre inkább beleestem, szerintem ezt érezte mert egyszercsak lepattintott. Én meg égtelen haragra gerjedtem és amikor visszament a barátaihoz, akkor odasétáltam és mindenki előtt belenyomtam a bugyijába egy papír 200-ast. Köpni nyelni se tudott, akkorát égett.
Eltelt pár év, már majdnem el is felejtettem a szitut, amikor egy kora tavaszi este egy másik szórakozóhelyen összefutottunk, de ő nem ismert meg, én viszont őt egyből. Odamentem hozzá, nulláról kezdtem az ismerkedést, és megint csőrözésben törtünk ki. A barátnője meg folyamatosan mondogatta, hogy ismer már engem, mi meg azt állítottunk mindketten, hogy NEEEM. (pedig én tudtam, hogy ki, csak gondoltam adjunk egy full restartot a dolognak). Végül a barátnője csak elrángatta, hogy menjenek meg hagyjon engem, és amikor mentek ki a szórakozóhelyről utána szóltam nagyon halkan, direkt hogy ne hallja "mostmár sajnos csak fém kétszázasok vannak!". Azóta sem láttam
-
Skod
senior tag
-
KROK640
félisten
-
I02S3F
addikt
-
gerner1
nagyúr
67? ..- nézd a jó oldalát! : Annyit még tud az MPi, és az hivatalos!
Víz, ott is nedves? Mennyi benzit vettél eddig a quad -ba, amivel bejársz a mederbe a vízig?
-
nggabi
félisten
-
I02S3F
addikt
Nekem van bugyi fétisem

Szerk.: Direkt szoktam nézni az utcán is.
-
nggabi
félisten
Csőváz. Vasárnap reggel új üzenete erkezett feladó orfk. Határ útnál sztarfoto 67kmh 50e
Amúgy jó a víz. Lanyok bugyija birja a pemzt a setanyon estenkent. Dobtam en is. Asszony meg szivja a veremet
Jo munkát!
-
KROK640
félisten
Akkor jó, akkor vissza megyek aludni.
Hamarosan én is mehetek aludni, ha akarok
(reggel úgyis nehéz volt kimászni az ágyból és elindulni) -
Luck Dragon
támogató
-
KROK640
félisten
Ma nagy a csend.
A fiúk a bányában dolgoznak.
Én végeztem mára
-
Luck Dragon
támogató
Ma nagy a csend.
-
KROK640
félisten
-
KROK640
félisten
A Rostos nagyon jó. De a macskabenzint nem élem, bár Németben kóstoltam zabtej, meg kókusz tejet is. Hétvégénként én is iszom mást is, alkalmasint hétköznap is, de hát ez van.
-
GoodSpeed
veterán
Jó ember! A fogadó szint a harmadikon? Meg a pince szint is a föld felett? A nulladik emeletnek kéne lennie a fogadó szintnek, a pince értelemszerűen alatta, de annak a legalább részben a föld alatt kellene lennie. Fogadó szint a harmadik? Hát repülve jönnek hozzám?

Azt írja, hogy középen tágas lépcsőtorony köti össze a szinteket, mindközben a tervrajzon oldalt mennek a lépcsők (ami nem baj, mert tényleg így van), a látványterven meg minimum 4 lépcsőtorony van (na jó, lehet három más funkciós is, bár a felülnézeti rajzok alapjéán nem is léteznek).
De a toronyszint a dolgozó szobám az is jó
Na meg jó a külső burkaolata és a táj is.Ahogy elnézem, az építészek még egy jó darabig nem lesznek kiváltva AI által ...
Hát mondjuk mobilon nem néztem meg... :XD
-
GoodSpeed
veterán
Kicsit játszottunk:
-
gerner1
nagyúr
+1 a rostosra. + hétközben tej, zabtej, stb is. Ugyanakkor, én hétvégente iszom mást is (ami, ezzel már : rendszeres... -tehát..).
-
KROK640
félisten
-
gerner1
nagyúr
Okos és drága hűtő… 6 évnél többet úgysem bírnak. Addigra alkatrész sem lesz hozzá, ha pedig mégis, akkor olyan áron, plusz a munkadíjjal együtt cserélik, hogy az újhoz képest már csak 20–30%-os árkülönbség marad.
Én úgy vagyok ezzel, hogy azt nézem, melyik a legenergiatakarékosabb modell. Mivel a hűtő 24 órában működik, az egyik legnagyobb folyamatos fogyasztó a háztartásban, ezért minél kevesebbet fogyasszon, annál jobb.
Aztán amikor van Glamour-napok vagy valamilyen háztartásigép-csereprogram, a régit elviszik, én pedig veszek helyette egy újat. Így nagyjából 4 évente cserélődik a géppark.
+1
Inkább egy jó hűtő, és ha annyira viszket, akkor azt okosítani utólag egy tablettel + egyebekkel. Nem mintha lenne, de ismeretségben akadnak többen is, akik ezt a módszert alkalmazzák (& ha a hűtő cserélődik, a rendszer csak átköltözik). Talán, csak egyiküknél mondható el, hogy ~2-3 hónap után is érdemben kihasználják.
Én plö egyelőre, ettől nem jöttem lázba. Az sem zavar, ha plö a tájékozatlanokat nem tudom ilyesmivel (is) vakítani.
Nálunk plö sokáig tétel volt, hogy az ajtóba épített ilyen jégkocka / hidegvízkészítő is legyen a következőbe (ha veszünk). Még jó, hogy előbb érdeklődtem a szervizekben, hogy melyiknél a legalacsonyabb a meghibásodási arány? ...- eredménye: a nem lett ilyen hűtőnk.
-
I02S3F
addikt
-
KROK640
félisten
Kívülről lehet, hogy úgy tűnik néha, mintha szórnám a pénzt, meg nagyképűsködnék, de aki végiggörgeti az én posztjaimat, valami egyből szemet szúrhat neki: olyan dolgokat vásárolok, amik hosszú évekre vannak betervezve. Nem véletlenül vásárolok hozzájuk amikor csak lehet +3év kiterjesztett garanciát. Ha az lenne a célom, hogy itt cserélgessem minden évben a cuccokat, akkor megvenném standard 24 vagy 36 hónapos garanciával, hiszen 1-2 éven belül úgyis cserélném!
Klímánál is kikértem a helyi szaktopicban a tanácsot, és az alapján vásároltam a Daikint. Ami nem mellesleg lényegesen olcsóbb is volt, mint a Samsung.
Van itt a topicban olyan, akinek 60 E Ft-os Philips Hue okosközpontja van, ezzel szemben az enyém 10200 Ft volt ha jól emlékszem!

Ilyen 179 Ft-os Colát iszok...Ja igen. Anyukámnak bkrepált a 40 éves hűtőgépe. Mondtam, hogy én szívesen odaadom az enyémet, és akkor vennék egy okoshűtőt 10+ évre....
"Ilyen 179 Ft-os Colát iszok..." --- Én meg csapvizet, vagy rostos levet. Meg mostanában citromos vizet (csapvíz beletekerve egy fél citrom)
-
Luck Dragon
támogató
Okos és drága hűtő… 6 évnél többet úgysem bírnak. Addigra alkatrész sem lesz hozzá, ha pedig mégis, akkor olyan áron, plusz a munkadíjjal együtt cserélik, hogy az újhoz képest már csak 20–30%-os árkülönbség marad.
Én úgy vagyok ezzel, hogy azt nézem, melyik a legenergiatakarékosabb modell. Mivel a hűtő 24 órában működik, az egyik legnagyobb folyamatos fogyasztó a háztartásban, ezért minél kevesebbet fogyasszon, annál jobb.
Aztán amikor van Glamour-napok vagy valamilyen háztartásigép-csereprogram, a régit elviszik, én pedig veszek helyette egy újat. Így nagyjából 4 évente cserélődik a géppark.
-
KROK640
félisten
Inkább a szokásos bré méregetés (okosba). Hogy, akkor "másokhoz" képest, mi(?) a pozíciója, és a szokásos ego-túra.
Mondjuk, én nem sajnálom tőle sem (ha akar venni/ha nem, ha telik rá/ha nem, stb..). Mindenki úgy veri el a háztól a pézt, ahogy csak akarja. Bár, ha mondjuk az a veszély fenyegetne (de nem fog..), hogy valóban okos, és valamit is érő új frigo kell.. - Nálunk plö újragondolnám a konyhát, előbb. Utána pedig, ilyesmi márkák/típusok (amik a hazai kínálatban vannak) szóba sem kerülnének.
Az is simán benne lehet amit mondasz

Egyébként lassan ott tartok, hogy a buta eszközök az igazán okos döntés. Túlbonyolított hamar döglő "okos" eszközök, amiknek az ember a felét se használja ki, de legalább jó drágák; ma már kevésbé tűnnek okos választásnak, mint amikor még csak a csili-vili mázat látja az ember.
-
GoodSpeed
veterán
Kívülről lehet, hogy úgy tűnik néha, mintha szórnám a pénzt, meg nagyképűsködnék, de aki végiggörgeti az én posztjaimat, valami egyből szemet szúrhat neki: olyan dolgokat vásárolok, amik hosszú évekre vannak betervezve. Nem véletlenül vásárolok hozzájuk amikor csak lehet +3év kiterjesztett garanciát. Ha az lenne a célom, hogy itt cserélgessem minden évben a cuccokat, akkor megvenném standard 24 vagy 36 hónapos garanciával, hiszen 1-2 éven belül úgyis cserélném!
Klímánál is kikértem a helyi szaktopicban a tanácsot, és az alapján vásároltam a Daikint. Ami nem mellesleg lényegesen olcsóbb is volt, mint a Samsung.
Van itt a topicban olyan, akinek 60 E Ft-os Philips Hue okosközpontja van, ezzel szemben az enyém 10200 Ft volt ha jól emlékszem!

Ilyen 179 Ft-os Colát iszok...Ja igen. Anyukámnak bkrepált a 40 éves hűtőgépe. Mondtam, hogy én szívesen odaadom az enyémet, és akkor vennék egy okoshűtőt 10+ évre....
-
I02S3F
addikt
A helyzet, hogy én is - ezekszerint - félreértettelek, de tényleg ez az első benyomás.
-
GoodSpeed
veterán
Inkább a szokásos bré méregetés (okosba). Hogy, akkor "másokhoz" képest, mi(?) a pozíciója, és a szokásos ego-túra.
Mondjuk, én nem sajnálom tőle sem (ha akar venni/ha nem, ha telik rá/ha nem, stb..). Mindenki úgy veri el a háztól a pézt, ahogy csak akarja. Bár, ha mondjuk az a veszély fenyegetne (de nem fog..), hogy valóban okos, és valamit is érő új frigo kell.. - Nálunk plö újragondolnám a konyhát, előbb. Utána pedig, ilyesmi márkák/típusok (amik a hazai kínálatban vannak) szóba sem kerülnének.
Ez most nem esett jól! Félreismersz ha azt gondolod, hogy nálam ilyen szempontok vannak. Azért kérdeztem, hogy kinek mivel van tapasztalata.... de egyébkénmt az okoshűtő projektet el is engedtem, mert mindegyik széles mint az országút.
-
gerner1
nagyúr
-
KROK640
félisten
Indesit. Mondjuk mostanában nem olyan okos már, újabban túl hideg van benne még alacsonyabb fokozaton is.
Gondolom azért kérdezed mert arra vagy kiváncsi, hogy a miénekt is basszák-e el szoftveresen? A válaszom : Hát nem tudom, de mostanában tényleg túlhűt ... -
gerner1
nagyúr
Jó ember! A fogadó szint a harmadikon? Meg a pince szint is a föld felett? A nulladik emeletnek kéne lennie a fogadó szintnek, a pince értelemszerűen alatta, de annak a legalább részben a föld alatt kellene lennie. Fogadó szint a harmadik? Hát repülve jönnek hozzám?

Azt írja, hogy középen tágas lépcsőtorony köti össze a szinteket, mindközben a tervrajzon oldalt mennek a lépcsők (ami nem baj, mert tényleg így van), a látványterven meg minimum 4 lépcsőtorony van (na jó, lehet három más funkciós is, bár a felülnézeti rajzok alapjéán nem is léteznek).
Na meg jó a külső burkaolata és a táj is.Ahogy elnézem, az építészek még egy jó darabig nem lesznek kiváltva AI által ...
+1
& sehun egy lift? ... -ohhh, pedig a tehetőseknél a szuterinba/garázsba is (nemhogy, gyakran arra az 1 szintre, ami minimálisan volt/van még, felfelé..) lift volt, már 20+ éve.
Az igazi burzsujoknál pedig, a személyzet, külön, szeparált-térben közlekedik...
-
gerner1
nagyúr
-
gerner1
nagyúr
-
KROK640
félisten

-
KROK640
félisten
-
GoodSpeed
veterán
Felhívnám szíves figyelmedet, hogy a korlátozás csak Grok AI-nál volt érvényben, chatGPT előfizetésem is van, és még nem sikerült annyi képet generáltatnom vele, hogy a limitbe ütközzek, ha egyáltalán van ott ilyen
-
GoodSpeed
veterán
Az enyém majd csak tud, az egyik érdemleges:
SAMSUNG RS90F66BETEO Family Hub 779 990 Ft-ért - Side by side hűtő | Alza.hu
+113880 Ft 3 év kiterjesztett gari.Francba, ez széles, jó lenne ha 65 cm-nél nem lenne szélesebb, mert ott van az egyik oldalán a fal a másik oldalán meg a szárítógép....
Bezzeg 164 nm urának nincs ilyen gondja.
-
I02S3F
addikt
-
GoodSpeed
veterán
Kinek milyen okoshűtője van?
-
GoodSpeed
veterán
-
GoodSpeed
veterán
-
KROK640
félisten
Tegnap este óta újra generálhat, mert újraindult a limit. A RAM és a SSD/HDD árak bezzeg nem bírnak csökkenni
Pedig HDD-t már nagyon kellene vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
111300 - 111201
112067 - 112001 112000 - 111901 111900 - 111801 111800 - 111701 111700 - 111601 111600 - 111501 111500 - 111401 111400 - 111301 111300 - 111201 111200 - 111101 111100 - 111001 111000 - 110901 110900 - 110801 110800 - 110701 110700 - 110601 110600 - 110501 110500 - 110401 110400 - 110301 110300 - 110201 110200 - 110101 110100 - 110001 110000 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Posta, csomagküldés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i5-13500H 12Mag 16GB/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új Dobozos Lenovo IdeaPad Slim 5 15.1" -60% OLED laptop Ryzen 7 7735HS 16/512 Radeon 680M 2GB 2,5K
- Cím: Egyedi nyitott házas PC / i7-4790 / 16GB RAM / GTX 960 4GB / SSD+HDD / Win10
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gps Wayteq X995 Pro 7 + térképpel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB DeepCool CC560 FSP 650W
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 I i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Gari
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Yo költözködést.

Lucillel