Hirdetés

2019. november 11., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) SgT.Cala


SgT.Cala
(újonc)

Sziasztok!

Utolsó esélyként írok ide. Hátha...

Új konfigot építettem. CPU: AMD FX6300 MOBO: GA-970A dsp3 Vga: régi nvidia gt250 ram:4gb

Kezdésnek egy samsung 120as ssd-re tenném fel a win7 x64 ultimate-et. De csak tenném, mert egyszerűen amikor odaérek, hogy válasszam ki a telepítés helyét, akkor kiírja hogy nem talál rendszerpartíciót ill. Semmilyen particiót amire telepíthetne.
Angolul az üzenet "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition"

konkrétan azthiszem túl vagyok mindenen amit ilyenkor meg lehet próbálni:

AHCI mód, convert MBR, Parted Magic, AHCI F6 driverek...

Particionálhatom ide-oda, konvertálgathatom de SEMMI! Nem enged rá telepíteni.

Másik gépbe rakva, ahol már pár éve hibátlanul megy egy ocz vertex 3, ugyanez a hiba.

A samsung magician és az ssdok mindent rendben lát. A magician mondjuk frozen state-ben látja a lemezt, de ezt a Parted Magic-el meg tudtam szüntetni. Semmit nem segített. :(

Jópár gépet építettem már, de így még sosem jártam.

Van esetleg valami ötletetek? Előre is köszönöm. :R

(#2) SgT.Cala


SgT.Cala
(újonc)

A probléma megoldódott. Nem is hiszem el..
DVD-ről bootoltam a telepítőt és minden azonnal megoldódott. Eddig ugye egy pendrive-ról próbálkoztam. Ami természetesen USB 2es portba volt dugva.

Valaki könyörgöm magyarázza el a különbséget. :W

Ja és elnézést a dupla topik nyitásért, valamiért elsőre nem akarta elküldeni, aztán hirtelen kétszer is. :((

(#3) borix válasza SgT.Cala (#1) üzenetére


borix
(őstag)

Mi lett volna ha inkább itt kérdezed?

Bios látja?Próbáltad másik kábellel is.Lehet,hogy kifogtál egy gyári hibásat.És akkor mi lesz megáll az élet?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.